Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Acela nu este cozonac ci umplutura de la un tunel. Atat au scos din munte ca sa rezulte un tunel.

Ambra., petra2172, llyillyi și alți 9 apreciază asta.
  2. popik70

popik70 General forum

Bucatareala - misiune indeplinita .
    Agathon , ti-au iesit cozonacii suuuuper. Arunca cu prastia o felie si la noi.
    Sunt si eu mai clasica si am sa spun tuturor fermierilor care trec prin cafenea :
    Craciun fericit cu sanatate si multa , multa iubire in suflet . :)

3. tweety`

tweety` Baron forum

Numai bunatati pe aici. Oameni harnici si gospodari, ce sa mai. Arata apetisanta farfuria ta , Veve! Cozonacii lui Agathon, nici nu mai spun.

Va doresc tuturor un Craciun magic alaturi de cei dragi si un an imbelsugat mai ales in fericire , sanatate si iubire!

La cat de rosu am nasul, as putea fi foarte usor confundata cu Rudolf, asa ca promit sa il duc pe Mosu cat mai repede pe la fiecare! Ati fost cumintei, da?

sika131, petra2172, davidsiirina08 și alți 13 apreciază asta.
  4. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Buna seara, eu sunt Mosu
    Cel cu nas putin cam rosu
    Si-am venit la cafenea
    Sa va zic urarea mea!
    Bucurie, fericire
    Sanatate si iubire!

Craciun fericit !:D

roliana57, sika131, petra2172 și alți 17 apreciază asta.
  5. yocoama

yocoama General forum

Buna seara ,Agathon cozonacii tai arata minunat sigur o sa-l ademenesti pe Mos Craciun cu aroma lor.
    Iar acum dragi locuitori ai Cafenelei si dragi moderatori va urez un Craciun fericit si fie ca aceasta magica sarbatoare sa indeplineasca dorintele tuturor.CRACIUN FERICIT !

roliana57, sika131, petra2172 și alți 16 apreciază asta.
  6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Buna seara,va urez din inima sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua . Craciun Fericit !

7. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Dragi impatimiti ai cafenelei,
    va doresc Craciun cu bucurie si fie sa gasiti in sacul Mosului implinirea dorintei celei mai fierbinti!

Modificat ultima dată: 24 Dec 2016
    roliana57, petra2172, llyillyi și alți 14 apreciază asta.
  8. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Agathon, vreau si eu! Ai mei nu arata asa.:cry::cry::cry:
    Craciun Fericit tuturor!

roliana57, petra2172, llyillyi și alți 14 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Sunt rupta, la propriu, nu am dormit de ieri de la 5 si jumatate dimineata , asta insemna, nu stiu cate ore, dar inca trag de mine, si faptul ca sunt si aici cu voi ma bucura nespus.

"Aceasta e o noapte speciala, in care putem intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care am fost. Sa uitam pentru o noapte de griji si sa retraim miracolul noptii de Craciun!"

Am ajuns cu bine, desi pot spune cu mana pe inima ca asa aglomeratie cum am prins astazi nu am vazut in atatia ani de cand muncesc eu in straintaturi.
    De oboseala, in locul sarpelui format din stopuri pe trei benzi, vedeam oi, una, doua, un stol si la un moment dat, Big Bangul claxoneaza: "sa nu adormi ca si eu sunt obosit ".........si....subit, instantaneu am devenit fresh.

In final am vazut-o pe mama. Ce facea? Cernea faina pentru cozonaci.
    Era surprinsa, ne astepta pe la pranz....A fript repede niste carnati, muschiulet de porc cu niste costie afumate, dar obosita nu aveam pofta de mancare. Asa ca am zis pas.
    Am bagat rapid, trei cafele si am reusit sa fac asta. De forma primului stramb raspund, nu am sesizat ca e intr-o dunga. Restul, ...chiar am avut noroc,intrucat presiunea gazului a fost "peste asteptari", in asa fel incat cuptorul s-a stins singur de doua ori.

Dar recunosc, Aga mi-a dat clasa.
    Poze cu salata de beouf, si sarmalele nu am facut ca...nu am facut.
    Insa o sa va povestesc ce am patit..............

Si am facut si bradul. Poze maine, caci azi numai am resurse.

Comentarii la cometarii, probabil tot maine.

Promit sa nu deranjez inainte de pranz. Acum merg sa culeg flacara rosie .:sleepy::sleepy::sleepy:

Modificat ultima dată: 24 Dec 2016
    donnadmn, mariuta48, goldhe și alți 18 apreciază asta.
  10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Bine ai venit Ambra ! Cu ochii dupa Mos va spun si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi !

sika131, petra2172, Georgel72 și alți 10 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Buna seara spre dimineata! Se apropie Craciunul. Sa las si eu cateva ganduri la finalul acestei zile deloc placuta? Hai sa las. Daca am avut un an bun? Nuuuu, deloc dar viata cica merge mai departe. Daca am un Craciun Fericit? Nu, deloc dar cica sa ma bucur de sanatate, pe care cica o am? Nu prea o am dar lucrez la ea intens. Sa fiu optimist? Nu prea ma caracterizeaza. Marsarierul este defect, frana de mana este usor trasa deci ma pot duce usurel si linistit pana in panzele albe sa imi fac plimbarea. Daca voi face ceva de Craciun? Da, voi lenevi toata ziua in casa. Daca a venit Mosul la mine? Mi-am facut atatea cadouri iarna si toamna aceasta incat s-a mutat practic la mine Mosul. Ultimul cadou mi l-am facut astazi, adica acel copil din mine mi l-a facut cadou.Daca voi infuleca bunatati traditionale? Nu, deloc, pentru ca lucrez la sanatate. Daca urasc acest Craciun? Poate ca da, poate ca nu. Nu are Craciunul nici o vina.

Insa, va doresc voua, oameni buni sau mai putin buni, oameni normali sau poate mai putin normali, copiilor din voi, ce va doresc? Va doresc ce imi doresc mie si sa ni se intample tuturor. Cu siguranta nu se va intampla asa dar de aceea se numeste dorinta.
    Sa va odihniti, sa va bucurati de bucate, sa zambiti, sa va bucurati de ce aveti.

Va multumesc tuturor care ati scris la Cafenea, care ati lasat un gand, o gluma, un apropo, fara rautati, cu inima deschisa. Ma bucur ca aceasta Cafenea si-a atins cat de cat scopul, ca omul si copilul din voi poate sta la aceeasi masa cu regulamentul si puteti sa va mai destindeti aici, unii cu altii, cu un Chronos (care tot nu vă va ierta daca va fi nevoit), cu Agathon, cu Cruella si cu cine o mai fi. Atata timp cat inima va este deschisa, cafeaua aburinda va asteapta pe tejghea, cu un Chronos prezent cu prosopul pe umar, gata mereu sa va faca sa zambiti.

Inchei aici si va las sa va bucurati de sarbatoare, de familie.

Un Craciun unic in felul sau va doresc si da, Craciun Fericit dragi jucatori!

IMG_20161224_122932.jpg

IMG_20161224_123006.jpg

goldhe, matusam, petra2172 și alți 16 apreciază asta.
  12. Agro80

Agro80 Conte forum

Mai, mai, harnicutele si furnicutele mele.♥ Maxim arata cozo, va pup pe ei :D
    Buna seara de Craciun, va pup pe toate organele interne si pe nas :D Cica lumea se pupa mai mult in perioada asta decat in restul anului, ma conformez.
    Doar ce m-am adunat de prin vizite dar maine o iau de la capat.

Ambra, ma bucur ca ai ajuns cu bine. Sa te bucuri de tot!

Agathon, nici nu mai conteaza ce ai facut, ai obtinut cozo minunati.
    Hai auzi mai bine, Chronos, urechile palnie sa-ti fie :music:

matusam, petra2172, Georgel72 și alți 11 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Palnie de patefon... O sa auda inamicul inainte ca acesta sa se gandeasca sa-l atace xDxDxDxD.

petra2172, Georgel72, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
  14. Agro80

Agro80 Conte forum

Inamic, atacat, gandit... ce gandit inamic atacat mai vrei la ora asta? :D

Georgel72, davidsiirina08, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  15. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu mai vreau nimic, doar sa vina Mosul. Pana acum n-a venit, mai bine ii cant ceva, poate vine :D.

,,Mosule, ce tanar eeeesti...."

petra2172, Georgel72, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Ai sa razi, are dreptate fata.:D Am multi dusmani (inamici) in joc (nu ma refer la Farmerama) dar sa stii ca nu joc vreo manea.

goldhe, petra2172, Georgel72 și alți 5 apreciază asta.
  17. yocoama

yocoama General forum

Craciun fericit Chronos. Mesajul tau de Craciun mi s-a parut trist.Iar felul in care ai scris a dezvaluit partea ta sensibila care iti spun sincer m-a impresionat,mai ales acum in preajma Craciunului.De aceea chiar daca esti singur si poate suparat priveste inainte:speranta moare ultima.O noapte buna!

dydyana97, sika131, matusam și alți 9 apreciază asta.
  18. Agro80

Agro80 Conte forum

Ho hooo hooo! Bunaaa dimineeeaaata de Craaaciuuun :D Va pup pe nas!♥
    Nu trebuia sa-l cititi pe Chronos, fetelor. El este un fel de Grinch care vrea sa va intristeze Craciunul :D. Dupa primele randuri de un optimism tragic...m-am oprit si am pus un film, o drama ca sa ma inveselesc. :D

Haideti cu raportul de Craciun, somnorosilor. Somnoroasa si eu, ma trezesc incet si sigur. Ma gandesc cu groaza la cate mesaje am de scris si cate tel trebuie sa dau, partea asta a sarbatorilor mi-e draga de ma topesc. Si voua?:D
    Daca o sa ma citeasca pe aici cunoscutii suparaciosi...o sa spuna "lasa draga, pe mine nu e nevoie sa ma suni si nici sa-mi scrii" ei stiind ca nu la ei ma refer :D.
    Voiam sa va recomand un film dar am uitat cum se numeste :D

donnadmn, dydyana97, sika131 și alți 16 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata si Craciun fericit tuturor!

Sa incep cu inceputul

Chronos sa te bucuri de cadourile alea scumpute de gaming, atat mouse-ul din cate am sesizat eu, cat si setul audio sunt numai bune de un CS GO.:p

Draga Agro si eu te pup pe nas, mesaje nu am trimis.

Veve, multumesc pentru aprecieri. Cozonacii intotdeauna ii pun pe parte si intorc din cand in cand pana se racesc. Apoi ii pot lasa si in picioare. Chiar am taiat unul sa-l impartim si e pufos, mi-era otara teama ca din cauza cuptorului vor fi prea uscati.

Azi am si eu o vizita de facut, apoi vin si ma culc langa brad.:):p

dydyana97, sika131, petra2172 și alți 9 apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Hai cu Craciun Fericit. Ambra, nu joc CS. Am un singur shooter pe care il joc constant, mai mult online si il joc de 10 ani. In fiecare an apare o editie noua din serie. Vorbesc de seria Call O.D. (prescurtat....anul acesta Infinite Warfare). Am mai jucat si alte jocuri cand si cand, am mai....cum ar canta el Gheorghe Dinica. Azi imi este lene si sa lenevesc.
    Agrooo...aaa nimic, faceam doar prezenta.

Sa aveti digestie usoara babutelor.

dydyana97, sika131, Ambra. și alți 10 apreciază asta.