Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. yocoama

yocoama General forum

Dragilor,dupa cum vad treaba cerul s-a limpezit de nori.Astept cu nerabdare glumele si tachinarile voastre care dau sarea si pipeul acestui forum.O seara buna.

davidsiirina08, -mamaleone, Ambra. și alți 6 apreciază asta.
  2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu cum se simt altii dar in ceea ce ma priveste, imi place sa cred ca stiu de gluma. Si apoi m-am obisnuit cu postarile tale intortocheate:p

davidsiirina08, goldhe, Ambra. și alți 7 apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Chronos ce preferi, asta?

Sau asta?

Dar tu cu oricare din conturi ai voie sa ma bulversezi, dar, doar anuntandu-ma anticipat, ce ai facut acum cinci ani, ce dosare ai depuse in vederea tiparirii la edituara Liberia, marimea la pantofi, valoarea creatininei, si in final, dar nu lipsit de importanta cardul, si un extras de cont, ceea ce este cel mai important .:) Fireste, accept o placinta cu ravas care sa contina patru cifre.

Ma angajez sa am grija de el, si promit ca dupa cumparaturi, va fi imaculat asa cum mama lui la emis.

davidsiirina08, goldhe, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Prefer lingura, sa iti dau cu ea in cap.:D8) Ahhh...pantofii...daaaaa. Un extract de iedera nu vrei?:D Face bine la gat in raceli. Are tata conturi. Dar sumar nu dau.:D Ti-ar creatinina de ras. Sa fie 4 cifre despartite in silabe? Nu stiu daca au cartea la editura respectiva. Sau mai bine scriam in morse? S-a inteles ceva? Sper ca nu.:D

Pe ce salariu?

davidsiirina08, goldhe, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Doamne, am ras cu lacrimi, o sa zica mama cu tata ca m-am dilit de tot prin strainataturi, dar sunt mandra ca nu sunt singura caruia imi lipseste doaga cu cep.

Si cu pantofii....., da , dar nu pot fi intotdeauna in sala, ......si cu banii luati, si sa fac si caterinca ca nu-mi plac patratelele.

6. Chronos

Chronos Guest

Adica te mandresti cu mine, te cred si eu, ai cu ce.:D Dar ce poti fi? Eu joc mereu in filmul meu cu sala goala. Este clar nu mi-ai "tradus" postarea. Este bine, inca sunt bun, sa zic si de tine? Nu zic.:D Mie nu imi lipseste doaga, eu am dubla lobotomie cu triplu surub, grad de dificultate 4 (daca stii despre ce vorbesc) dar tu nu stii, ca tu inhalezi scortisoara. De ce? Pentru ca ai fiert cozonacul in oala. Oh da..pantofii...3-4, 3-4 sau era 43? Parca 43 port. Este o marime buna, a fost un an bun, pentru vinuri, nu pentru marimi. Mai poti rade? Eu mai pot scrie. Ia zi, mai faci?:D

davidsiirina08, goldhe, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

De Tsukahara cvadrupla cu infiltratii cu anason ai auzit? Nu ma mai face sa rad zgomotos ca voi fi internata la zambareti si nu stiu daca scap de camasa de forta.
    Mai Chronos, recunosc ca esti mai subtil ca mine, dar imi place, ideea e sa n-ai idee...

Cat despre vinuri, nu-s Venus pentru mine, dar...nu zic nimic daca-s pentru altii:)

davidsiirina08, Agro80, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  8. popik70

popik70 General forum

Seara buna
    Sa va fie glumele de ras. Ma dor falcile. Al meu sot a zis ca am dat in mintea copiilor. M-a stricat jocul asta.
    Ma bucur ca sunteti cu totii bine.
    Ne citim maine , merg sa-mi fac mamaliguta sa mananc cu piftie.
    Pupicei la toti.

9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Fratele meu, ( n-am ) mancat mamaliga cu piftie never, fara sa judec pe nimeni dar , persoana fitoasa care sunt , pe persoana fizica, nu pot digera... cred, mananc mamaliga cu branza, sarmale, bors, peste, tocanita, dar piftii....chiar nu am incercat.

Daca nu se moare din asta;),fac si eu.

Modificat ultima dată: 27 Dec 2016
  10. popik70

popik70 General forum

La mine , in moldova , la piftie denumirea e '' racituri '' . Cat am fost la mama acasa , toata mancarea se manca cu mamaliga. Mi-aduc aminte , cand se coceau rosiile , luam bucata de mamaliga, mergeam in gradina si mancam cu rosii rupte direct de pe vrej. A nu se intelege ca eram saraci . Suntem 3 surori si nu am dus lipsa de nimic.
    Ambra , poti sa incerci sa mananci mamaliguta ( calda ) cu piftie. Nu ai sa mori. xD

11. Chronos

Chronos Guest

Popik...sa imi fie iertat pleonasmul intentionat...daaaar...IESI AFARA. Mamaligaaaa...piftieeee...sa-ti stea in...farfurie. Hai pofta buna!:D

Si cam ce idei ai avea as(e)a, pe persoana fizica?Daca mi-ai fi "tradus" postarile, era belea...dar deh, nu gasesti cartea in orice librarie. Bun, deci sa pun un cont la bataie?
    Invart eu primul? Mergi pe rosu sau pe nv? Cred ca si un albastru de metil te-ar prinde. Poti sa razi, poti sa razi...ca oricum..mamaliga cu ceapa nu ai mancat sau cu suc de rosii? Doi zece doi zece lingurita in cap si-ti trece. Ein zwei polizei cu mamaliga in geam sa dai, pac pac Banele Banele.

Cred ca altceva nu a mai apucat sa mai spuna. Sigur faci tu mamaliga?:D

Bun, deci bun pentru femei daca il beau barbatii. Pai sa nu zici nimic atunci, ca detecteaza sonarul si hotul prins....

12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Hi hi hi,

ein zwei polizei, drei, vier, grenadier

Ma lasati cu germana, ca mi-e dor de-a noastra

Chronos, lasa cartile, netraductibile, ca dai faliment. Nu sunt eu Einstein, dar altii, pot fi pe faza.

Popik mama mea e moldoveanca de la Piatra Neamt, ca de aia am tras eu catre nemti gandind ca primesc alivenci si poale-n brau. Numai ca mama nu-mi puse in farfurie, piftie, si "mamalig", deci sa ma scot...sunt de vina eu caci nu cunosteam retetarul. Mamaliga cu marmelada, am auzit, tot de la mama, dar a considerat ca pruncii ei trebuie tinuti otara mai bine, adica cu paine cu marmelada.
    Daca era dupa tata, mancam numai gaste invelite in noroi si coapte ulterior in jar, cu tot cu pene, nu multe, doar vreo 5-6. (Reteta din armata).
    Cand o sa am vreme odata o sa va povestesc aventurile lui tata.

Chronos, albastru de metil il ador, am fost initiata de la gradinita,fac conaci cu el, da-l dau la altii , insa tie iti ofer un CH3- COOH, sa-l oferi celor dragi. Bun, acum inteleg, poti folosi in combinatie si otara H2O, ca nu vrem sa facem rau nimanui . Dar eu accept si varianta originala, distruge calcarul.
    Si nu numai...

V-am pupat, cred ca ati realizat ca-s dusa cu pluta pe Bistrita la vale, desi nu-s din zona, si ca sanse de recuperare nu am, asa ca, accept tratament.

Dar, doar de specialitate:p

Modificat ultima dată: 27 Dec 2016
  13. Chronos

Chronos Guest

Stiu, stiu, de mica adorai dar ce credeai ca era albastru de senil..pardon, de metil, era de fapt cerneala...acel Venus albastro-metilician. Hai ca dupa o calimara parca nu mai sunt asa nesuferit si dupa doua, parca sunt chiar simpatic...dupa trei...niciodata sa nu te iei.:D

14. petra2172

petra2172 Rutinat

Ambra, nu-i mai da otet !!!!:pxD Se acreste prea tare;)

stoiantudorel, Ambra., Agro80 și alți 3 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Petra, te dau jos din balon. Hai, pe sectoare cu tine. Ambra va matura padurea de frunze si apoi...va matura in general...o prinde.
    Cica au plecat parfumurile catre mine...tagadam...tagadam. Cred ca ma pregatesc usor usor sa imi pun hoitul in pat. Chiar, nu v-am spus, am lenjerie de pat cu motive de Craciun. Ma simt ca un copil in lenjeria aceea. Normal, pana si Darth Vader se simtea copil cand era mic si nu respira greu.
    Petra, sunt prea bun, chiar si acru asa...sunt prea ca la tara.8)

Noapte buna babutelor.
    Incuiati voi cand plecati.

popik70, davidsiirina08, Ambra. și alți 5 apreciază asta.
  16. yocoama

yocoama General forum

Dragilor,dupa portie copioasa de ras eu va doresc noapte buna si vise placute.

Dragilor,a-ti simtit cutrmurul?A fost foarte puternic pentru cele 5,2 pe Richter.A fost infiorator.Sper sa mai pot dormi.

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Dec 2016
    petra2172, Ambra., davidsiirina08 și alți 4 apreciază asta.
  17. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

N-a fost chiar usor, a fost de 5,4. :p

yocoama, malagambafane, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

In a doua zi de Craciun pe la 11 si un sfert ziua, urlau cainii in cartier ceva de speriat. Chiar spuneam cuiva ca va fi cutremur. Si cica nu, asa mai urla cainii. Or mai urla ei dar nu in halul acela si atat de mult.
    Ce sa zic, la munca fiind va doresc cutremur fericit.:D

-elenaion49-, stoiantudorel, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Buna dimineata fara cafea... Mi-a fost lene sa-mi fac... mai ales ca n-am dormit pana la 3 dupa cutremur si inainte atipisem de o jumatate de ora...

Sa inteleg ca s-a intors Chronos de pe dreapta pe stanga si de-aia s-a miscat pamantul asa o_O?

-elenaion49-, _Agathon_, Chronos și alți 6 apreciază asta.
  20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata!

La mine zapada e de 10 cm si inca ninge. Inca putin si merg sa curat curtea, sa nu zic ca nu am facut otara miscare.
    Cutremurul nu s-a simtit in zona asta, asa ca am dormit linistita.

Azi leneveala, mine probabil o sa fac o tava cu prajitura cu banane.

Zi frumoasa sa aveti!

-elenaion49-, stoiantudorel, yocoama și alți 7 apreciază asta.