Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimiiiiii! Hai va pup pe nas si va dau o cafeluta! ♥
    Ambra, tie iti dau o cafeluta cu mamaliguta :D. Cand ai timp, fa-mi si mie un rezumat la ce ai scris ca aseara am vrut sa va spun si eu noapte buna si n-am mai reusit...epuizata fiind de citit :D. Lasa ca e bine, scrie, scrie. Te refereai la J'adore cand vorbeai de parfum?

Popik, baga mamaliga cu orice. Am prieteni care mananca mamaliga cu cartofi prajiti, paste cu paine, supa cu paine, orez cu paine. Fiecare cum a fost invatat si ce gusturi a deprins.
    Chronos, daca te suporti dupa ce te parfumezi cu esentele arabesti, e bine :D. Eu sunt mai pe testate si probate.Parfumurile isi schimba mirosul in functie de piele, daca zona e transpirata, daca este prafuita, daca este spalata proaspat cu sapun, etc.
    Parfumul bun, ma refer doar la apa de parfum, trebuie sa miroasa si dupa ce te speli, un singur "puff" sa fie suficient pentru o zi intreaga.
    Sunt doua parfumuri barbatesti care imi plac acum, Eros Versace si Invictus Paco Rabanne. Sunt pasionata de parfumuri.
    Inainte de Craciun am luat un Opium, aparut de curand. Acum mai vreau inca doua, varianta feminina de la Eros si Salvatore Ferragamo-Signorina Misteriosa. Astea doua cu greu le-am gasit sa mi se potriveasca. Nu-mi plac parfumurile florale, fresh, fructate, elegante.
    Am si elegant dar il folosesc doar la ocazii deosebite.

E posibil ca persoana careia i-ai spus ca urla cainii si ti-a raspuns " asa mai urla cainii", sa fi vrut sa nu te sperie. Cum ar fi fost sa iti spuna, daa, o sa fie sigur, poate asta e cutremurul mare despre care se tot vorbeste, aduna provizii, ia cortul si mergi pe camp :D

Doar ce a plecat curierul, am primit cizmele. Cutremurul nu s-a simtit la mine. Cand am adormit ningea ca in povesti, m-am trezit pe la 4, ploua si batea ploaia in pervaz. Cica va mai ninge si azi. Azi gatesc dar doar cu legume, ajung atatia porci.

Imi pare foarte rau ca am mai pierdut o voce divina, George Michael. L-am adorat.♥
    Din soliaritate am scris si eu mult, Ambra :D

2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Hai ca azi am fost scurta.:p

Da, la acel parfum ma refeream si sincer m-as fi mirat daca nu-ti dadeai seama.:)

3. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Si eu am un gust amar dupa ce am aflat de de moartea lui George Michael.Muzica si atitudinea lui au impresionat si inca imi plac multe melodii.Daca traia sanatos,consuma mamaliga si nu altele sigur nu murea asa tanar!

4. Agro80

Agro80 Conte forum

Cel aparut acum sau cel vechi? Pe cel vechi l-am folosit acum 8 ani. Mi-a placut mult dar era cam prea elegant pentru mine. Nu ca sunt o nerafinata dar nu prea pot purta des parfumuri elegante, stilul meu in marea majoritate a timpului fiind sport sau casual. Blugi, ghete sau cizme sport, bascheti, tricouri cu imprimeuri, coada de cal in varful capului si la drum. Nu-mi cere nici viata de zi cu zi o anumita tinuta.
    Dar si cand ma elegantesc, se cam taie respiratia cand pasesc in incapere :D. Eu nu pot avea doar un stil, sunt o personalitate complexa, ma adaptez rapid in functie de situatie. Acum baietoasa si sport, acum pretioasa, acum eleganta, acum extravaganta, misterioasa...

5. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna dimineata ! o_Ooo, despre parfumuri as discuta la nesfarsit, Agro si eu sunt ca tine, sa le testez, sa miros. Anul trecut am fost in vacanta in Franta si fiind in apropiere l-am convins pe sotul meu sa ne duca la Grasse, considerat capitala mondiala a parfumurilor. A fost o nebunie, am vizitat 3 fabrici de parfum care aveau muzeu. Si bineinteles, magazin plasat strategic la finalul turului:inlove:, sotul ne-a lasat acolo, pe mine si fiica-mea ,a zis ca ne recupereaza peste vreo 2 zile. Mie imi plac parfumurile usor dulcege, putin fructate, asa , sa lase in urma o iluzie...:D;);)
    Si mie imi pare rau de moartea lui George Michael, in tinerete facusem o pasiune pentru el.

6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai cel vechi,clasic. Am zis ca-l incerc pe cel nou cand il termin pe asta.

Si eu am mai multe, cand lucrez, am un Lacoste pour femme. Imi place ca e bun oriunde si nu foarte strident.
    Mai am un Bvlgari Jasmin Noir, pe asta l-am primit si e putin cam tare pentru mine caci imi da o usoara durere de cap.
    Un sfert de sticluta de Versace Bright Cristal, si asta-i usor....merge, un Givenchy, asta e otara prea dulceag.....

Dar preferatul meu e J'adore.xD

7. Agro80

Agro80 Conte forum

Acolo e raiul pe pamant, petra :D. Din pacate nu am ajuns dar e pe lista mea de viitoare obiective. In Franta am fost doar pentru o noapte, am facut o escala acolo, mare lucru nu am apucat sa vizitez. Ai vazut filmul "Parfumul: Povestea unei crime"? E mai vechi.

davidsiirina, m-ai facut sa rad cu mamaliga ta :D. Si daca tot a fost mamaliga cuvantul magic, azi fac o tocanita de ciuperci cu mamaliguta si o supa de rosii cu buchetele de conopida.
    Mamaliga voastra :D

Da, Ambra, Jasmin Noir foarte dulce si pentru mine. Givenchy am avut tot unul vechi si elegant, Organza..daca il cunosti. J'adore nou nu difera foarte mult de cel vechi, mie asa mi s-a parut, sticlute asemanatoare. Deci..cred ca iti va placea si cel nou in egala masura.

8. Chronos

Chronos Guest

L-am vazut eu. Nu aveai nici o sansa de scapare in fata unui asemenea om.

9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Parfumuri, parfumuri si iar parfumuri... Nu prea merg astea cu mamaliguta, cu piftia nici atat... Nu mai vorbiti de parfumuri ca nu-mi ajunge salariul sa cumpar ce ati enumerat voi... Poate unul... dar as da cam jumatate din salariu asa ca raman la marcile celelalte de la cele 2 companii cu reprezentanti ;). Dar imi place Chanel 5 si Chanson D'eau la 100 ml si convenabil la pret (asta il gasesti la magazin).

P.S. Ia pufaiti-ma si pe mine cu marcile alea...

10. tweety`

tweety` Baron forum

Eu sunt mai nesimtita de fel si nu am simtit absolut nimic. Cica s-ar fi miscat toate cele, dar nu am auzit si nici nu am simtit ...

Si acum parfumuri... hehe... Primul meu parfum de care m-am indragostit undeva in clasa a-8-a a fost Honeymoon de la Gloria Vanderbilt si probabil daca caut bine acasa in Oradea inca ii gasesc sticluta si cutiuta. Sticla avea in relief pe ea doua maini impreunate, era atat de draguta incat nu m-am indurat sa o arunc, iar de la 22 de ani am facut o pasiune pt parfumul Calvin Klein in2u pe care il tot folosesc de atunci. Am mai incercat diverse parfumuri, dar pasiunile vechi se uita cam greu. J'adore mai am si acum vreo jumatate de sticluta, il am de vreo 2 ani, mai era la Yves Rocher un parfum care din pacate nu il mai gasesc in magazine de ceva anisori, Ming Shu, iar vara peste zi mai folosesc parfum de ceai verde, tot de la ei. Iar cea mai noua pasiune, este Jour de la Hugo Boss. Ehhhh..... si uite cum am facut si eu un cearsaf, daca tot ati pomenit de parfumuri ... xD

Mie imi place mamaliguta mai moale, facuta daca e posibil in lapte... Deci mama, stiu ca ma iubesti, o sa iti zic doar ca vreau mamlilguta cu lapte si presarat zahar deasupra. O alta placere pacatoasa din copilarie...:p

Nasico, ma bucur ca ai scos iar capu pe la cafenea :inlove:

Ambra., -elenaion49-, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  11. Agro80

Agro80 Conte forum

o_Ooo, daaa, si eu foloseam Chanson D'eau, imi placea. Puf, puf, puf, puf, puf, puf. Gata, te-am dat cu toate pe care le am :D
    Dyana, urmareste reducerile pe net. Poti gasi parfum bun, 50 ml, pana in 180 lei. Cred ca merita, nu iti iei in fiecare zi.
    Multumesc, Chronos :D
    Cred ca ma retrag la bucatareli. Ne citim mai tarziu, dragutilor! ♥
    Tweety, am uitat sa-ti urez sa stapanesti sanatoasa darurile de la Mos.

Ambra., -elenaion49-, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  12. tweety`

tweety` Baron forum

Multumesc! Asa Mos sa tot fie :D Chanson avea surioara mea aia mare, mereu ne dadeam eu cu surioarele mai mici.... Eram si noi mcii si fara minte :))))

Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  13. petra2172

petra2172 Rutinat

N-am vazut filmul dar am citit despre el si mi-a fost frica sa ma uit, oi incerca.
    Culmea, desi se zice ca e cel mai vandut parfum din lume, mie nu mi-a placut Chanel 5. dydyana pentru preturi accesibile poti incerca Ives Rocher, au magazine si la noi iar unele miros chiar bine.
    Sotul meu acum vrea mamaligaaaa ,:) cum isi petrece el timpul mai mult pe drumuri atunci cand vine acasa vrea toate mancarile traditionale, mamaliga cu branza , carnati si slaninuta prajita, plus un munte de smantana deasupra ( traiasca colesterolul ), fasole cu ciolan si altele.

Agro80, malagambafane, leczeg_laura și alți 3 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Gata, am terminat de dat cu aspiratorul, zapada e curatata, dar drept ca nu toata de mine, acum mai am doar de curatat geamurile de la usi, ca-s toate mazgalite de nasul lui Ben....si nu mai fac nimic....cred....:) Eventual merg sa curat frunzele din padurea lui Chronos.

Dy, lasa ca-s bune si alea ieftine, si eu am avut Chanson d'eau. Chanel 5 nu-mi place e exagerat de tare si dulce.

O gama faina cu preturi foarte bune este Tom Taylor, cel putin la parfumuri pentru barbati, bate parfumuri scumpe, arome faine si persista mult.

Sa nu-ti inchipuiesti ca-mi cumpar lunar cate un parfum scump, astea de le-am enumerat ajung.....cateva luni. Apoi cand se termina imi iau altul. Si tot asa.....:)

Dar daca se nimereste sa fiu cadorisita, nu zic nu...:p

P.S.

Am reusit si eu sa finalizez eventul, mai aveam nevoie de 4 stelute, am cultivat orz si struguri. Am primit 14, asa ca....gata si cu asta.:)

Modificat ultima dată: 28 Dec 2016
    Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  15. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Stiu am avut unul, nu mai stiu cum se numea dar disparea cam repede, in 2-3 ore nu se mai simtea nimic....
    Chanel e tare, dulce nu mi se pare, poate din cauza tariei. Nu-mi plac parfumurile dulci.

Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  16. davidsiirina08

Da,si eu am facut mamaliga,foarte clasica,cu cascaval ras,branza...Tot pentru ca ne saturasem de porci si altele.De ce nu merge Cronos dupa frunze!Activitatea fizica prinde bine si nu ar mai spune Dydyana ca se simte cand se intoarce de pe o parte pe alta.

Agro80, yocoama, stoiantudorel și alți 3 apreciază asta.
  17. petra2172

petra2172 Rutinat

Dupa ce tot v-ati laudat pe aicea care ce cadouri ati primit, ieri m-am suparat pe lume :D:p si m-am cadorisit si eu, am rezervat saptamana viitoare 3 zile de bai termale la vecinii nostri unguri. De-abia astept sa-mi inmoi oasele in apa calda, asa ca ,,babutele "( ;) ) !

Cruella, Agro80, dydyana97 și alți 9 apreciază asta.
  18. popik70

popik70 General forum

Buna dimineata , pe la pranz.
    Ce ma bucur ca v-am dat un subiect de discutat , mamaliga.
    Doar eu mananc mamaliga. Sotul si fiimea nu vor . Cica nu e buna ca la tara. Azi am mancat mamaliguta cu ciorbita cu perisoare. Am facut mancare de Craciun cat pt un regiment.
    Urat mai e afara. Ninge si pe jos deja e flescaiala.
    La parfumuri , eu nu prea am pretentii. Folosesc Far Away de la Avon. Dar de regula imi plac parfumurile barbatesti .
    Va pupic , sper sa ne citim mai tarziu.

Agro80, dydyana97, Ambra. și alți 6 apreciază asta.
  19. davidsiirina08

Ce parfum poate sa ii placa unei femei decat un parfum barbatesc bun!
    La altele,gen cu vinul rosu ,nu fac aluzii ,joc jocul cu familia,mai intra copii pe forum ,uneori dar nu se stie...
    Vine Craciunul si pentru sotul meu peste cateva zile,la noi se tine mai mult pe stil vechi,un parfum este este o idee de cadou.

adimiz, Agro80, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Si eu m-am cadorisit singura cu o pereche de cizme superbe dintr-un magazin specializat ;):p

adimiz, davidsiirina08, Agro80 și alți 4 apreciază asta.