Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Un motiv bun sa te apuci sa faci altii :D:D
    Ambra, pai pana nu bagam surplus de ajungem la urgente, nu simtim sarbatorile :D
    Ma retrag la piftie, racituri sau cum le mai spune prin alte zone. Ma apuc de curatat usturoi. Ce frumos o sa miroasa mainile mele, parfumurile despre care vorbeam sunt inodore :D
    Va pup pe nas, ne gasim mai tarziu ♥

matusam, dydyana97, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  2. yocoama

yocoama General forum

Buna ziua,dupa cum vad toata lumea face cate ceva bun de mancare,asa ca si eu ma ocup cu asa ceva.Deci am terminat piftia si salata boeuf si ma pregatesc sa fac pandispan cu fucte confiate iar fata mea va face salamul de biscuiti.Spor la traba si la farmerit!:D

goldhe, matusam, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  3. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Chiar cred ca nu aveai cum sa nu il termini!Felicitari.Acum ,ca am reusit sa atasez cafeaua la semnatura,dupa mult timp si cu ajutorul Dane>Multumesc /si sa stii ca ca stii cel mai bine sa faci lucruri frumoase!

goldhe, matusam, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  4. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Am aflat de mamaliga cu piftie, stiam de mamaliga cu ciulama, mamaliga cu marmelada, dar de mamaliga coapta cu frisca, inca nu auzisem xDxDxD

goldhe, matusam, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Si mamaliga cu zacusca nu? :D

goldhe, matusam, davidsiirina08 și alți 9 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

M-am necajit putin, cu doua zile de drumuri, fara net, apoi la cratita, servici, doctor... nu cred ca am timpul necesar sa finalizez si ultimul event al anului. :cry:

O sa vad, dar...cred ca nu voi putea. Asta e....
    Astept pumni stransi, nu in figura.;)

goldhe, matusam, davidsiirina08 și alți 5 apreciază asta.
  7. yocoama

yocoama General forum

Ambra eu sigur iti voi tine pumnii si la experienta pe care o ai sigur vei termina eventul Succes!

goldhe, matusam, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
  8. Agro80

Agro80 Conte forum

Am revenit cica :D. Gata piftia, e la racit. Imediat ma apuc de maioneza. O fac de azi pentru maine, fac mai multa. Vreau sa fac salatici diverse maine.

Bravo, yocoama, harnicuta! Restul someaza :D

Ambra, ce servici? Ce drumuri? Ce cratita? Spune totttt, toooot. Cu umarul o sa fie bine, Ambra, indiferent de diagnostic. Iti tin palmele de incurajare :D

Agathon, mi-ai dat o idee viitoare. Fac mamaliga mai tare, o rulez in folie, o pun la rece, o feliez, o pun pe hartie de copt in tava, pun zacusca si niste cascaval ras deasupra si bag la cuptor putin .Asa faceam cu felii de paine dar o sa schimb baza :D
    Petra, nasa, ia si umarul Ambrei la tratament :D

matusam, davidsiirina08, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  9. petra2172

petra2172 Rutinat

Cu placere iau si umarul Ambrei la tratament dar ma tem ca ei ii trebuie fizioterapie . Eu azi , recunosc , am cam somat in privinta pregatirilor de revelion, maine gatesc. Da zi-ne si noua Agro ce salatici pregatesti, poate ne dai idei.

Ambra., goldhe, matusam și alți 6 apreciază asta.
  10. Agro80

Agro80 Conte forum

Pai fac salata boeuf, salata cu peste afumat, salata de ton, icre, salata de ciuperci, salata de cruditati si alte antreuri. Fac putin din fiecare. Vreau sa am putin si diversificat.

Ambra., goldhe, matusam și alți 7 apreciază asta.
  11. yocoama

yocoama General forum

Agro,pai tu pregatesti un adevarat festin cred ca ai de lucru pana tarziu.Dar la desrt ce bunatati pregatesti?Spor la treaba si la farmerit!

12. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Desertul este ea :D

13. Agro80

Agro80 Conte forum

yocoama, daca eu fac un festin sa fi vazut ce facea mama mea :D. Nu am mult de lucru la salate, mai mult este de migalit si ornat.
    Maioneza e gata, acum fac o friptura inabusita. Dulce nu mai fac, cozonacul a zburat, tiramisu a zburat, biscutii au zburat.
    Glicemia creste, mi s-a cerut sa nu mai fac dulce din motive tehnice. O sa fac niste pere in vin totusi. Asa cum am mai spus, eu nu sunt cu dulcele dar fac pentru cei din jur. O sa vin si cu niste poze mai din spate dar mai am putin de lucru.
    Multumesc la fel! ♥

Fetelor, ce ziceti voi de moda asta de lamber jack? Oare nu s-a inteles gresit de catre barbati? Cand merg intr-un pub parca merg la abatie. Si de moda cu par verde si multicolor la femei, ce ziceti? Eu zic ca seamana cu niste vrajitoare din oz, varianta de inainte sa se scrie cartea.:D
    Si inca ceva voiam sa va intreb. Cum va purtati unghiile? Lungi, scurte, cu gel, cu oja semipermanenta?
    Care mai este rolul unghiilor in ziua de azi? De ce mai avem noi unghii?

14. Chronos

Chronos Guest

A venit Mosuuuuul. Pam pam. O seara frumoasa babutelor.;)

maimutica, Ambra., goldhe și alți 10 apreciază asta.
  15. yocoama

yocoama General forum

Chronos,la cate parfumuri ai cred ca o sa inmiresmezi tot forumul,mai ales ca mie imi plac parfumurile barbatesti.Sa te bucuri de cadouri sanatos!:D

16. Chronos

Chronos Guest

Talumana, adica sar`na de urare. Mai urmeaza si alte parfumuri. Abia m-am incalzit. Deja am inca 3 pe lista. Trebuie doar sa ma calculez, dupa revelion, daca ma incadrez cu ele in buget.8)

Mai nene, laudaros om, nu am vazut asa ceva.:D

Ambra., -elenaion49-, goldhe și alți 8 apreciază asta.
  17. Agro80

Agro80 Conte forum

Joop, imi place maxim. Sa-l stapanesti sanatos pe langa celelalte.
    Hai, noapte buna, fugiti prin pat, pe langa, pe sub. Oricum va prind si va pup pe nas si va urez noapte buna! ♥

18. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Ala arabesc miroase tare bine. Si mai este unul cu patratele colorate - albastru si verde, tot Rasasi. :p

Ambra., -elenaion49-, Cruella și alți 10 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Uratul de Chronos a primit cadouri.:mad:

Unde-i dreptatea?

Eu frumusica candva, harnica :eek:, cu capul in nori :music:, altruista, devreme acasa :sleepy:, astept si astept ....para malaiata. Se pare ca in afara de cratite, nu ma pot astepta la altceva. Dar cum orice cadou e bun, sa zicem multumesc si pentru cratite.

Pretene Chronos, te urasc, si te invidiez. La anul care vine vreau si eu lenjerie cu inimioare, parfum cu aroma de mosc, si o frigaruie cu de toate sa-mi priasca.
    Dar nu gatita de mine.

-elenaion49-, goldhe, matusam și alți 9 apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Hai noroc batrane Caesar..:D Este ca si luat. Urmeaza sa pun fotografiile cand imi vor sosi parfumurile. Deci acum sunt 4.:D

Ambra., -elenaion49-, goldhe și alți 8 apreciază asta.