Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Adica eu eram salbaticul din poveste. Tu propuneai, eu refuzam si tot asa. Dar cine este simpaticul fotografiei? Evident ca eu eram. Nu te baga sub pat, baga-te sub tilă. Nu ma intreba cine era tilă ci doar sa fii subtilă.:D

Ambra., -elenaion49-, matusam și alți 10 apreciază asta.
  2. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Buna seara dragii mei,
    sa servim un ceai cald ca de ...cafea la ora asta...nu e indicata, doar daca mai facem odata Revelionul. Cu nostalgie privesc in trecut dar cu optimism in viitor, ma gandesc la anii care au trecut, la ceea ce am realizat dar si la planurile de viitor si sper sa fim toti sanatosi, mai buni, mai prietenosi si sa ne putem intalni si in viata reala, ca tare interesant ar fi. Mi-aduc aminte asta vara, eram in concediu la mare, asteptam la receptie sa iau cheile de la camera si am vazut pe fotoliu o fata cu un laptop. Nu am dat prea mare atentie dar Raluca, fata mea, mi-a spus: mami, mami joaca Farmerama!! Eu nu stiam la cine se refera dar cand am vazut, dintr-o data i-am spus fetei cu laptopul, care era din Moldova, de la Chisinau, ca si cand as fi cunoscut-o de mult: bunaaa......si eu....aaaa....sunt....vecina....sunt fermier...la Farmerama. Luminandu-ne la fata, am facut schimburi de idei, ne-am sfatuit ce strategii adoptam, de cate ori intram pe zi, cat timp investim in joc si uite ca Farmerama a unit chiar si pentru putin timp, oameni care nu se cunosteau. Sa mai iau o gura de ceai...Si maine...incepem o noua zi...de munca. Va doresc o seara placuta tuturor!

Ambra., iarina56, -elenaion49- și alți 13 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Hmmm, cu adaptare. O seara buna dragi fermieri. Inca nu am avut norocul, prin concediile facute, stand cu laptopul deschis si jucand Farmerama, sa dau de jucatori sau jucatoare. Dar cine stie? Noapte buna.

Ambra., -elenaion49-, matusam și alți 11 apreciază asta.
  4. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

daca stiam ca esti la Constanta te duceam eu la un prieten doctor si te facea ca nou

Ambra., -elenaion49-, matusam și alți 8 apreciază asta.
  5. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna dragilor!

Ambra., -elenaion49-, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  6. adria2

adria2 Maniac forum

Nu pare a fi Constanta, mai degraba Tulcea sau Braila ( La noi la Braila, la tanti Elvira...) :p

Ambra., -elenaion49-, stoiantudorel și alți 2 apreciază asta.
  7. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

este pe faleza cazino in constanta

Ambra., -elenaion49-, petra2172 și alți 9 apreciază asta.
  8. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

In loc de cafenea,s_ar putea numi Farmacia Farmerama.Un doctor profesionist ramane ce este drept,un doctor profesionist.Si daca nu da rezultate reteta,macar avem pe cine sa dam vina.O varianta la pastilele de DICLOTARD mai sunt cele de TADOR,la fel de eficiente,de generatie mai noua,mai putin agresive pentru sistemul digestiv.

Ambra., -elenaion49-, matusam și alți 7 apreciază asta.
  9. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi, buburuzelor! Va dau un ceai, ajunge atata cafea. Va pup pe nas, va doresc o zi usoara! ♥

Raluca, fermierii se tot intalnesc de vreo 4 ani de zile... de 2, 3 sau chiar 4 ori pe an. Anul trecut am facut revelionul cu fermierii, 4 zile la Moeciu. Deci, se organizeaza de ceva timp. Jocul si intalnirile au creat prietenii reale care dureaza.♥

Ceata si frig la mine. Azi vreau sa desfac bradul, gata cu sarbatorile, nu-i mai vad rostul oricat o fi el de dragut. Dupa revelion deja incep sa visez la primavara. Astept cu nerabdare toate anotimpurile. Toate imi plac, fiecare ma cucereste cu ceva. Mai ales primavara, un anotimp al schimbarii...abia astept sa ma surprinda cu schimbari placute.

Ambra., -elenaion49-, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  10. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata si pe noul an! Abia am facut ochisori si inca ma chinui sa ii tin deschisi. Niste scobitori aveti la indemana? Agro, mai ai rabdare cu bradutul, repede tu ca fata mare la maritis xD Saptamana asta inca o tin tot pe langa, eventul nu stiu daca o sa il termin, dar recunosc ca nici nu am avut timp de el.

Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!:inlove:

Ambra., -elenaion49-, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  11. Agro80

Agro80 Conte forum

Tweety, ti-l dau tie sa-l tii tu.Pe langa drum sau pe langa gard o tii? :D

Ambra., -elenaion49-, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  12. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna ziua!...dimineata a fost cand m-am trezit eu :D
    Agro ,"fata mare"?....este micuta,vai de steaua ei :D...cat despre maritis...n-ai sa vezi :D
    Doar daca o obliga cineva ..."de buna voie si nesilita de nimeni", nu exista pentru ea :D
    Hai sa aveti o zi placuta !...la mine ninge :music:

Ambra., -elenaion49-, alys70 și alți 8 apreciază asta.
  13. tweety`

tweety` Baron forum

Azi o tin pe langa padure, pe autostrada.. Cand ajung iti dau si pozexD
    Era 9, deci suficient de dimineata :p La mn nu ninge, a iesit soarele si e placut sa te plimbi...

Ambra., -elenaion49-, yocoama și alți 5 apreciază asta.
  14. yocoama

yocoama General forum

Buna ziua dragele mele harnicute,se vede ca sunteti tinerele,eu vin mai incet nu mai sunt tinerica cam de mult timp.Oricum nu ma dau batuta asa usor si stau aproape de voi (poate se ia) tineretea:D

Ambra., -elenaion49-, davidsiirina08 și alți 4 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei, cineva spera ca am ramas fara idei?
    Cu mijlocul m-am trezit azi dimineata ceva mai bine, tot cu dureri dar m-am dat bine jos din pat si inca rapid dar cu dureri. Am avut ceva mobilitate. Poate o fi ca am dormit in patul meu sau poate fi Diclotardul. Azi la pranz am luat a treia pastila. Peste zi am fost binisor, acum sunt binisor, sa vad maine. Va multumesc tuturor pentru sfaturi, recomandari, fiecare dupa cunostintele sale si dupa experienta lui in materie de aceste afectiuni. Sa vedem, zise orbul, ce va mai fi. In rest, toate bune pe la voi? Ati urmat recomandarile si anume, ati inceput anul cu bine? De revelion nu m-am distrat si aici ma refer la petreceri, dansuri si alte muzici. Am stat la taifas, am ras, am avut persoane dragi alaturi. Am petrecut revelionul batraneste chiar daca am fost in deplasare si stii cum e vorba, la mine acasa nu fac dezmat dar la altii acasa, da.:D Oricum vizita mea si nu numai a mea, a provocat mare bucurie.
    Am supus organismul la ceva abuzuri alimentare dar acum am revenit pe "sistem" in dulcele stil clasic, de relaxare culinara.

Hai sa auzim de bine "babutelor".

16. yocoama

yocoama General forum

Bine ai revenit Chronos,ma bucur ca te simti mai bine si ca ai reusit sa te deconectezi in preajma celor dragi.O zi buna si spor la treaba!

Ambra., -elenaion49-, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
  17. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

La multi ani!
    Bine ca nu l-au deconectat de la aparate.:D:D:D Oare ce s-ar intampla?:p

18. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

rautacioaso:mad:! cum sa il deconecteze de la aparate? ce ar fii forumul fara Chronos?:p

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 9 apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

Putem incerca.;)

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 8 apreciază asta.
  20. Agro80

Agro80 Conte forum

Hai cu buna searaaa! Nu va mai pup pe nas, astept si de la voi :D
    Eeee, pai sunt multi care s-ar bucura sa-l vada pe Chronos "deconectat". Eu as fi primaaaa. In acelasi ton il pup pe conectare :D

Yocoama, nu te mai vaita, sunt sigura ca esti mai tanara decat vrei sa pari :D

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 10 apreciază asta.