Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna seara !
    Hai ca te pup eu pe....nas?...nu cred :D
    De unde atata tinerete ?...si sa aiba cineva 20 ani ,la cat o da Chronos cu "babutelor"...toate ne simtim asa ...ia sa merg sa ma uit in oglinda :D
    Sa aveti o seara placuta ! :music:

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 9 apreciază asta.
  2. Agro80

Agro80 Conte forum

Hai ca te convinge Chronos incet, incet ca esti babuta :D Eu cred ca e doar o diversiune. Acum, serios, il doare si mijlocul...ce sa mai faci cu el? E bosorog, clar :D
    Hai, declar deschis sezonul babutelor, aratati-va! :D

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 9 apreciază asta.
  3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Sunt Cruella. Nu ma dezmint. xD Chronos e vesnic in priza (a se citi in verva). :D

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 10 apreciază asta.
  4. yocoama

yocoama General forum

Draga mea Agro,la anul schimb prefixul cu(6) dar asta nu ma face sa ma dau batuta,in plus mie imi place sa stau pritre tineri:D

_Agathon_, Ambra., malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  5. Agro80

Agro80 Conte forum

A se citi si invers. Priza fie cu el :D

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 10 apreciază asta.
  6. matusam

matusam Legendă vie

Multi inainte! Tineretea este o stare a mintii si a sufletului. Ai demonstrat-o din plin si uita de buletin.

stoiantudorel, Ambra., malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  7. yocoama

yocoama General forum

Multumesc mult pentru aprecieri Matusam!O seara buna iti doresc!

Ambra., malagambafane, -elenaion49- și alți 7 apreciază asta.
  8. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Un om care stie sa spuna deschis varsta este un om puternic,care traieste aici,acum,cum vrea el ,nu cum considera altii.Varsta nu este deacat un numar*(as vrea eu-.-)

Babele pot posta fara un moderator atasat la forum.Se descurca ele.

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Ian 2017
    stoiantudorel, zyf_laura, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Cruello, ia baga 10 flotari si odihneste-te in genuflexiuni. Ai auzit tu, Cruell-ito, ca ma mai intreaba prietenii: "Dorele, mai poti sa faci asa"? Si eu sunt un om puternic....am =*.,\*=+* ani. Cred ca de la mijloc mi se trage.

Pai atunci, de ce nu stropiti singure cu busuioc prin casa in ajun de Boboteaza?:D

stoiantudorel, goldhe, Cruella și alți 9 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna dragilor si vise placute!Chronos nu te supara pe babute stii bine ca ele te plac indiferent de situatie:D

goldhe, davidsiirina08, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

De cel putin trei lucruri sunt sigur in viata:
    • Nu mi-e frica de bau bau;
    • Nu ma supar pe babute;
    • Si stiu ca ma "place" babutele.
    Cica eu ar trebui sa dorm dar am asa o stare mare de agitatie.Hai sa dispar si eu..si acolo poate poate...cat mai departe....

Noapte buna babușkinelor.:D

goldhe, davidsiirina08, petra2172 și alți 9 apreciază asta.
  12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata pe 2017!

Am ajuns si eu "acasa".
    V-am citit si m-am simtit si mai acasa.

Agro, esti tare, nu degeaba ti se spune ca esti sufletul unei comunitati.

Despre Chronos, sunt prima care s-ar bucura daca ar fi deconectat....dar nu de la aparate, ci de la durere. Stiu ce inseamna.
    Nu stiu daca am voie sa spun, exista in Romania, in judetul Maramures, langa Sighetul Marmatiei, o "nen*rocita " de statiune, primitiva, care poseda ape termale care contin sare. In exces.

Tata, era ceva gen Chronos, ultima data inainte de a vizita acea statiune a stat in spital 2 luni. A avut si complicatii, dar nu vreau sa intru in amanunte. Ceea ce vreau sa spun e ca dupa trei saptamani in statiune la O.S., cu acele bai cu sare sub supraveghere medicala, nu a mai avut niciodata probleme. Eu.....mare desteapta nu am facut nici o baita in acea apa suprasaturata de sare, asa ca ieri fusei la nenea doctorul.
    M-a pus sa-mi pun mana pe cap.....nici o sansa.....apoi sa-mi ating spatele....si mai rau, a incercat sa mi-o ridice el, mana, ....i-am cantat fragmente din Aida....
    In final imi comunica ca trebuie sa merg la radiologie, dar....inainte de radiologie am nevoie de o injectie.
    Nu mi-e frica de injectii, dar nu-mi plac, motiv pentru care nici la semafor nu eram mai atenta decat la pregatirea injectiei.
    Si.....se apropie de mine cu o siringa cu un ac imens, cca 10 cm.
    Ma uit fix la ac si ma intrebam daca sa ii reproduc gama de la Do la Do de sus, inainte de injectie sau dupa. M-am prins bine de scaun cu mana stanga si am strans din dinti cand imi infingea acul acela minuscul intre oase. Noroc ca nu a durat mult, caci nu stiu daca aveau toaleta, si daca aveau....oricum ar fi fost prea tarziu.

Cica urmeaza inca cinci....

In rest totul normal, ninge ca-n povesti, 1 grad, trebuie sa fac ceva de papa, apoi, mai vedem.

V-am pupat!

Modificat ultima dată: 4 Ian 2017
    Agro80, stoiantudorel, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  13. davidsiirina08

Pai am zis ca babele se descurca,nu ca le si place...fara...busuioc;)

Ce dragut...cum intinerim cu totii.

Agro80, stoiantudorel, Chronos și alți 4 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ehe....pai despre babe, au si ele placerile lor, o telenovela, fursecuri cu ceai, nostalgii urmarind anumite emisiuni...in speta emisiuni gen "taran caut nevasta"...le mai apuca shopingul cateodata. Cat despre busuioc, ii bun si la Boboteaza si inainte de Paste sau la alte sarbatori bisericesti, ca, dara, anu-i lung.:p

Cat despre aspirina, mai bine nu discutam...;)

Agro80, stoiantudorel, Chronos și alți 5 apreciază asta.
  15. veve47

veve47 Conte forum

Bine ai ajuns "acasa" Ambra si te invidiez pentru ninsoare, nu pentru dureri. Le am si eu, stiu ce inseamna si poate-mi spui si mie statiunea aceea minune ca tare as deveni o "muratura" acolo decat sa fie nevoie de doctor. Sunt o babuta tanara (parerea mea), dar realitatea spune altceva cand ti se cedeaza uneori scaunul in metrou. Se pare ca parul grizonat face impresie...Oricum a albit devreme, dar nici nu-l vopsesc ca e de munca apoi...Sa aveti spor in toate si imbratisari calde si sincere. Dau un rand cacao calda la toata lumea.

Agro80, stoiantudorel, Chronos și alți 6 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bun, daca primesc alte penalizari le suporti tu, ca tot ai postat in exces munca lui Aghaton de cand veverita ta a devenit fermerita.:p

Statiunea se numeste Ocna Sugatag, si am aflat de curand ca acolo s-au facut modernizari, deci bat, din punctul meu de vedere si Baile Herculane, si Buziasul si Felixul, iar punct de vedere al randamentului, no comment.

In plus, exista acolo intreprinzatori particulari de la care am mancat popcorn, legat cu sirop de fructe de padure, in forma de minge, mari cam cat un grepfrut. Nu-mi ajungeau nici trei pe zi, desi la acea vreme stomacul meu nu era devoltat la capacitate maxima. Apoi mamaliga cu branza , slanina fripta si un ochi de ou, Cimitirul de la Sapanta.....mi-au ramas. Plus ca exista un lac cu peste fara peste, nu-mi amintesc cum se numeste....dar, daca aveti ocazia sa mergeti acolo, nu o sa regretati. Pe langa minunile pe care le fac apele de acolo, o sa va bucurati de peisaje, traditii, calatorii cu mocanita....ehe....bine tata, bine...

Mai oameni buni, avem o tara frumoasa, plina cu de toate, dar nu stim sa ne promovam bogatiile.
    Altii din r*** fac bici si mai si pocneste...si nu au nimic din ceea ce avem noi.

Mai bine tac, ca.... mai bine tac.

_Agathon_, Agro80, stoiantudorel și alți 11 apreciază asta.
  17. veve47

veve47 Conte forum

Iti multumesc pentru raspuns si cu siguranta o sa merg ca se pare, in ciuda sloganului sa nu mancam sarat, "sarea face bineee...":D la osisoarele noastre dureroase. Stiu mingile de popcorn, se gaseau si pe aici cand eram copii, iar cat priveste zona, mocanita, cimitirul, le stiu din minunatele tabere ale copilariei. Avem o tara binecuvantat de frumoasa, dar nu o prea respectam, din pacate.
    Da, vad ca veveritele mele au devenit "zburatoare", dar sper ca v-au placut si daca o fi sa fiu penalizata si pentru tine nu este nicio problema, sa vina...nu e suparare. Trebuia sa-ti multumesc.:)

Agro80, stoiantudorel, Chronos și alți 6 apreciază asta.
  18. davidsiirina08

Foarte frumoase veveritele...haioase,haioase.Sa inteleg ca pe toate le-a realizat Agathon.

Agro80, stoiantudorel, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

Buna seara dragi copii. Am avut o zi atat de "minunata" incat nu ma pot bucura deloc de cadoul pe care mi l-am facut. Dar vorba aceea, nu aduce anul ce aduce ceasul. Ceasul a adus una calda si una rece, prea rece.
    Hai sa va prezint,asa cum v-am obisnuit, partea calda a zilei.;)

Bine ai revenit Ambra.

O seara buna tuturor!

maimutica, goldhe, stoiantudorel și alți 9 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Desigur, Chronos trebuia sa-l aiba pe Zeus :p.

In alta ordine de idei, maine Cafeneaua ,,implineste" 2 luni si a ajuns la 100 de pagini de postari. Chronos, trebuie sa dai de baut xDxD

goldhe, stoiantudorel, leczeg_laura și alți 6 apreciază asta.