Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Frumoase cadouri.Sa te bucuri de ele.Dar lenjeria cu Mos Cracin,de unde ai lenjeria cu Mos Craciun!Nu reuseam sa focusez la cadouri.

Mosul asta nu adus si o sanie sa mearga copilul din tine afara la joaca,sa faca miscare,sa se vindece durerea de oase.

Si care e partea rece.S-a agitat lumea de la un junghi...vorba ceea...Nu ai pomenit degeaba.Ai nevoie de incurajarea babelor.

Si Ambra a revenit cu informatii despre un colt de rai,am cautat si mi_a placut ce am vazut,coltul acela de Maramures pare rupt din rai.Imi pare rau ca este atat de departe de mine.Frumos.

leczeg_laura, Agro80, Chronos și alți 3 apreciază asta.
  2. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

buna seara! incearca ULTRAVIOLET sau INVICTUS de la Paco Rabanne si iti garantez ca arunci ce ai cumparat pana acum . am 23 de ani de cand folosesc numai Paco

3. Chronos

Chronos Guest

Dyana, tie iti dau de batut.:D Au trecut deja 2 luni?o_O
    Ti-ai dat seama ca este lenjerie cu Mos Craciun, bravo. Asa este. Mi-am cumparat si o asemenea lenjerie ca sa mai alung monotonia. Cu mijlocul sunt mai bine, mult mai bine. Am luat 3 sau 4 pastile de Diclotard pana acum. Se ia una pe zi fiind cu asimilare prelungita. Sper sa fiu mai bine si sa nu mai am probleme dar ramane de vazut. Deocamdata sa zicem ca inregistrez un progres. Babutele, nu poti cu ele, nu poti fara ele.;)

Salut. Ultraviolet am avut acum cativa ani. Parca mirosea bine. Invictus am mirosit, miroase bine. De la Paco am 1 million, pe care il folosesc de cativa ani. Insa imi place foarte mult cum miroase Sauvage de la Dior. Miroase bestial. De Cerruti 1881, avand 23 de ani, nu prea ai auzit. Domnii si doamnele trecute de 35-40 de ani, stiu despre ce este vorba. Este un parfum foarte vechi pe piata, miroase barbateste, nu prea e dulce, este asa mai sobru putin si cred ca cere o tinuta mai eleganta. Este prima data cand il am si asa l-am perceput eu mirosind capatul de la vaporizator. Toate parfumurile, exceptand Joop, au fost "blind buy".

goldhe, petra2172, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  4. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

am 23 de ani de cand folosesc Paco, aveam pe vremea aia 19 si am descoperit intr-un duty free in aeroport la cairo PACO de Paco Rabanne parfum care a fost si pe piata la noi pana prin 2003-2004. si eu sunt un mosulica

goldhe, petra2172, stoiantudorel și alți 5 apreciază asta.
  5. davidsiirina08

Iar se lauda lumea ce tanara este...Cu timpul, pa langa parfumuri devenim experti si in altele...Diclofenacul,care se gaseste si in Diclotard,este eficient dar agresiv.Cel mai bun este diclofenac pentru masaj. Cu sau fara thailandeza. Apar acum substante noi mai performante.Lucrul la calculator dauneaza .Am aflat si eu.:(Si da,se vedea o codita de ren langa parfumuri.

6. Chronos

Chronos Guest

Pai, tataie:D, ar trebui sa stii si de Cerruti. De atatia ani folosesti Paco, bravo. Ei sunt mai mult pe parfumuri dulci. Probabil voi cumpara si Invictus. Daca vrei ceva tare, poti lua Creed Aventus, la 1000 lei sau varianta mai ieftina, adica un parfum care ii seamana: Al Haramain- L`Adventure. Are miros aemanator si este EDP Parca.

goldhe, petra2172, stoiantudorel și alți 6 apreciază asta.
  7. davidsiirina08

Ai vazut PIRAMIDELE!!

8. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

da parfumurile sunt o idee dulci dar se potrivesc perfect pe pielea mea, in afara de 1 Million care nu mi-a placut,

Nino Cerruti folosea fratele meu

9. yocoama

yocoama General forum

Dragilor va doresc somn usor, invaluiti de adieri inmiresmate!

10. davidsiirina08

Mltumim de urare ,la fel.
    A INNEBUNIT lumea.Posteaza ei mai mult decat noi despre de*astea,parfumuri,etc...Maine sa vorbesca si fetele despre cum stiu sa repare un intrerupator ,,Vai ,fata,ce prize am luat de la mall... ,,

_Agathon_, goldhe, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  11. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna seara, buna dimi si toate urarile de peste zi! Hai sa va pup pe nas de noapte buna. ♥

Chronos, felicitari pentru primele doua alegeri de la mijloc la dreapta. Sa le porti sanatos! Ma pronunt doar pe ce stiu.
    Petcu, tu esti in urma cu cititul, nu cred ca de la batranete ti se trage :D. S-a mai discutat despre Paco, despre Invictus. Nu ai gusturi rele, mirosi bine.

Ambra, multumesc pentru aprecieri. Daca erai mai aproape, as fi stiut unde sa te duc cu afectiunea... in asa fel incat sa te pun inapoi pe umeri :D

Despre saraturi, am testat apa de la Praid. Nu am dureri de oase si de niciun fel dar am observat o diferenta benefica. Inca ma tine Dumnezeu fara afectiuni. De remedii pentru cap ati auzit? De alea sunt eu interesata :D

Hai la multi ani daca tot ne sarbatorim de doua luni pe aici! La cat mai multe discutii, la cat mai interesante si la cat mai vesele! Va pupa, tinerica si se retrage sub pat ca de obicei.♥

goldhe, petra2172, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  12. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

Neata!Vine cineva la cafea?Fac eu cinste, azi implinesc 4 ani de farmerama:inlove:!

goldhe, petra2172, stoiantudorel și alți 8 apreciază asta.
  13. davidsiirina08

Sa te bucuri de ferma si forum!Mai ales daca dai si cafea.Ai amintiri frumoase despre Egipt?

Buna dimineata tuturor.

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata!

Ninge, ninge, deja totul e acoperit de un strat de 30 cm zapada. Pentru vineri se anunta -15 grade peste zi, vedem.....

Agro, cel mai bun remediu pentru durerile de cap este rasul, nu ala din padure.

Chronos, parfumul acela cu anul in care m-am nascut, l-am probat in varianta feminina. Miroase foarte bine, dar....nu tine, mirosul nu persista. CK il stiu, e bun, dar in opinia mea, Dior e dihor, deci, il prefer.;)

Sa le folosesti sanatos.

Cat despre ce poate o femeie, stiu sa repar o armatura la robinet, sau sa montez bateria, stiu sa schimb o priza sau un intrerupator, stiu sa folosesc un ciocan de lipit,sa schimb o siguranta din aia cu lita... etc. Pe semne ca tata isi dorea tare mult un baiat, dar am aparut eu....si de nevoie am invatat.
    Insa faptul ca stiu, stiu doar eu, ca dara trebuie si barbatii sa mai faca cate ceva in casa.:p

Oficial fac doar snitele bune :D:D

Zi frumoasa si linistita sa aveti !

_Agathon_, goldhe, yocoama și alți 8 apreciază asta.
  15. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

Ambra, asa tanara esti? Nascuta in 1881?xDDe aia faci snitele bune ai avut timp sa exersezi:D

_Agathon_, goldhe, petra2172 și alți 8 apreciază asta.
  16. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi! Prezent! Va tin companie si va pup pe nas! ♥

4 anisori, multi inainte, petcu! Eu cred ca anul asta implinesc 7..nici nu mai stiu, parca joc de o vesnicie. Prin octombrie 2010 m-am apucat.
    Sa aveti o zi cu multe zambete pe chip si in suflet!

goldhe, petra2172, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai cam, da, gaina batrana......in timp devine strut.;)

Am niste branza dulce, primita, otara prea stoarsa, adica e seaca, o idee ce sa fac cu ea? Ma gandisem si eu la niste variante, dar nici una nu-mi gadila papilele gustative.

goldhe, yocoama, stoiantudorel și alți 6 apreciază asta.
  18. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

PAPANAAAASI! :p

Petcu: m-am prins, esti Sherlock Holmes, iar fratele tau este Mycroft :D
    La parfumuri nu ma pricep (ma descurc otara cu fumurile), nici la prize (decat daca sunt de alpinism), asa ca...tac (tic-tac, cu numai 2 calorii)

goldhe, petra2172, yocoama și alți 10 apreciază asta.
  19. Agro80

Agro80 Conte forum

petcu, m-ai facut sa-mi incep dimineata razand, multumesc :D Eu sunt din 1880, exeperienta si mai mare, timp berechet :D

Ambra, nu am dureri de cap. Eu ziceam de dileala, stii..de trilu lilu..din astea :D Cerruti1881 am avut, e un parfum elegant, matur. Il ofeream mamei cadou. Nu stiu de ce zici ca nu persista, mie nu-mi iesea din piele nici dupa dus. Mi-a placut si imi place...imi trezeste amintiri.

Branza de vaci sau ce fel de branza? Daca e branza de vaci, amesteca niste branza sarata, putina smantana, verdeturi (marar merge foarte bine) si ai o pasta de branza gustoasa numai buna de pus pe niste rosii, ardei, castraveti, paine prajita.
    Sau o placinta cu stafide daca ai aluat prin congelator. Asta as face eu cu branza de vaci la ora asta.Ii spun branza de vaci ca sa nu se confunde cu crema de branza dulce...gen mascarpone. Daca e mascarpone, se schimba situatia.

goldhe, petra2172, yocoama și alți 9 apreciază asta.
  20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mi-am dat seama, la ce dureri faceai referire, altfel iti recomandam Algocamin, dar la tipul ala de dureri la care faci referire, crede-ma ca stiu, cel mai bun e rasul, caci oricum toti cred ca esti afectat iremediabil.

Da, branza de vaci.
    Ma gandisem la niste clatite cu branza, sau o placinta sau strudel cu branza, dar parca nu m-as apuca de aluaturi azi ca tare-s lenoasa.
    Crema de branza o fac cu ceapa razuita si putina maioneza pana devine pasta, dar tocmai am avut...:(
    Desi....Cunoasteti turtele alea ce se fac prin Ardeal, Maramu' subtiri umplute cu branza sarata ? Marar nu am, iar acum pe neaua asta nu am chef sa ies din casa, asa ca sarim mararul. Sa revin, oare turtele alea-s bune cu branza dulce, ca tare-i seaca. Si nici smantana sa combin putin nu posed.....caci nu am avut timp sa merg la cumparaturi.

Mamaleone, papanasi....buni, dar nu prea mananc....
    Na.... capricioasa sunt azi.

Tot eu, oare crohete din aluat cu cartofi amestecat ce branza aia nu merge?

goldhe, petra2172, yocoama și alți 5 apreciază asta.