Eveniment Calendar de iarnă

Discuție în 'Eventuri' creată de k0, 30 Noi 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  C.png

  Calendarul de iarnă va fi disponibil începând cu data de 01 decembrie 2023, ora României 01:01 și se va încheia în data de 26 decembrie 2023, ora României 00:59, cu ultimul cadou oferit în data de 24 decembrie 2023.

  Calendarul poate fi accesat de la fereastra News, de la cronometrul de event sau de la spațiul din oraș:

  1.png
  • Puteți deschide câte un cadou, reprezentat printr-o căsuță în fiecare zi. Dacă un cadou nu va fi deschis în ziua aferentă lui, va putea fi deschis ulterior cu ajutorul mamudelelor. Numărul de mamudele necesar deblocării cadoului unui cadou din zilele anterioare variază în funcție de valoarea recompensei.
  • Dacă veți deschide zilnic câte un cadou, la fiecare 6 zile consecutive va fi deblocat accesul la câte un cadou special.
  • Dacă vreunul din cadouri va un bonus care va fi activat la deblocare, Oracolul nostru va încerca să dezvăluie conținutul acestuia din timp.
  • Pentru a evita confuziile prezente la alte eventuri de acest gen, vă recomandăm să păstrați un print-screen al calendarului după deblocarea unui cadou. Astfel, veți avea o evidență corectă a cadourilor accesate, echivalentă cu istoricul serverului.
  • Pentru nelămuriri și discuții pe marginea evenimentului, vă rugăm să folosiți tema oficială de discuții.
  • Ascunse în ciorapi se vor afla și linia de Vrej:
  LV.png
  Linie de Vrej Calendar de iarnă
  Oferă: 24 PE x Nivelul de joc, 12 PET x Nivelul tropical, 23 GG x Nivelul de joc, 1 Ladă de îngrășăminte IV și 24% PE/PET pentru 4h / 20 ore
  Distracție plăcută vă urează
  Echipa voastră Farmerama!
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.