Anunț Campania Charity: Water

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 13 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Echipa Farmerama vă mulțumește din nou pentru participarea extraordinară anul acesta în cadrul acestei campanii. Pentru Ziua Mondială a apei, Farmerama a adunat peste 45.000$ pentru a aduce ape curate populației din Kenya și Ethiopia, o sumă extraordinară. În momentul de față, partenerii Charity Water din Etiopia muncesc din greu pentru a oferi apă curată localnicilor - și veți putea vedea ce anume înseamnă asta! În 8 etape scurte, peste aproximativ 12 luni, veți cunoaște partenerii acestei campanii și veți vedea unde au ajuns donațiile.

  Detalii despre această "călătorie" puteți găsi >>AICI<<

  Mulțumim din nou pentru participare!
  Echipa voastră Farmerama
   
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm evoluția proiectului susținut în acest an de către comunitatea Farmerama. Charity Water a trimis 100% din donații în Nepal, astfel încât comunități întregi vor avea din nou acces la surse de apă potabilă.

  Detalii puteți găsi în următorul filmuleț:


  Mulțumim din nou pentru donațiile generoase!
  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 10 Noi 2015
  florinidm, doro090767, cerasela25 și alți 37 apreciază asta.
 3. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare, fermieri!

  Ne-aţi făcut paf, din nou, cu generozitatea şi sensibilitatea voastră. Vă mulţumim pentru dăruirea cu care aţi ajutat comunităţi întregi de oameni să aibă acces la apă curată, sprijinind organizaţia charity: water prin achiziţionarea pachetului cu vrej magic "Izvor de bine".
  În doar şase zile, fermierii din peste 80 de ţări au pus mână de la mână şi au depăşit ţinta noastră iniţială, adunând 58.565 USD. Incredibil!

  Am donat în proporţie de 100% veniturile din această vânzare, iar organizaţia charity: water, la rândul ei, va folosi donaţia în proporţie de 100% pentru proiecte de asigurare a apei curate. Un cadou atât de simplu, cum este apa curată, poate avea un impact imens. Apa curată previne răspândirea bolilor; le permite copiilor să petreacă mai puţin timp colectând apă şi mai mult timp pe băncile şcolii; la urmă, dar nu în ultimul rând, ajută comunităţile să câştige mai mult şi să lupte împotriva sărăciei.

  Când proiectele vor fi finalizate, charity: water ne va trimite fotografii şi coordonate GPS, ca să putem vedea mai precis care sunt comunităţile pe care le-am ajutat.

  Iată cum se va desfăşura procesul:

  [​IMG]

  Dacă vă mai amintiţi, în campaniile nostre precedente am adunat aproape 125.000 USD şi am ajutat 1.500 de oameni din Etiopia şi Kenya, precum şi 11 comunităţi din Nepal, afectate de cutremurul de anul trecut, să aibă acces la apă curată.
  Charity: water colaborează cu parteneri locali din fiecare ţară pentru a asigura accesul la apă curată a celor aflaţi la nevoie.

  Urmăriţi "Călătoria" - o serie de opt episoade produse de charity: water, care documentează traseul urmat de donaţiile voastre după ce părăsesc sediul lor.

  Fiţi alături de noi în această Călătorie.

  Probabil că a aterizat deja în căsuţele voastre de e-mail, dar vrem să ne asigurăm că aţi văzut-o! Veţi primi detaliile exacte despre proiect după finalizarea acestuia, de obicei cam la 18 luni după ce donaţiile ajung în teren.

  Vă mulţumim încă o dată pentru sprijinul vostru extraordinar!
   
  inanina, adinajoka, alinusacris și alți 31 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.