Tutorial Cartierul Mesteșugăresc - Descriere generală

Discuție în 'FAQ joc' creată de Cat, 28 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]
  Începând cu nivelul 40 de joc aveți posibilitatea de a accesa Cartierul Mesteșugăresc. La acest nivel sunt disponibile Brutăria, Floraria și Confitureria. Fiecare dintre voi poate accesa una dintre aceste meserii la alegere, dar pentru a doua va trebui plătită suma de 1,99 euro.

  [​IMG]

  După ce a fost activată meseria aleasă pentru a avea acces la primul nivel al meseriei, precum și la trecerea la un nivel superior și astfel să puteți prepara produsele specifice, este necesar să finalizați misiunea de deblocare pentru nivelul respectiv al meseriei. Misiunile de deblocare se află la Cooperativă, dar în momentul când o astfel de misiune este disponibilă ea poate fi accesată direct de la meseria pentru care doriți deblocarea unui nou nivel de producție.

  Când la două meserii, Brutar și Confiturier, ați atins nivelul 3 de producție, cea de-a treia meserie vă stă la dispoziție gratuit.

  O dată cu creșterea nivelului de joc, începând cu nivelul 70, la Arborele înțelepciunii, puteți debloca runele aferente altor două meserii SPA Bahami și Alchimist. Pentru fiecare din aceste două meserii sunt necesare câte 150 steluțe, astfel pentru a avea active cele două meserii, SPA Bahami și Alchimist, sunt necesare 300 de steluțe. Aveți posibilitatea, să alegeți pentru început oricare dintre cele două meserii.
  [​IMG]
  Pentru a debloca nivelele de producție este necesar să îndepliniți misiunile de deblocare. Pentru fiecare meserie activată veți primi câte un abțibild pe care îl veți găsi în Album.
  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
  Ingrediente speciale necesare meseriilor:​
  • Brutărie - Sare
  • Confirurerie - Zahăr
  • Florărie - Sârmă pentru flori
  • SPA Bahami - Elixir
  • Alchimist - Mandragoră
  Fiecare din acest ingredient este primit la ca drop la recoltarea culturilor. În cazul în care nu aveți activată niciuna dintre meserii veți primi la recoltare toate aceste ingrediente. După cea ați activat meseriile veți primi ingrediente specifice meseriilor activate.
  Aceste ingrediente pot fi câștigate și la Roata norocului, precum pot fi trimise sau primite cadou.

  Meseriile au 5 nivele de producție iar la fiecare nivel pot fi pregătite mai multe produse. Aceste produse finite au nevoie de un produs intermediar plus diverse ingrediente care voi le puteți cultiva în fermele voastre. Informații suplimentare veți găsi în tutorialele fiecărei meserii.

  Produsele obținute pot fi folosite în fermele proprii, ele oferind diverse bonusuri, pot fi făcute cadou sau vândute la piață.

  Bonusuri meșteșugărești - Categorii AICI

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.


   
  inanina, donnadmn, .sebi2004. şi o altă persoană apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.