Tutorial Cascadele Cristaline

Discuție în 'FAQ joc' creată de k0, 21 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Noul teren tropical, disponibil începând cu data de 24 iulie, ora României 15:00 va putea fi accesat prin click pe noua insulă apărută pe harta tropicală (vezi imaginea de mai sus).

  [​IMG]

  La prima accesare a Cascadelor Cristaline, vom descoperi însă că terenul este blocat, neputând fi utilizat. Acesta poate fi deblocat în 6 etape, secțiunile conținând numărul de spații 1x1: 22, 28, 29, 29, 24 respectiv 24; pe care pot fi amplasate, similar Junglei sau terenului principal Bahamarama: parcele, pomi, adăposturi, ateliere sau itemuri. Deblocarea acestor secțiuni se poate face prin mai multe metode:

  [​IMG]

  Indiferent de metoda utilizată, terenurile vor fi deblocate în ordinea secțiunilor enumerată mai sus. Pentru detalii privind modurile exacte de deblocare a acestui teren, vă rugăm să consultați ACEST anunț oficial.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  matusam, Agro80, bumbaca și alți 20 apreciază asta.