Ce adaposturi ati obtinut la Fermier Expres?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. MicuNicu

    MicuNicu Conte forum

    Si mie imi place! Desi n-au circulat trenurile azi-noapte, pot deschide si eu salonul de coafura, am primit fabrica de gel. Una deocamdata, ma bucur si de un atelier de totemuri tiki in plus, aveam doar unul, vreo 2 de perii de colti, 3 de bule in plus, si 2 sau 3 mai vechi, portocalii. De trimis, eu selectez intai upgrade-uri de ateliere, dupa valoare, si sunt destule de 510 puncte de care nu am nevoie, apoi completez cu de ex. pauni galbeni (upgrade-uri de adaposturi, tot pe valoare ordonate). Mie asa imi convine. Spor si bafta si voua!
     
    adria2, donnadmn, popik70 și alți 7 apreciază asta.
  2. Claudia

    Claudia Analist forum

    Si eu cred ca e cea mai buna si utila editie de pana acum, desi nu am primit prea multe noutati, doar 3 geluri din vreo 40 de incercari. Adapostul rosu de caprite nu a aparut inca din 15 incercari, dar mai e timp. Folosesc cu enorma satisfactie din peste o suta de statii de colectare galbene primite la roata in timp si inca ramase dupa ultimele editii Expres si dau si din sutele de grajduri de magari portocalii primite la stolere. Din pacate sondajul este inchis, fiindca as fi vrut sa dau un mare vot pozitiv.
     
    lucile71, adria2, marcela_f69 și alți 7 apreciază asta.
  3. bmw123bmw

    bmw123bmw Conte forum

    2 fabrici de gel si 2 totemuri , din 11 adaposturi ... nu prea a fost asa generos trenuletul ... :)
     
    adria2, -katnik-, marcela_f69 și alți 7 apreciază asta.
  4. -iulia1992-

    -iulia1992- Comandant forum

    Din 25 de ad pe ferma am primit: 1 bursuc, 5 capre de munte, 5 macaleandri, 4 carabusi, 4 broaste buboase, 3 iaci, urs rosu, iepure rosu si strut rosu
    Din 15 ad pe insula: 4 fabrici de gel de par, 3 fabrici de bule, 4 fabrici de casti, 1 fabrica de colti, 1 fabrica de conuri, 2 fabrici de bikini oranj.
     
  5. adria2

    adria2 Maniac forum

    Cred ca ma opresc aici, din misterioase mi-au iesit : 10 fabrica perii de colti, 5 fabrica de gel, 4 ateliere de totem, 6 fabrica de casti, 6 fabrica de conuri de siguranta, 1 productie de bule, 4 ad capre de munte, 3 vizuina bursuci, 3 ad iaci, toate rosii, cateva ad roz, si mai am pe ferma si pe insula 25 de misterioase puse la copt.
     
  6. bmw123bmw

    bmw123bmw Conte forum

    Din 35 adaposturi ferma/baha am obtinut 6x fabrica gel, 12xtotemuri tiki, 10xproductie bule ,4 conuri si 3x casti protectie / 8x capre munte, 8x iaci , 10x broaste , 4x adaposturi roz si 5x macelandrii ... destul de bine a venit trenuletul <3
     
  7. marianvaly6767

    marianvaly6767 Cunoscător forum

    Am lucrat pe varianta baha. Din 32 de adaposturi mi a iesit doar bule de aer, ateliere totemuri, casti protectie, conuri de siguranta, centre de unt de arahide ll ,zero fabrica perii de colti s ifabrica de gel. Cred ca este binisor.
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 11 Feb 2020