Tutorial Client downloadabil

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de k0, 9 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Acesta este un client descărcabil care necesită instalarea pe calculatorul folosit, ulterior nemaifiind nevoie de browser pentru conectarea la joc.

  După o instalare reușită, clientul poate fi accesat prin comanda rapidă de pe desktop:
  I.png
  Noul client poate fi descărcat:
  • AICI. După deschiderea paginii, descărcarea este inițiată imediat.
  • Dacă vă conectați la Unity / WebGL Client, va fi disponibil un buton care va duce la pagina de descărcare.
  Accesând programul de instalare, veți instala clientul automat. După o instalare reușită, puteți pur și simplu să faceți clic pe pictograma de pe desktop și pagina de conectare se va deschide. După ce v-ați conectat, jocul se va deschide și vă puteți bucura de jocul Farmerama. Puteți să consultați ajutorul pe pagina de descărcare.

  Cerințele pentru instalarea clientului downloadabil:
  O conexiune la Internet funcțională și aveți nevoie de cel puțin 512 MB spațiu liber pe laptop / PC, ideal fără alte programe care să ruleze în paralel - mai ales în timpul procesului de instalare (de exemplu Skype, Netflix). Este posibil să fie necesară adăugarea fișierului în lista de programe acceptate de programul antivirus. De asemenea, veți avea nevoie de cel puțin 2 GB RAM și minim Windows 7 32 biți.

  Dacă întâmpinați probleme cu instalarea clientului, vă rugăm să verificați dacă aveți suficient spațiu liber pe laptop / PC și dacă este necesar, eliberați mai mult spațiu. Verificați de asemenea, dacă programul antivirus solicită permisiunea de a instala acest program. Desigur, aveți nevoie de o conexiune stabilă la Internet, așa că vă rugăm să verificați dacă sunteți conectat la Internet. Mai mult, acordați atenție faptului că nu sunteți conectat cu contul de joc cu un alt client. Ca de obicei, puteți juca doar cu un singur cont în același timp.
  Vă rugăm să vă asigurați că reporniți computerul după descărcarea și instalarea clientului pentru prima dată. În funcție de performanța sistemului și de viteza internetului, descărcarea și pornirea clientului pot dura ceva timp. Cu cât calculatorul este mai vechi (procesor mai puțin performant) și cu cât conexiunea la Internet este mai lentă, cu atât mai mult pot dura pornirea și încărcarea.
  Dacă utilizați în continuare un sistem de operare mai vechi (de ex. Windows XP sau Vista), din păcate, clientul nu va rula. De asemenea, clientul este disponibil doar în Windows. În prezent, Mac și Linux nu sunt acceptate, dar se lucrează deja la soluții.

  În cazul în care aceste soluții nu vă ajută: vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de suport, vă vor ajuta cu plăcere! Asigurați-vă că furnizați o descriere detaliată a problemelor pe care le aveți și următoarele date:
  • ID utilizator;
  • Tipul și versiunea sistemului operațional;
  • Specificații hardware (CPU, RAM);
  • Viteza conexiunii la internet.
  Câteva lucruri importante de știut:
  • Managerul de parole va fi implementat în curând, astfel încât să vă puteți salva datele de utilizator;
  • Va fi introdus chenarul de joc (ID și numele de utilizator vor fi vizibile din nou);
  • Se caută o soluție pentru refresh în clientul downloadabil;
  • Avem implementată deja o funcție Zoom; o puteți găsi în setările de joc.
  • Desigur, se lucrează în continuare pentru a remedia toate problemele găsite și pentru a îmbunătăți experiența de joc și în acest client.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.