Anunț Client downloadabil

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 9 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Vă prezentăm un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Dragi fermieri, vrem să vă împărtășim din nou știri interesante.

  Clientul autonom va fi pregătit de lansare
  în cursul zilei de azi! Este un client descărcabil, care poate fi instalat cu ușurință de toți cei care au probleme cu jocul în clientul Unity/WebGL.

  Vă rugăm să consultați micul tutorial de AICI pentru informații suplimentare.

  Pentru echipă, acest lucru este deosebit de interesant, deoarece vrem să ne asigurăm că toată lumea poate juca Farmerama și după ce clientul Flash nu va mai putea fi accesat. Este următoarea etapă nu numai pentru noi, ci și pentru Farmerama. Pentru noi este la fel de important pe cât este pentru voi să garantăm un joc funcțional și distractiv pe termen lung.

  Din nou, vrem să vă mulțumim! Suntem recunoscători pentru sprijinul și loialitatea voastră! Feedback-ul vostru contează foarte mult și sperăm să înțelegeți importanța sprijinului vostru din ultimele săptămâni, luni și ani. Așteptăm toți anii care vor urma și suntem bucuroși să vă avem de partea noastră.

  Vă mulțumim din nou și: dacă utilizați codul
  STANDALONE, veți primi 2 Chutney de morcovi și mere, 4 Tichete petrecere, 20 Super compost și 20 Super hrană. Codul este utilizabil o dată pentru fiecare cont și este valabil de acum înainte până vineri, 11 decembrie la ora serverului 23:59.

  Sperăm să aveți o săptămână grozavă,

  Echipa voastră Farmerama
   
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Seara bună,

  Ca urmare a problemelor tehnice de astăzi, clientul downloadabil va fi disponibil începând de mâine, după ora României 15:00.

  Echipa voastră Farmerama
   
 3. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Un update al noului client a fost lansat. Cei ce intâmpină în continuare problema cu ecranul alb sunt rugați să dezinstaleze clientul și apoi să-l descarce și să-l instaleze din nou.

  Echipa voastră Farmerama.
   
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Din motive tehnice neprevăzute, clientul downloadabil nu va fi disponibil pentru o perioadă de câteva ore. Echipa tehnică lucrează la identificarea și corectarea erorilor apărute.

  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, -iulia1992-, trancesound și alți 6 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.