Feedback Client downloadabil

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 9 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest client de joc?

Sondaj închis pe 7 Ian 2021.
  1. Îmi place

18,3%
  2. Mi-e indiferent

2,0%
  3. Nu-mi place

79,7%
  1. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

eu nu stiu cum sa dau de hrana animale,am dat cauta si nu apare nimic,va rog un mic sfat...

paulici_01, MicuNicu, 18miha18 și alți 4 apreciază asta.
  2. mara031991

mara031991 Mogul forum

eu nu mai pot aduna la vrej ? Este o problema generala sau doar a mea. Multumesc

paulici_01, rubarbu, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  3. jagarella

jagarella Supervizor forum

O alta problema ar fi ca nu are buton de reload al clientului. Daca pui la un pom suzie, dar la ceilalti nu doresti, risti sa iti cam consumi suzie, al doilea click pe pomul recoltat iti sugestioneaza suzie (la fel ca in flash). In fereastra normala de win este posibil refreshul

paulici_01, MicuNicu, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  4. amy46

amy46 Maniac forum

Ca marime fereastra de joc este ok la mine

paulici_01, MicuNicu, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  5. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Buna dimineata!
    Incarcare, cadouri, manufacturi, modul de plantare, modul de activare linii, ingrasamant, hranire animale, folosire resurse pentru pomi, sunt cateva din lucrurile care ma determina sa va vizitez din ce in ce mai rar.
    Fireste, unii o sa-si rada in barba spunand ,,He,he, cati au zis ca renunta si tot n-au renuntat'' , ei acum va spun eu, vorbind pentru sine, ,, ... daca nu renunt de buna voie, lasa ca au ei grija sa ma faca sa renunt ... ;) '' .
    Am si ceva pozitiv, functia de stergere a pomilor functioneaza bine, mai greu cu plantatul, ...
    O zi buna sa aveti!

6. mara2005

mara2005 Novice forum

Buna dimineata!
    Probleme ca de obicei. Am descarcat clientul pe care l-ati recomandat dar din pacate problemele au aparut. Sa spunem ca jocul in fereastra relativ mica nu ar fi atat de grav dar parcelele si pomi copti nu apar ca find gata de culegere, apar ca abia plantate iar la roata norocului unde clar premiile sunt prestabilite nu pot folosi tichetele de petrecere. Cam atat deocamdata . Azi voi studia mai bine jocul si cum ruleaza si voi reveni daca va fi cazul. Multumesc.

paulici_01, MicuNicu, 18miha18 și alți 5 apreciază asta.
  7. Criselt

Criselt Legendă vie

Am descarcat acum, de curiozitate, Clientul downloadabil. Viteza este foarte mare, lipsesc acele sincope din Unity, iar la un zoom de 150% (maxim) arata asa:

Pacat ca nu se vede rama, ma obisnuisem cu ea si parca-mi lipseste, insa acesta este un detaliu minor. Pentru mine sunt acceptabile ambele variante, probabil ca voi juca pe una sau cealalta in functie de inspiratia de moment si automatisme.
    Sper sa se rezolve problemele astfel incat sa jocul sa devina accesibil tuturor, ar fi pacat sa renuntati!
    O zi frumoasa!

paulici_01, amy46, davidsiirina08 și alți 10 apreciază asta.
  8. adria2

adria2 Maniac forum

Numai probleme cu actualul sistem, as avea o intrebare pentru cei care au raspunsul : daca mergea bine cu flash ( si mergea ) de ce s-a renuntat la el ? o_O

paulici_01, davidsiirina08, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  9. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Renunta cei de la Adobe la Flash, adica cei ce au facut Flash-ul. Toti de pe joc acum incearca sa ne dea alternative pentru a putea juca in continuare, cred ca ar trebui sa fim recunoscatori ca depun o munca destul de grea. Ei nu au nicio vina ca se renunta la Flash, banuiesc ca puteau sta bine mersi acum la o cafea, sa faca bradul si nu sa isi bata capul sa implementeze variante noi si sa tina cont ca unii nu au PC-uri performante ori cunostinte mari in IT si sa fie cat mai simplu pentru toti. :)

scutica, paulici_01, cryss și alți 19 apreciază asta.
  10. adria2

adria2 Maniac forum

Multumesc mult pentru raspuns, acum mi-e clar totul si tin sa multumesc programatorilor pentru munca lor, sper ca totul sa se remedieze, acum rabdare sa avem si totul va fi bine. O zi frumoasa tuturor, fermieri, moderatori si programatori.

11. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Resetarea nu mai e valabila pe clientul downloadabil.. Am vrut sa fac 132 de reproduceri,arata jos ca e necesara doar 1 SH, am 174 SH,dar mi se spune ca mai am nevoie de inca 90 de portii de SH pentru a continua.

paulici_01, davidsiirina08, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  12. aida59

aida59 Mare-maestru forum

cum pot cumpara de la piata ingrasamant ? nu se poate. Vrejul nu ma i zic. cred ca asa greu ca si jocul o sa_mi fie sa renunt la joc era un prieten bun si drag

paulici_01, davidsiirina08, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Produsele de la piata sunt impartite pe cele 2 suri Bahamara si Ferma principala. Selectezi intai sura si apoi ce vrei sa vinzi/cumperi.

paulici_01, davidsiirina08, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  14. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

mie imi place si aceasta varianta, are cateva lipsuri, dar merge ok
    ca si minusuri: nu ai cum sa salvezi ID-ul si parola, de cate ori vrei sa intri trebuie scrise manual
    ideal ar fi daca in timp s-ar putea mari imaginea pe tot ecranul
    destul de greoi meniul de la piata
    deschiderea lazilor, deschizi o lada si se intoarce la inceput
    sper ca in timp v-a fi tot mai bine, faptul ca se retrage flash-ul a dat putin inapoi jocul

15. _sirena

_sirena Conte forum

Cum se poate intra in contul Farmerama de cel care a folosit pana ieri numai accesarea dupa facebook? (este problema unei prietene care nu poate intra pe contul egalio78). Multumesc frumos!

paulici_01, Criselt, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  16. Nemo

Nemo Forum Moderator Team Farmerama RO

Deocamdată nu este posibil.

paulici_01, Criselt, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  17. _sirena

_sirena Conte forum

Si jucatorul ce poate sa faca (pierde astazi cadourile zilnice, eventul s.a.)? Exista o solutie? Sper sa nu supar ca insist!

paulici_01, CLAUDIU_T, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  18. Nemo

Nemo Forum Moderator Team Farmerama RO

Problema este cunoscută, echipa tehnică lucrează pentru remediere și identificarea soluțiilor.

fermierulluca, paulici_01, giuly1969 și alți 9 apreciază asta.
  19. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

Eu nu pot intra pe Bahamarama, se blocheaza, in rest merge foarte bine.

tcmxxl1975, marianz, fermierulluca și alți 9 apreciază asta.
  20. Criselt

Criselt Legendă vie

Buna diminetata! Astazi Clientul downloadabil a inceput sa-mi creeze probleme, s-a blocat mereu si am fost nevoita sa-l restartez. Dupa ultima restartare, chiar inainte de a juca cele 2 pachete de carti produse la Moara, am constatat ca mi-au disparut. Am accesat si Unity sperand ca e o eroare de afisaj, dar pachetele de carti nu sunt,
    A mai intampinat cineva problema asta? S-a remediat pe parcurs sau e nevoie sa trimit tichet la Serviciu Clienti?