Eveniment Crăciun 2014 Paradisul prăjiturelelor

Discuție în 'Eventuri' creată de Chronos, 18 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare dragi fermieri

  Trâmbițele au tot sunat, fermierii s-au adunat. Crainicul și-a dres vocea, chiar și-a luat și portavocea: "Fermierii mei iubiți, pentru că ați fost cuminți, vă anunț cu mic cu mare, Crăciunul un event nou are. Strângeți rândurile dragi copii, ca să vă spun cum va fi. Ne apropiem de Ajun și vă pregătim ceva bun: prajiturele și fursecuri multe multe, cât nu le puteți voi duce. Vă așteptăm să ne colindați și bunătăți ca să luați. Oița noastră cofetar s-a umplut de făină iar, focul iute l-a încins și multe tăvi cu prăjituri în cuptor a împins. Hamsterul cel hoțoman, s-a ascuns într-un lighean și în timp ce Moșul dormea, fursecuri el ronțăia. Așa este la Farmerama, nimeni nu stă degeaba, oița este sătulă de muncă, șoricelul se mângâie pe burtă".

  Bine ați venit în Paradisul prăjiturilor. Vă puteți desfăta începând cu data de 19 decembrie, ora 14:00, ora serverului, oră mai târziu în România, până în data de 25 decembrie, la aceeași oră.

  Nu uitați că puteți consulta meniul // AICI //.


  Crăciun Fericit!
  Sărbători Fericite!
  Echipa voastră Farmerama!
   
  marafiz, KTY, soso2169 și alți 23 apreciază asta.
 2. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare dragi fermieri

  După cum ați observat, deja la Moară poate fi macinată făina de sărbătoare pentru event. S-a dovedit până la urmă a nu fi o eroare, ci o surpriză, care a luat prin surprindere pe toată lumea.
  Nu ne rămâne decât să ne bucurăm de ea.


  Sărbători Fericite!
  Echipa voastră Farmerama!
   
  marafiz, henry80, KTY și alți 25 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.