Tutorial Cum contactez serviciul suport?

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de Adelina40, 24 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Adelina40

  Adelina40 Guest

  Serviciul Suport este o modalitate simplă de contactare a persoanelor împuternicite să rezolve probleme de natură tehnică ce nu îşi găsesc soluţionarea în forum.

  Toate erorile/dispariţiile şi orice alte manifestări ale "bugurilor din joc" pot fi discutate şi soluţionate doar cu ajutorul serviciului suport!

  Serviciul Suport poate fi contactat din meniul general, din partea de sus a paginii de joc, în submeniul simbolizat de un semn al întrebări şi un semn al exclamării. De asemenea, de //aici// puteţi accesa direct formularul.

  2.gif

  În urma acestui click vi se va deschide formularul de contact....

  suport.png

  Acesta trebuie completat cu următoarele informaţii:
  • -tipul solicitării:
  În funcţie de natura problemei,veţi alege:
  3.gif

  ->probleme de joc: aici veţi găsi asistenţă cu privire la orice întrebare de natură tehnică, erori sau buguri ce intervin în joc;

  ->probleme de plată: aici poate fi raportată necreditarea mamudelelor sau orice altă eroare cu privire la plăti;

  ->întrebări generale: orice curiozitate, nelămurire cu privire la joc, ce nu a găsit un răspuns mulţumitor în forum poate fi prezentată aici.
  • -e-mail:
  Acest spaţiu va fi completat automat cu e-mailul pe care a fost înregistrat contul de joc, urmând că răspunsul să fie primit pe e-mail-ul aici prezentat
  • -descriere:
  Aici veţi detalia problema, precizând date cât mai exacte, atingerea numărului de 140 caractere având caracter obligatoriu.
  • -codul:
  Acesta este un cod generat automat, unic şi particular pentru fiecare ticket în parte.
  • -introdu codul:
  Aici introduceţi codul mai sus amintit.

  Erori ce pot apărea:

  4.png

  Dacă întâmpinaţi una dintre aceste erori, revizualizati paşii ce îi aveţi de urmat!

  Dacă totul decurge perfect, veţi primi un mesaj informativ:

  5.png

  În urma acestei acţiuni, veţi primi un e-mail stas, ce vă anunţă că răspunsul la problema înaintată către sistemul suport va veni, e-mail ce nu necesită un răspuns din partea voastră!


  Odată primit şi acest e-mail, tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi răspunsul competent şi prompt din partea Serviciului Suport! Verificaţi atât " Inbox-ul", cât şi " Spam-ul" e-mail-ului aferent contului de joc.

  Baftă multă!:D


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 2 Iul 2015
  -katnik-, popescudana42, maria-maria și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.