Tutorial Cum imi fac prieteni?

Discuție în 'FAQ joc' creată de Cat, 26 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Farmerama este o comunitate mare de fermieri iar fermierilor le sta bine sa se imprieteneasca. Cum pot face asta? Foarte simplu.
  Iti alegi un fermier si ii trimiti un mesaj de la posta din oras prin care il intrebi daca este de acord sa-ti fie prieten. Dupa ce ai primit acordul il poti adauga la lista de prieteni - "Adauga la lista de prieteni".
  Acest lucru il poti face daca ai primit tu un mesaj de la el. Bifezi fermierul respectiv de la "Mesaje primite" sau "Mesaje trimise" si il adaugi la lista de prieteni.

  [​IMG]

  In acest fel iti poti adauga cati prieteni vrei si vei avea posibilitatea sale trimiti cadouri si sa primesti deasemeni cadouri de la ei.


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea
  //Anunțuri oficiale//.

   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.