Feedback Cum joci Farmerama?

Discuție în 'Păreri despre joc' creată de k0, 9 Oct 2026 la 08:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum joci Farmerama?

Acest sondaj se va închide pe 7 Noi 2026 la 10:16.
  1. Prefer să joc Farmerama pe calculator

80,4%
  2. Prefer să joc Farmerama pe tabletă

7,8%
  3. Prefer să joc Farmerama pe telefonul mobil

25,5%
  4. Nu am un dispozitiv preferat

3,9%
  5. Folosesc un dispozitiv mobil pentru a juca la evenimente

13,7%
  6. Folosesc un dispozitiv mobil pentru a-mi recolta terenurile

15,7%
  7. Folosesc un dispozitiv mobil pentru majoritatea activităților mele din Farmerama

9,8%
  8. Schimb regulat între calculator și dispozitivele mobile

15,7%
  9. Nu folosesc un dispozitiv mobil pentru a juca Farmerama

13,7%
Sunt permise voturi multiple.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dragi fermieri!

Calculator, tabletă, telefon... sau poate câte puțin din fiecare?
    Am dori să aflăm mai multe despre dispozitivele pe care le preferați pentru Farmerama și cum le folosiți pe cele mobile atunci când vă îngrijiți ferma.

Fie că ești un fermier care joacă exclusiv pe calculator, fie că îți verifici regulat terenurile de pe telefon sau tabletă, ne-ar plăcea foarte mult să auzim părerea ta!

Se pot selecta mai multe răspunsuri. Te rugăm să selectezi TOATE răspunsurile care ți se potrivesc.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite — suntem pur și simplu curioși cum îți place ție să joci Farmerama. Chiar dacă joci doar pe un singur dispozitiv, răspunsul tău ne este de mare folos.

Cu cât participă mai mulți fermieri, cu atât vom înțelege mai bine cum joacă comunitatea noastră.

Îți mulțumim pentru participare!
    Echipa voastră Farmerama

Nemilar, -katnik- și irina_love200 apreciază asta.
  2. superonutza

superonutza Novice forum

Prefer calculatorul desi de multe ori cand stai in pat ai vrea sa intri si de pe telefon. Problema mea este ca dau click cu creionul si mi se misca toate parcelele, nu pot culege mai nimic.

-katnik- apreciază asta.
  3. mvoicu1970

mvoicu1970 Începător forum

sint inebunita dupa aceasta farmerama joc din 2011 joc pe leptop

-katnik- apreciază asta.
  4. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Prefer pe PC dar imi doresc sa pot accesa jocul si de pe telefon.... cel putin pe IOS cand incerc sa ma conectez se incarca in prostie si nu pot intra... sper sa se faca ceva in privinta aceasta..