Curiozități - cât PE obțineți zilnic?

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de KingFarm0001, 14 Feb 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. KingFarm0001

KingFarm0001 Junior Expert

Bună, dragi colegi fermieri!

V-ați întrebat vreodată câte puncte de experiență obțineți, în medie, completând obiectivele zilnice? Este o curiozitate pe care am avut-o de-a lungul timpului și m-am gândit să o împărtășesc cu voi.

Îmi amintesc cu nostalgie de anul 2011, când am descoperit Farmerama. Pe atunci, orice câștig era o adevărată „bogăție” – parcă îl văd și acum pe Omulețul de turtă dulce cu daruri, acel decor simpatic care oferea fabuloasele 100 PE la fiecare 24 de ore, ocupând doar o singură parcelă!

Anii au trecut, iar jocul a evoluat spectaculos. Evenimentele sunt tot mai dinamice, iar echipa Bigpoint ne surprinde mereu cu noi provocări și premii, menținând jocul captivant și atractiv.
    Astăzi, cu atâtea bonusuri disponibile și cu o colecție impresionantă de obiecte decorative care au crescut atât în valoare, cât și în eficiență, vă invit să discutăm despre experiența noastră!

Haideți să împărtășim evoluția nivelului nostru de experiență, fie că folosim bonusuri sau nu. Și, de ce nu, să oferim și câteva tips & tricks pentru a-i ajuta pe noii jucători să crească mai rapid.

Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre!

În 2011, apogeul punctelor mele de experiență era undeva între 15.000 și 20.000 PE. Îmi amintesc cum aveam parcul plin de Omuleți de turtă dulce cu daruri, iar fiecare nivel nou părea o adevărată provocare. Pe atunci, nivelul maxim era 100, dar nimeni nu reușise să-l atingă – chiar și cei mai harnici fermieri din top 10 aveau doar între 80 și 90.

Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel! Nivelul maxim a ajuns la 300, iar obiectele decorative valoroase oferă acum cel puțin 100 PE x nivelul fermei. Un avantaj imens, care face ca progresul să fie mult mai rapid! În prezent, reușesc să acumulez zilnic între 3 și 3,5 miliarde PE, în funcție de bonusurile active.

În ceea ce privește Bahamarama, nu m-am grăbit să avansez, fiindcă acolo nivelurile cresc mult mai ușor. De fapt, doar o singură recoltă dintr-un parc Baha îmi aduce aproximativ 3 miliarde PE!

Dacă ar fi să o iau de la zero și aș avea suficient timp liber, cu siguranță aș crea conturi secundare, unde aș putea strânge strategic diverse obiecte de parc, pentru un avans rapid și eficient.

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Feb 2025
    tudor1966, marcela_f69, adriane45 și alți 10 apreciază asta.
  2. cristina-violeta05

cristina-violeta05 Maestru forum

Felicitări, vecine KingFarm. Ești harnic!8)
    Nivelul Baha avansează foarte repede, așa că acolo am pus itemi mai puțin valoroși.
    Având în vedere că joc de plăcere, fără stres și nu am foarte mulți itemi care dau multe puncte, cu bonusuri active reușesc să adun de la fermă undeva între 100 și 400 de milioane de PE la o recoltare!
    Încet, încet schimb itemii cu unii mai valoroși, dar până la 3 miliarde... mai este cale lungă!:p
    Spor!

Modificat ultima dată: 15 Feb 2025
    marcela_f69, adriane45, SkumpikaNina și alți 7 apreciază asta.
  3. amy46

amy46 Maniac forum

Progresul intr-o zi este acesta..

marcela_f69, in.the.rain, vinfiert și alți 10 apreciază asta.