Dăruiește și comercializează - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 28 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna dragi Moderatori,
    Am pus la schimb -administreaza ofertele- si ...desi nu am primit ceea ce doream au disparut din oferte.
    Este posibil sa pierd ofertele???

Revin: s-a rezolvat, am primit ceea ce doream la schimb!!xD

Modificat ultima dată: 29 Mar 2016
    Papy, mara62, dandenis13 și alți 2 apreciază asta.
  2. deea4u

deea4u Analist forum

Sunt la nivel mic si am nevoie de putin ajutor daca se poate oferi cineva cu putin ajutor am nevoie de ce credeti ca aveti mai mult, adaposturi si arbori, va multumesc mult de tot...

dandenis13 și mara62 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata!:D

Buna seara, deea! Mi-ai "mancat" ficaciorii.:D Ceea ce doresti tu, trebuie postat in ACEST topic, in cel de schimburi.

Papy, -elenaion49-, Beaumarchais73 și alți 6 apreciază asta.
  4. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Buna dimineata!
    Am incercat sa trimit cuiva un cais si, desi in inventar am destui caisi, la butonul de "Daruieste" nu-mi apar decat rodiu si nuc brazilian, iar la adaposturi, doar cotet de gaini. Caisul este disponibil de la nivelul 3, deci nu poate fi asta cauza. Am dat si cateva refresh-uri si tot asa apare.
    Este vreo defectiune?
    PS. Am sters cache and cookies si nu s-a schimbat nimic

Modificat ultima dată: 30 Mar 2016
  5. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Banuiesc ca le ai in Inventar, nu?

matusam apreciază asta.
  6. -mamaleone

Da, le am. Am incercat sa trimit altcuiva caisul si a aparut la inventarul disponibil pentru daruit. Dar cand incerc sa trimit acelui prim utilizator, nu apare. E posibil sa fie ceva in neregula acolo, la utilizator? Vad ca nu mi-a raspuns la nici un mesaj :)

malagambafane, dadan și matusam apreciază asta.
  7. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Buna ziua,as dori sa intreb dupa cat timp dispar ofertele facute.

malagambafane apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Scuze de intarzierea raspunsului. La mine apare caisul daca vreau sa il daruiesc. Jucatorul caruia am vrut sa il daruiesc, are nivel mare de joc.
    Buna ziua! Daca nu iti accepta nimeni oferta depusa la balon, ea ramane acolo pana la incheierea minievenimentului, urmand ca ceea ce ai depus acolo, sa revina in Inventar, cam a doua zi de la incheierea minievenimentului. Ca sa nu mai fie intrebari repetate, recomandam sa va anulati ofertele cu 5-10 minute inainte de incheiere.

9. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Multumesc Chronos pt raspuns.

malagambafane, donnadmn și Chronos apreciază asta.
  10. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Buna ziua oameni buni, am vrut sa caut la administreaza oferte sperietoare fioroasa si nu apare, nu se poate trimite?Multumesc!

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Nu se poate trimite. Toate jackpot-urile de la Roata Norocului nu pot fi daruite sau schimbate la Daruieste si Comercializeaza.

dandenis13, malagambafane, matusam și alți 3 apreciază asta.
  12. -mamaleone

Multumesc, Chronos! Probabil era un cont facut ieri (sau azi) xD
    Sa ma invat minte :sleepy:

dadan, malagambafane, matusam și alți 2 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am incercat sa daruiesc un adapost de vulpi...si nu se poate, desi exista in inventar si am licenta. Cand apare inventarul....exista doar cotetele de gaini-.-

14. f_fscm

f_fscm Începător forum

Buna tuturor,
    Daca jackpot-urile de la Roata Norocului nu vor putea fi schimbate / daruite, atunci noi cum ne vom putea completa liniile? Intamplator am ( si nu numai eu) dubluri ale acestora... Cum vad dezvoltatorii acest lucru?

15. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Cert este ca am avut la dispozitie foarte multe editii sa ne putem completa liniile de vrej. Doar cu 5-10 rotatii Party, nu putem emite pretentii. S-a luat aceasta masura, probabil, pentru a evita activitatile de pushing. Puteti fi siguri, ca nu doar jucatorii romani isi pun intrebarea "De ce"?

tcmxxl1975 și malagambafane apreciază asta.
  16. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

N mi-au fost returnate itemele pe care le aveam la schimb in momentul terminarii eventului.Imi spuneti si mie cand vor ajunge din nou in ferma mea?Nu am fost atenta niciodata la returnare,cam cand a fost facuta pana acum.Dar azi aveam la schimb numai broscute si le vreau inapoi pentru event.:oops:

lorilori71, malagambafane și mariuta48 apreciază asta.
  17. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Pe maine le ai in inventar. Totdeauna le-am lasat si le-am primit inapoi fara nicio problema.

donnadmn, lorilori71, dadan şi o altă persoană apreciază asta.
  18. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Multumesc frumos!Eu nu am fost atenta pana acum pentru ca niciodata nu m-a prins cu iteme asa importante la schimb.

lorilori71, malagambafane și mariuta48 apreciază asta.
  19. dadan

dadan Oracol omniscient

Buna seara!
    Eu sunt foarte multumit de acest D&C.Am obtinut tot ce mi-am propus si muult mai mult peste asteptari.
    Ma bucur ca un copil cand vad ca este ferma plina si pot participa si eu ,,cu finalizare,, la urmatoarele eventuri.Vreau sa multumesc urmatorilor fermieri care mi-au adus soarele in sura:Ciocollate,ambra,oxanapin,roliana57,mamaleone si gospodarul1.Sunteti niste oameni de toata isprava!Si cum spunea un spumos personaj din filmul,,Pisica alba,pisica neagra,,(de acolo si numele de...Dadan:)!):This is the bigining of a beautiful friendship!
    Spor la farmerit si o seara plina de bucurii!

malagambafane, -ciocollate-, crivio și alți 11 apreciază asta.
  20. cezara11

cezara11 Începător forum

Buna ziua! Stie cineva cand o sa fie urmatoarea editie a event-ului? Am observat ca luna trecuta nu a fost deloc. Multumesc!