Dăruiește și comercializează - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 28 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Stai linistit. In caz ca ai achizitionat alt tip de licenta, incearca sa fii atent pe viitor, nu de altceva dar sunt banutii tai in joc. O seara frumoasa.

2. coboduza

coboduza Avansat

De ce pom de wisteria nu-l pot dona si salcamul se poate dona ambii sunt puieti misteriosi ?

-alargo100- și malagambafane apreciază asta.
  3. Naty.....25

Naty.....25 Junior Expert

nu mai exista tema pentru schimbul de cadouri la daruieste si comercializeaza?

probabil inca e prea nou wisteria, salcamul parca are deja 4 luni de cand e implementat

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Feb 2017
    malagambafane apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Salcamul galben nu este puiet misterios adica nu a fost obtinut din puiet misterios.

Ba da, exista.

5. gace25

gace25 Avansat

Buna, Pagoda Pasarila nu se poate schimba? Eu nu o gasesc in meniul de selectare pentru schimb.

geckofeet666, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Si nici nu o vei gasi. Itemii oferiti ca jackpot la Roata Norocului, nu sunt incadrati in eveniment.

7. gace25

gace25 Avansat

Pacat o am de 2 ori si as fi schimbat-o cu altceva din aceeasi categorie.

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  8. -cosabuena-

-cosabuena- Începător forum

Buna seara!Itemul marinarii vazduhului nu poate fi schimbat.Imi spuneti si de ce ?
    Este un item de la calendar,iar pana acum toate itemele castigate acolo au putut fi daruite sau schimbate.

9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Au trecut 4 luni de la castigarea item-ului?

-elenaion49- apreciază asta.
  10. maricik

maricik Novice forum

am si eu o intrebare: daca la finalul eventului voi mai avea oferte puse la schimb, ce se va intampla cu ele? se vor intoarce in inventarul meu sau vor ramane blocate pana la urmatorul D&C? multumesc anticipat pentru raspuns...

11. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Vor fi returnate în inventar, dar poate dura câteva zile până va fi rulat scriptul care anulează ofertele.

roliana57 și matusam apreciază asta.
  12. icapayne

icapayne Junior Expert

Am inteles ca itemurile din gama sperietori nu pot fi primite sau daruite la acest event. De foarte mult timp nu reusesc sa achizitionez Cap'tan Sperietori doar de la roata norocului. N-am noroc ce sa fac, vorba cantecului. Deci de unde pot sa fac rost de el? Ce ma puteti sfatui?

13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Acum nu mai este disponibil, dar ca si in cazul florilor, a cutiutelor muzicale din trecut, exista sansa sa mai poata fi dobandite o data, cu mamudele probabil.

geckofeet666 și matusam apreciază asta.
  14. sandipuiut

sandipuiut Novice forum

Am nevoie de un sfat, sunt tare necajita!:cry:
    Am participat si eu la event, punand la bataie mai multe obiecte de decor, cat si un arbore de miere, cu speranta ca voi primi la schimb o casuta de turta dulce. Problema nu este ca nu am reusit sa primesc casuta, ci ca am pierdut toate aceste obiecte cand s-a incheiat eventul. Daca stiam ca se vor pierde le retrageam inainte de expirarea timpului, dar eram ferm convinsa ca vor fi introduse in sura automat la finalizarea eventului.
    Oare le-am pierdut definitiv sau ele vor reaparea la urmatorul event ?:oops:

Ambra. apreciază asta.
  15. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Nu se pierde nimic.

roliana57 și donnadmn apreciază asta.
  16. sandipuiut

sandipuiut Novice forum

Multumesc mult! Acum nu mai sunt suparata!:)

McDouglas98, Ambra., donnadmn şi o altă persoană apreciază asta.
  17. maricik

maricik Novice forum

unde pot gasi teme de discutii unde se pot face schimb de cadouri pentru acest event???nu o gasesc nicaieri...

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

malagambafane și roliana57 apreciază asta.
  19. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Buna ziua, nu putem schimba nici la acest event itemuri de la roata norocului,imi lipseste doar Pogo Sperieciori restul litemelor le am de 2 sau 3 ori?

20. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu stim de cate ori ai celelate iteme xD, dar nu se pot schimba.

roliana57 și malagambafane apreciază asta.