Tutorial Deșteptarea

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 22 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  1.png

  Eventul se va desfășura în perioada 23 octombrie 2019, ora României 15:00 - 31 octombrie 2019, ora serverului 23:59. Poate fi accesat din cadrul ferestrei News, de la cronometrul de event sau din locul special amenajat de pe teren:

  1.1.png

  -------------------------------------------------------------------------------------

  Plantă de event

  2.png

  Planta de event poate fi cultivată doar pe Terenul arabil și Pășunea sălbatică.


  Fiecare jucător va primi câte 10 seminţe din planta de event la începutul eventului. Jucătorii care vor rămâne cu stoc 0 în cazul plantei eventului, vor primi alte 5 semințe după 5 ore pentru a avea posibilitatea de a continua producţia.

  Fiecare plantă de event rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 10 PE şi 7 GG.
  -------------------------------------------------------------------------------------

  Drop de event
  3.png
  Sticlă goală pentru poțiune

  Acesta va apărea, aleatoriu, în urma recoltării plantelor, pomilor, adăposturilor și atelierelor de pe cele două terenuri arabile Clar de lună. Îl veţi regăsi și în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Pe parcursul eventului, pe lângă cele 650 PE, Arborele fermecat va oferi și 1 drop de event!

  Dropul de event poate fi achiziționat și de la Complexul comercial:

  Cantitate150100200
  Preţ2 MD 85 MD 150 MD 270 MD


  Fiecare drop de event rămas în Șură după încheierea evenimentului va fi transformat în 29 PE și 20 GG.

  --------------------------------------------------------------------------
  Produs de event
  4.png
  Poțiune de deșteptare

  Se va putea produce la Moara din fermă și la cea tropicală din următoarele ingrediente: 550 Ciuperca muștelor și 56 Sticle goale pentru poțiune / 15 secunde

  Fiecare produs de event rămas în Șură după încheierea evenimentului va fi transformat în 4.596 PE, 3.996 PET și 3.447 GG.
  -------------------------------------------------------------------------------------
  ”Monedă” de event
  4.5.png
  Monedă Gargui

  Este obținută pentru anumite donații din fereastra de event și este necesară pentru a porni un mini-joc.

  Fiecare monedă Gargui rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 39 PE și 58 GG.
  -------------------------------------------------------------------------------------

  5.1.png 5.2.png 5.3.png

  Coșul mic Lună nouă conține: 100 Ciuperca muștelor, 15 Sticle goale pentru poțiune, 1 Cozonac. Preț standard: 1,99 euro.
  Coșul mediu Lună nouă conține: 300 Ciuperca muștelor, 50 Sticle goale pentru poțiune, 1 Plăcintă cu mere şi zucchini, 1 Aranjament ”Puritate”. Preț standard: 4,99 euro.
  Coșul mare Lună nouă conține: 750 Ciuperca muștelor, 160 Sticle goale pentru poțiune, 1 Chutney de morcovi și mere, 1 Amplificator de PE pentru plantele de event, 1 Aranjament ”Puritate”. Preț standard: 9,99 euro.


  Cele 3 coșuri de mai sus pot fi achiziționate 1 dată / cont în perioada 23.10, ora României 15:00 - 25.10, ora serverului 23:59.

  5.4.png 5.5.png 5.6.png

  Coșul mic Semilună conține: 200 Ciuperca muștelor, 30 Sticle goale pentru poțiune, 1 Poțiune de deșteptare, 1 Aranjament ”Puritate”, 1 Tichet petrecere. Preț standard: 4,99 euro.
  Coșul mediu Semilună conține: 240 Ciuperca muștelor, 40 Sticle goale pentru poțiune, 3 Poțiuni de deșteptare, 1 Aranjament ”Puritate”, 1 Cozonac, 3 Tichete petrecere. Preț standard: 9,99 euro.
  Coșul mare Semilună conține: 400 Ciuperca muștelor, 80 Sticle goale pentru poțiune, 5 Poțiuni de deșteptare, 1 Amplificator de PE pentru plantele de event, 1 Aranjament ”Puritate”, 5 Tichete petrecere. Preț standard: 12,99 euro.


  Cele 3 coșuri de mai sus pot fi achiziționate 1 dată / cont în perioada 26.10, ora României 15:00 - 28.10, ora serverului 23:59.

  5.7.png 5.8.png 5.9.png

  Coșul mic Clar de Lună conține: 2 Poțiuni de deșteptare, 50 Super compost, 50 Compost special a la Suzi, 2 Tichete petrecere. Preț standard: 4,99 euro.
  Coșul mediu Clar de Lună conține: 4 Poțiuni de deșteptare, 80 Super compost, 80 Compost special a la Suzi, 2 Tichete petrecere, 1 Aranjament ”Puritate”, 25 Monede-stea. Preț standard: 6,99 euro.
  Coșul mare Clar de Lună conține: 12 Poțiuni de deșteptare, 250 Super compost, 250 Compost special a la Suzi, 8 Tichete petrecere, 50 Monede-stea. Preț standard: 12,99 euro.


  Ultimele coșuri de mai sus pot fi achiziționate 1 dată / cont în perioada 29.10, ora României 15:00 - 31.10, ora serverului 23:59. Coșul mic poate fi achiziționat de mai multe ori.
  -------------------------------------------------------------------------------------
  Accesând eventul se va deschide următoarea fereastră:


  6.png

  Pentru început, este necesară completarea a câte 5 donații - 1 Poțiune de deșteptare pentru fiecare pas - prin accesarea butoanelor + din stânga și din dreapta.

  Nu este necesară completarea ambelor serii de cerințe pentru a finaliza eventul! Prin finalizarea unui set se va debloca accesul la unul din cele două mini-jocuri, numărul de runde jucate nefiind contorizat separat.
  Nr. donațiiRecompensă stângaRecompensă dreapta
  1200 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de perechi de groază
  5 Puncte de recompensă Sezon
  200 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de zaruri demonice
  5 Puncte de recompensă Sezon
  2300 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de perechi de groază
  15 Puncte de recompensă Sezon
  300 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de zaruri demonice
  15 Puncte de recompensă Sezon
  3400 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de perechi de groază
  30 Puncte de recompensă Sezon
  400 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de zaruri demonice
  30 Puncte de recompensă Sezon
  4500 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de perechi de groază
  45 Puncte de recompensă Sezon
  500 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de zaruri demonice
  45 Puncte de recompensă Sezon
  5600 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de perechi de groază
  55 Puncte de recompensă Sezon
  600 PE x Nivelul de joc
  2 Lăzi de zaruri demonice
  55 Puncte de recompensă Sezon
  După completarea celor 5 donații inițiale, butoanele stânga și/sau dreapta vor accesa mini-jocurile. În imaginea de mai jos este prezentată fereastra de event cu ambele jocuri deblocate:

  6.1.png

  De la butonul din centru se obține ”moneda” de event necesară pornirii unei runde de mini-joc. Astfel, pentru fiecare Poțiune de deșteptare donată prin click pe butonul + central veți primi o recompensă care constă în 1 Monedă Gargui, 2 Monede-stea și 200 PE x Nivelul de joc.

  De la butonul din stânga se pornește jocul de memorie.

  În cadrul mini-jocului veți avea de găsit din cele 16 cărți de pe masă pe cele care formează câte o pereche. Cărțile se pot întoarce doar câte două cu un click pe ele. Dacă ați întors două cărți la fel (o pereche) acestea vor dispărea de pe masă, dar dacă nu sunt pereche, acestea vor fi întoarse automat la loc - cu cât memorați mai mult din ce se ascunde în spatele cărților deja întoarse, cu atât veți termina jocul mai repede.

  P.png

  Un mini-joc se încheie atunci când ați găsit toate cele 8 perechi de pe masă. Ca recompensă, pe lângă contorizarea rundelor la misiunea principală, veți primi 20 monede-stea la finalul fiecărui mini-joc, pe care le puteți utiliza la Shop. În plus, veți putea obține și lăzi de perechi de groază în funcție de numărul de încercări din care ați terminat o rundă, astfel:

  0.png

  Numărul de încercări este afișat în partea dreapta-sus și constă în întoarcerea a două cărți de pe parcursul jocului, indiferent că au fost pereche sau nu.


  L1.png

  Lada de perechi de groază oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, unul din următoarele: 2 Monede-stea, 1 Ladă de nebunie sub clar de lună, 1 Ladă de bunuri sinistre, 1 Ladă de lună plină, 1 Ladă de nebunie sub clar de lună II, 1 Butic cu baghete fermecate.
  Lăzile nedeschise la finalul eventului vor fi transformate în 200 PE și 100 GG.

  De la butonul din dreapta se pornește jocul cu zaruri.

  Pentru a obține puncte, va trebui să faceți combinații cât mai bune de zaruri, iar pentru asta veți avea la dispoziție trei încercări la dat cu zarul în cadrul fiecărui joculeț - din fiecare încercare veți putea păstra zarurile care considerați că vă pot fi utile pentru o combinație cât mai bună, dar țineți cont că dacă ați păstrat 3 zaruri, spre exemplu, la următoarea încercare vor mai fi aruncate doar 2, numărul de zaruri implicate în joc (pe tablă și cele alese) putând fi de maxim 5. Deși este un joc de noroc, zarurile aruncate pe masă fiind aleatorii, alegerile făcute de jucător vor fi și ele importante.


  După ce jocul a fost pornit din fereastra de event, vi se va deschide fereastra de joc, precum cea din imaginea următoare, unde vor fi din start aruncate pe masă primele 5 zaruri. Veți putea alege de pe masă zarurile care vă interesează cu un click pe ele și apoi puteți da click pe butonul de play, pentru a fi aruncată următoarea tură de zaruri. Nu este însă obligatoriu să vă folosiți de toate cele trei încercări posibile, puteți să vă opriți la prima aruncare sau la a doua, dacă ați găsit deja o combinație care vă mulțumește. De asemenea, dacă ați ales un zar la care apoi vreți să renunțați, o puteți face la fel de simplu, cu un click pe el și se va duce înapoi pe masă.

  În partea dreaptă a ferestrei se va colora cu galben combinația sau chiar combinațiile posibile, atunci când sunt mai multe, la care vă încadrați cu zarurile pe care le aveți și de unde va trebui să vă ridicați recompensa cu un click.


  Z.png

  Recompensa pentru fiecare rundă jucată constă în 20 monede stea și lăzi de zaruri demonice - numărul acestora diferă în funcție de combinația de zaruri obținută și este afișat în fereastra de mini-joc.

  L2.png
  Lada de zaruri demonice oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, unul din următoarele: 2 Monede-stea, 1 Ladă de nebunie sub clar de lună, 1 Ladă de bunuri sinistre, 1 Ladă de lună plină, 1 Ladă de nebunie sub clar de lună II, 1 Bârlog de câini diabolici.
  Lăzile nedeschise la finalul eventului vor fi transformate în 200 PE și 100 GG.

  Recompensele obținute în funcție de numărul de runde jucate sunt următoare:


  PasRunde jucateRecompensă
  11Abțibild
  2570 Puncte de recompensă Sezon
  311Joc funerar
  418Molozul vrăjitoarei
  528350 Puncte de recompensă Sezon
  640Zaruri și dragoni
  -------------------------------------------------------------------------------------
  Shop de event

  Aici pot fi obținute recompensele din 3 categorii cu monedele stea obținute în cadrul eventului.

  S1.png

  S2.png

  Detalii privind liniile de Vrej disponibile în această categorie pot fi găsite prin click pe linkurile: Labirint misterios, Basm de Halloween, Conacul de pe deal.

  S3.png

  Monedele-stea rămase în inventar la finalul eventului vor fi transformate în 380 PE și 228 GG.
  -------------------------------------------------------------------------------------

  A.png
  Abțibild

  I1.png

  I2.png

  I3.png

  LV1.png
  Linie de Vrej Deșteptarea 1
  Oferă: +50% PE pentru 6h pe terenurile Clar de lună și +1 fructe pentru Arborele fosforescent timp de 4:15h / 20 ore


  LV2.png
  Linie de Vrej Deșteptarea 2
  Oferă: 200 PE x Nivelul de joc și 1 Ladă de bunătăți vrăjitorești S / 20 ore


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată: 26 Oct 2019
  valecorina, trancesound, yocoama și alți 7 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.