Anunț Despre metoda de plată reprezentată de mesajul text/SMS

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Howdy Fermieri,

  Cunoaşteţi cu siguranţă cu toţii faptul că una dintre cele mai îndrăgite metode de achiziţionare de mamudele, cel puţin în cazul comunităţii româneşti Farmerama este reprezentată de trimiterea de mesaje scrise/SMS. Cu precădere în perioade cu promoţii speciale (dar nu numai) există utilizatori care utilizează această soluţie pentru a face rost rapid şi într-o cantitate însemnată de mult-râvnita monedă de joc.

  Dorim să atragem totuşi atenţia, prin prezentul anunţ, asupra unui aspect important, tuturor acelora care iau în considerare achiziţionarea de mamudele prin SMS, trimiţând un număr important de mesaje pe parcursul unui interval scurt de timp (de exemplu o perioadă PE-Day). Pentru a simplifica întregul proces de cumpărare a monedei de joc şi nu în ultimul rând, pentru a obţine mamudelele la un preţ considerabil mai avantajos, vă recomandăm utilizarea metodei de plată reprezentată de cardul de credit în urma accesării ferestrei de payment a jocului – La oraş=>Bancă=>Ia-ţi mamudele.

  De asemenea, pentru că au fost înregistrate în trecut cazuri de conturi de joc pentru care s-au trimis un număr însemnat de mesaje scrise (de ex: 200 SMS în 15 minute), dorim să vă atragem atenţia asupra următoarelor aspecte:
  1. Datele personale şi de plăţi ale contului vostru de joc (username, parolă, adresă de e-mail pe care contul este înregistrat, BIG ID şi nu numai) sunt confidenţiale, acest lucru însemnând că ele NU se menţionează niciunei alte persoane/utilizator Farmerama sub NICIO formă (indiferent că este vorba de un moderator sau administrator al jocului); jucătorul, proprietar al contului este unicul responsabil de încasările/cheltuielile de mamudele (şi în general de acţiunile) înregistrate pe contul său de joc;
  2. Pentru a preveni apariţia unor potenţiale situaţii de fraudă (utilizarea unui telefon mobil fără a avea acest drept de către proprietarul contului de joc, cazuri de furt, etc.), Bigpoint îşi rezervă dreptul ca, în cazul înregistrării unui număr important de mesaje de la acelaşi număr de telefon, trimise pe parcursul unui interval scurt de timp (dar nu numai), să recurgă la verificarea telefonică a acestora; în această situaţie, numărul de telefon va fi apelat de către departamentul de plăţi pentru a se primi confirmarea trimiterii mesajelor înregistrate din partea posesorului numărului de telefon;
  3. Toţi aceia dintre voi care observă apariţia pe contul de joc a unei cantităţi de mamudele despre a căror provenienţă nu au cunoştinţă, pot anunţa situaţia, în cel mai scurt timp, serviciului de suport pentru a fi verificată.
  Reţineţi că DOAR voi (persoana voastră) aveţi dreptul/obligaţia de a accesa propriul cont de joc şi că Bigpoint este îndreptăţit a considera orice acţiune înregistrată pe contul de joc ca aparţinând proprietarului însuşi. Acest lucru se aplică şi în cazul mamudelelor a căror apariţie/provenienţă nu v-o puteţi explica şi se traduce prin: acceptarea mamudelelor şi neanunţarea apariţiei lor fără cunoştinţa voastră, prin intermediul formularului de contact, poate conduce la blocarea contului în cazul în care, în urma verificărilor realizate, plata acestora nu se confirmă.

  În speranţa ca aceste informaţii să vă fie de ajutor vă dorim distracţie plăcută la joc!

  Echipa voastră Farmerama
   
  donnadmn, m0r7aLy1, VFreya şi o altă persoană apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.