Tutorial Dezactivarea unui pachet Avantaje

Discuție în 'FAQ plăți' creată de -pianoman-, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Farmerama RO

  Salut tuturor,

  După cum am observat, deseori se crează confuzie în legătură cu acest aspect; am creat această temă pentru a vă informa şi, de asemenea, pentru a vă explica paşii pe care trebuie să îi parcurgeţi pentru a anula reînnoirea automată a unui pachet Premium de exemplu, pe care l-aţi cumpărat.
  • Trebuie să mergeţi "La Oraş => Bancă => Ia-ţi mamudele" în fereastra principală de joc, în urma unui click pe acea secţiune deschizându-se fereastra de tranzacţii (fereastră de tip pop-up). Acolo, faceţi un click în secţiunea "Status & Reziliere" aşa cum reiese din imaginea de mai jos (vezi foto).
  [​IMG]
  • Odată ce aţi apasat, vă apar informaţii referitoare la toate pachetele pe care le aveţi active pe contul vostru de joc. În partea stângă trebuie să faceţi click pe butonul "Şterge informaţiile tale personale de plată" (vezi foto), şi, astfel, se anulează reînnoirea automată a pachetului selectat.
  [​IMG]
  • Acest lucru îl puteţi realiza în orice moment înainte de expirarea pachetului dumneavoastră. Pe această pagină, puteţi să observaţi, de asemenea, si data expirării pachetelor deţinute.

  Sper ca am putut să vă fiu de ajutor şi am reuşit să previn prin această temă crearea unor viitoare confuzii.
   
  Modificat ultima dată: 19 Noi 2013
  -katnik-, pandaluzia, -ciocollate- și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.