Doua nivele ?

Discuție în 'Arhiva ajutor' creată de teasteptlacotitura, 20 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. teasteptlacotitura

  teasteptlacotitura Pretendent

  Salut! Am o mare nedumerire in ceea ce priveste trecerea de la un nivel la altul !Joc farmerama din 2010 si nu sunt chiar in necunostinta de cauza !Am un vecin nou , de trei saptamani si cand a venit la mine avea lvl 190 si in trei saptamani a trecut deja la lvl 192 !!! Oricati bani ar investi (si o face pentru ca primesc de la el cate 2 SH ) mi se pare absolut imposibil ca in trei saptamani sa treci doua lvl !!!Voi ce parere aveti ?
   
 2. Chronos

  Chronos Guest

  Buna ziua! Este absolut normal. Se poate avansa si mai repede.
   
  matusam și teasteptlacotitura apreciază asta.
 3. teasteptlacotitura

  teasteptlacotitura Pretendent

  Multumesc !
   
 4. Chronos

  Chronos Guest

  Cu mare drag. Hai sa te lamuresc mai bine, ca ti-am oferit ceva evaziv. Nu stiu ce nivel ai tu dar dupa nivel 100 se avanseaza mai usor. Adica, numarul de puncte necesar de a trece de la un nivel la altul este fix, de la nivel 100 pana la nivel 200 si anume 25 milioane de PE. Daca jucatorul respectiv are multe PET-uri care ofera bonus de puncte, daca foloseste produse mestesugaresti la fiecare culegere si daca are itemi valorosi pe toate terenurile (vezi Ingerii din ceruri canta care sunt buni pentru nivelul sau) iti face minim 3 milioane de PE pe zi. Ii trebuie fix o saptamana si maxim 2 zile sa faca un nivel. De aceea sunt jucatori care prefera vecini cu nivel minim 100: se avanseaza relativ repede si constant si se primesc multe puncte la felicitarea vecinului.

  Am incalecat pe o capsuna si ti-am spus o mare minciuna:D dar nu inainte de a iti ura o zi buna.

  Inchidem!
   
  naivreasastii, misu_mama și matusam apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.