FarmeramaDesign - Cereri

Discuție în 'Mediatecă' creată de _Agathon_, 22 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Sigur ca da. :) Va fi gata putin mai tarziu.

2. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Multumesc muuult!!! Zi frumoasa sa ai!!!:)

AMMA72, EVE.violetta și matusam apreciază asta.
  3. _Agathon_

Semnatura ta este AICI.
    :)

4. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Wow...multumesc frumos,m-ai luat prin surprindere, ma asteptam sa o primesc zilele acestea!!!
    Good job..vorba englezului!!!;)

AMMA72, EVE.violetta, matusam şi o altă persoană apreciază asta.
  5. -altibi-

-altibi- Junior Expert

Salutare!
    As vrea si eu o semnatura noua deoarece vad ca am inceput sa fiu copiat.
    1.Vreau ca in prim plan sa fie un pachet de carti care se deruleaza carte cu carte (nu tot pachetul insusi ci doar jumate.Nu jumate de carti jumate de pachet.Ca si cum as imparti acel pachet in 2 printr-o linie imaginara si doar jumate am derula).
    2.Pe acea jumatate de pachet (pe fiecare carte) va fi un desen astfel incat sa dea impresia ca prin derularea pachetului un magician scoate o carte dintr-un joben
    3.Pe acea carte pe care magicianul o va scoate va scrie "Magic"
    4.Culoarea pachetului de cati va fi una aleatorie insa sa aiba bine un contrast cu culoarea acelui mic magician,a jobenului si a cartii pe care o scoate din joben
    5.Fondul va fi aleatoriu insa sa aiba putin contrast cu celelalte culori
    6.Deasupra acelui pachet va scrie:"Viata insasi este magie,iar daca nu crezi in asta,macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic".
    Multumesc!

6. _Agathon_

Imi pare rau, dar semnatura ta nu se poate face.
    Daca doresti ceva mai putin complex, te rugam sa faci o alta cerere. Macar din respect pentru munca depusa la imaginile pentru tine, te asteptam cu ea peste cateva zile.
    Multumim pentru intelegere. [​IMG]

PS:
    Nu cred ca te copiaza cineva. Aveam deja in plan, inainte sa depui tu cererea, o serie de imagini cu tematica egipteana.

Nici ideea ta cu carti de joc nu este prima pe forum, avem deja o semnatura AICI.

donnadmn, AMMA72, -crokyyy1234- și alți 3 apreciază asta.
  7. -altibi-

-altibi- Junior Expert

ok

Imi puteti da si mie idee de niste site-uri care se ocupa cu asa ceva?Sa imi pot face eu semnaturi

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Aug 2015
  8. _Agathon_

Nu exista site-uri care sa faca semnaturi/imagini. Cel putin, eu nu cunosc. Poate doar sa te duci pe blogurile unor editori si sa le ceri sa-ti faca, contra cost. Sau sa faci anumite animatii pe o imagine a ta.
    In schimb, exista softuri de editare grafica si tutoriale pentru ele. Dar, conform regulamentului, nu putem prezenta numele lor.
    Daca mai ai si alte intrebari, te rog sa folosesti topicul pentru Intrebari si discutii.
    O seara placuta!

donnadmn, matusam, AMMA72 şi o altă persoană apreciază asta.
  9. _Agathon_

10. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna Agathon.
    Imi poti personaliza si mie a 2 semnatura, daca nu este data deja. Si un avatar, daca se poate.
    Multumesc frumos.
    O seara placuta.

AMMA72, matusam, donnadmn şi o altă persoană apreciază asta.
  11. veve47

veve47 Conte forum

Buna seara Aga, daca tot ai venit cu noutati frumoase, hai sa avem si noi o rugaminte. Poti s-o transformi pe Veve intr-o mica Nefertiti?, restul dupa imaginatia ta care are multe surprize frumoase pentru noi, iar detaliile cum le stii, dar fondul sa fie transparent. Si un avatar rugam frumos.;) Poate sa raman si pisicuta pe acolo adaptata "mediului".:)Colorata sa fie semnatura si cu floricele. O seara frumoasa si inspirata sa ai. Nu e graba cu semnatura, ca pana vin mumiile...xD (se deplaseaza mai incet ca-s foarte bandajate...).

matusam și donnadmn apreciază asta.
  12. _Agathon_

Imaginile sunt AICI.
    O seara placuta si tie!

Incerc. :p

-mafia444-, matusam, AMMA72 și alți 2 apreciază asta.
  13. _Agathon_

Nefertiti este AICI.
    :D

-ciocollate-, AMMA72, EVE.violetta și alți 3 apreciază asta.
  14. veve47

veve47 Conte forum

Nu stiu daca am sa-ti pot multumi vreodata indeajuns pentru toate clipele minunate pe care mi le faci cand vad semnaturile. Multumesc e prea putin spus si atunci...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    O mica rugaminte, sa-mi scrii numele la avatar cu ceva stralucitor, sa se vada. Multumesc.

15. _Agathon_

Avatarul modificat este langa celalalt, in Galerie.
    :)

-ciocollate-, AMMA72, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  16. veve47

veve47 Conte forum

Multumesc din suflet. O seara minunata sa ai! Acum am toate atuurile sa intampin cum se cuvine armata de mumii......:D

-ciocollate-, _Agathon_, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  17. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna dimineata Agathon.
    Prima semnatura din noua serie de noutati imi place foarte mult daca nu a solicitat-o nimeni inca as vrea sa o personalizezi pt mine alaturi de un avatar asortat .
    Multumesc anticipat toate cele bune !

Modificat ultima dată: 27 Aug 2015
  18. sosy_frumusica

sosy_frumusica Împărat forum

Buna dimineata.
    As dori si eu un avatar si o semnatura daca se poate.Multumesc anticipat.

donnadmn și -ciocollate- apreciază asta.
  19. -PePsY-

-PePsY- De-al casei

Buna seara!
    De putut o sa se poata daca ne vei putea sa ne oferi cateva informatii despre ce ai dori sa contina semnatura ! :music::p

_Agathon_, donnadmn, -ciocollate- și alți 2 apreciază asta.
  20. Deiu11

Deiu11 Scriitor activ

Buna seara -PePsY-, ai avea timp sa imi creezi si mie o semnatura/un avatar asortat care sa contina cateva animale din eventuriile din anum acesta (eventul cu nublonii,cateva imagini cu noul teren ;mai poti folosi si alte animale ,iteme de la eventurile precedente dupa bunul plac).As dori daca se poate, ca pe semnatura, sa imi apara si numele:Deiu11 .
    Multumesc pentru ajutor;o seara furmoasa in continuare! ;):)

donnadmn, -ciocollate- și matusam apreciază asta.