FarmeramaDesign - Cereri

Discuție în 'Mediatecă' creată de _Agathon_, 22 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Draga Agathon,te rog foarte mult,daca se poate sa imi faci si mie semnatura si avatar cu peisaj de iarna,pom de Craciun,Mos Craciun,frumusete mare.Poveste din poveste.Daca poate fi ceva in miscare ar fi exrtaordinar.Imi doresc mult pentru ca eu sunt departe de zapada si de sarbatorile si traditiile noastre.Multumesc frumos!

Modificat ultima dată: 5 Noi 2016
    popescudana42, donnadmn, Ambra. și alți 6 apreciază asta.
  2. veve47

veve47 Conte forum

Am si eu o rugaminte pentru Agathon, daca are timp. Veve si-ar dori ceva legat de tematica cu pisicute, o atmosfera legata de eventul care vine, cu pisicutele dragalase prezentate de Oracol. Las imaginatia lui sa zburde caci am incredere deplina. Detaliile le cunoaste, iar avatarul sa fie asortat. Spor la imaginatie si o zi frumoasa ii doresc si multumesc anticipat.

popescudana42, roliana57, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Singurul motiv pentru care am facut cererea pentru veve47 inaintea cererii tale, este ca eventul cu pisici va veni inaintea zapezii. Sau nu? :oops:
    Imaginile pentru tine vor fi gata la sfarsitul acestei saptamani.:)

Imaginile pentru tine sunt AICI. :);)

popescudana42, roliana57, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  4. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Nici o graba,astept cu nerabdare,dar nu ma grabesc;).Multumesc mult de tot!!

popescudana42, Ambra., donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  5. veve47

veve47 Conte forum

Nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru placerea creata. Este o minune. Cum ajung acasa il si instalez. O zi placuta si linistita iti doresc.

popescudana42, roliana57, Ambra. și alți 5 apreciază asta.
  6. tweety`

tweety` Baron forum

Buna! Daca ai timp sa imi transpui si mie broscuta intr-un peisaj mai tematic toamna/ iarna si daca nu cer prea mult si un avatr asortat. Iti multumesc frumos! Motto-ul ramane acelas.

7. _Agathon_

Imaginile pentru voi sunt AICI. :)

8. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Agathon,iti multumesc mult.mult.mult de tot.Foarte frumos peisajul,foarte draguti copiii,imi place foarte mult.
    Ce mai!A venit iarna draguta si pe strada mea.Stiu ca este prea devreme,dar cum eu am intrat deja in aceasta atmosfera,va urez la toti Sarbatori Fericite!!!;)

donnadmn, EVE.violetta, -ciocollate- și alți 8 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Agathon, eu iti multumesc frumos pt broscuta mea. Ii era mult prea frig dezgolita xD

donnadmn, EVE.violetta, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  10. _Agathon_

Cu multa placere. :)
    Dar nu vrei tu sa centrezi semnatura? :oops: Am si eu un fix...:p

11. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Si mie mi-ar placea daca as sti si cum.Ma bag pe acolo sa vad daca ma dumiresc.
    Multumesc!

Gata,am centrat-o.Ai dreptate,este mult mai frumoasa asa.Nu-mi mai iau ochii de la ea:inlove::inlove:

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Noi 2016
  12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Felicitari Aghaton!

Am stiut dintotdeauna ca ai mare talent, dar....sincer nu stiam ca ai colaborari artistice cu staruri la moda. Vazand atata vanzoleala pe net cu indentificarea domnului cantaret mascatxD, atat de in voga in timpurile noastre, nu m-am gandit vreodata ca noi fermierii vom fi primii care-i vom vedea adevatata fata. Traiasca si infloreasca Tweety, cantareata noastra lacustra.:p

13. yocoama

yocoama General forum

Buna seara Agathon.As vrea sa te rog, cand ai timp sa-mi faci si mie o semnatura si un avatar care sa reprezinte un cal alb inaripat pe un peisaj de iarna ,in rest cu talentul pe care il ai, vei realiza ceva frumos.
    Multumesc si o seara buna.

14. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna Aghaton,
    Eu stiu ca am o semnatura de iarna, din pacate nu o mai gasesc in calculatorul meu, :oops:cel mai probabil am sters-o.:oops:
    Ramane la latitudine ta daca imi faci o alta semnatura de iarna...sau crezi ca mai exista, undeva cea veche????:(
    Multumesc oricare este raspunsul tau. Seara frumoasa!!

15. JellyAM

JellyAM Novice forum

Buna Agathon, as vrea si eu te rog o semnatura si un avatar, sa fie asortate, si sa reprezinte o pisica roz in peisaj de iarna(daca e posibil,daca nu,pisica poate sa fie normala:D). Multumesc

stoiantudorel, EVE.violetta, matusam și alți 4 apreciază asta.
  16. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna dimineata Agathon...
    Stiu ca urmeaza o perioada foarte aglomerata cu multe cereri asa ca printre picaturi cand ai timp as dori si eu o semnatura si un avatar...
    In coltul din stanga vreau o fata imbracata in craciunita cu o crenguta de brad in mana cu globulete,in partea dreapta undeva casute,braduti,ce vrei tu,pe fond negru cu fulgisori mici si desi animati si avatarul asortat..
    Multumesc frumos ...
    O zi buna si mult spor la cereri...

donnadmn, EVE.violetta, matusam și alți 2 apreciază asta.
  17. _Agathon_

Semnatura veche este AICI. :)

18. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Multumesc frumos, am atasat-o!!xD
    Am salvat-o, si am mai gasit 2 acolo, le-am salvat si pe ele. Seara frumoasa!!!;)

19. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Buna seara !A venit iarna si prin Moldova si eu am ramas tot cu hainutele subtirele de toamna !Agathon,te rog cand ai timp ,sa-mi faci o semnatura de iarna si un avatar asortat.Detalii nu-ti dau ,vreau sa ma surprinzi placut ca de fiecare data !Multumesc mult!

20. _Agathon_

Imaginile voastre vor fi gata duminica seara, cel tarziu.

Imaginile sunt AICI.
    Va doresc o duminica placuta! :)

Modificat ultima dată: 19 Noi 2016