Tutorial Febra fotbalului

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 8 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Evenimentul se va desfășura în perioada 09.06, ora serverului 14:00, o oră mai târziu în România - 15.06, aceeași oră, în spațiul special amenajat în fața Cooperativei:

  [​IMG]

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Plante de eveniment
  (2 tipuri)


  [​IMG]

  [​IMG]

  Fiecare jucător va primi câte 5 seminţe din plantele de eveniment la începutul eventului. Jucătorii care vor rămâne cu mai puțin de 5 semințe în cazul plantei eventului, vor primi alte 5 după 5 ore pentru a avea posibilitatea de a continua producţia.

  Informațiile din imagine, respectiv din joc, sunt pentru parcelă 1x1!

  Ambele plante de eveniment pot fi cultivate pe toate terenurile, inclusiv cele tropicale.

  Fiecare Trandafir fotbalistic alb rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 2 PE și 2 GG.
  Fiecare Trandafir fotbalistic negru rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 3 PE și 3 GG.


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Drop de event
  [​IMG]
  Ghem de bandă elastică

  Acestea vor apărea în urma recoltării din orice plantă, adăpost, atelier sau arbore de la fermă şi insulă şi le veţi putea trimite şi cadou. Le veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Pe parcursul eventului, pe lângă cele 650 PE, Arborele fermecat va oferi și 1 x Ghem de bandă elastică!

  Aveți de asemenea posibilitatea de a le achiziționa de la Complexul Comercial:

  Cantitate150100150
  Preţ2 MD 85 MD 150 MD 200 MD


  Fiecare Ghem de bandă elastică rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 6 PET și 5 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]

  Coșul mic conține: 60 x Trandafir fotbalistic alb, 60 x Trandafir fobalistic negru, 25 x Ghem de bandă elastică, 50 x Supercompost.

  Coșul mediu conține: 175 x Trandafir fotbalistic alb, 175 x Trandafir fotbalistic negru, 65 x Ghem de bandă elastică, 150 x Super compost.

  Coșul mare conține: 400 x Trandafir fotbalistic alb, 400 x Trandafir fotbalistic negru, 150 x Ghem de bandă elastică, 200 x Supercompost, 1 x Chutney de morcovi și mere.

  Oricare coș poate fi cumpărat de câte ori doriți!
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  La accesarea evenimentului se va deschide fereastra de eveniment și instrucțiunile acestuia:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Pentru a juca o partidă de fotbal, sunt necesare următoarele produse de eveniment, pentru a fi donate direct în fereastra de eveniment:

  [​IMG]

  În momentul în care aveți în cont produsele necesare (510 Trandafiri fotbalistici albi, 260 Trandafiri fotbalistici negri, 30 Ghemuri de bandă elastică), butonul Play din fereastra de eveniment devine accesibil.

  La fiecare partidă vom avea 5 încercări (”vieți”). Dacă un adversar (marcat cu roșu) interceptează mingea, veți pierde o încercare, mingea fiind readusă la ultimul jucător din echipa proprie. Partida ia sfârșit atunci când mingea ajunge în poarta adversă sau când cele 5 încercări sunt pierdute.

  Vor exista mai multe grade de dificultate ale partidelor (7 modele în total), determinate de numărul adversarilor și viteza de deplasare a acestora:

  [​IMG]
  >>>1<<<............>>>2<<<............>>>3<<<............>>>4<<<............>>>5<<<............>>>6<<<............>>>7<<<


  Pe parcursul unei partide, un jucător poate obține diferite premii prin lovirea acestora cu mingea. Acestea pot fi: GG, PE, PET, tichete de petrecere, Supercompost, Compost special a la Suzi, Compost turbo a la Suzi, Superhrană, Parfum și, cele mai importante: Monede-stea.

  Numărul maxim de monede-stea care pot fi obținute la o partidă este 9! 3 monede-stea sunt disponibile pe teren și maxim 6 pot fi obținute la înscrierea unui gol:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Prin accesarea butonului ”Vizitează Fotbal Shop” veți deschide magazinul special, în care veți putea achiziționa itemuri cu monedele-stea obținute. Itemurile sunt împărțite în 3 categorii:
  În categoria ”Recompense”, veți găsi linia de Vrej și cele 4 itemuri:


  [​IMG]

  În categoria ”Clasic” veți găsi itemuri de la edițiile din 2014, 2012 și 2011:

  [​IMG]

  În categoria ”Diverse” se află abțibildul acestui eveniment, împreună cu alte articole suplimentare:

  [​IMG]

  Liniile de vrej, itemul ”Balon CM 2011” și articolele din categoria ”Diverse” pot fi achiziționate o singură dată, celelate pot fi însă achiziționate de câte ori doriți!

  Deoarece rezultatul unei partide poate diferi de la un jucător la altul, nu vă putem oferi un total necesar. Drept exemplu, pentru a obține cele 4 itemuri noi, linia de Vrej și abțibildul sunt necesare 285 de monede-stea, obținute din aproximativ 32 de partide cu rezultat maxim, fiind necesare: 16.320 Trandafiri fotbalistici albi, 8320 Trandafiri fotbalistici negri și 960 ghemuri de bandă elastică.

  Fiecare monedă-stea rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 125 PE și 125 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]
  Abțibild

  [​IMG]
  Jongler
  Oferă: 630 PE/PET / 10:45 ore
  Ocupă: 1x1


  [​IMG]
  Fără mâini!
  Oferă: 1300 PE/PET / 10:45 ore
  Ocupă: 1x2


  [​IMG]
  Fotbal electric
  Oferă: 2750 PE/PET / 10:45 ore
  Ocupă: 2x2


  [​IMG]
  Apărare impenetrabilă
  Oferă: 2840 PE/PET / 10:45 ore
  Ocupă: 2x2


  [​IMG]
  Linie de vrej Febra fotbalului: 1 Nor 1x1, 1 Nor 1x2, 1 Nor 2x2
  Oferă: 4950 PE și 4950 PET
  Poate fi activată la fiecare 11 ore!


  Această linie este una tematică, pentru 3 din cele 4 itemuri câștigate la acest event. În cazul în care nu aveți încă acces la Vrejul Magic, linia o veți regăsi în momentul în care veți debloca accesul la Vrej. AICI găsiți toate informațiile necesare despre Vrejul Magic.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată: 8 Iun 2016
  -pianoman-, Papy, dadan și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.