Feedback Festivalul Toamnei IV

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 20 Noi 2024 la 09:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Acest sondaj se va închide pe 27 Noi 2024 la 17:18.
  1. Îmi place

68,3%
  2. Mi-e indiferent

19,5%
  3. Nu-mi place

12,2%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Festivalul Toamnei IV. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Foarte neclar! Citez: "Participarea la competiția top 3000 este condiționată de finalizarea sarcinilor individuale."
    Apoi:
    "Fermierii care ocupă primele 1000 locuri din top la finalul eventul vor fi premiați cu următoarele: ..."
    "Jucătorii care se vor clasa pe unul dintre locurile 1001-2500 vor primi drept premiu următoarele: ..."
    "Jucătorii care se vor clasa pe unul dintre locurile 2501-4000 vor primi drept premiu următoarele: ..."
    Asadar este top 3000 sau 4000?
    In rest, premii foarte slabe, conform tendintei din ultimii ani. Interesanta doar lada de bonusuri din cadrul liniei de vrej.
    As putea participa pentru top 1000 daca nu sare de 125.000.000.000.
    Edit: Orientativ, anul trecut, locul 1000 a donat in valoare de 2.550.182.306. Anul acesta probabil va sari de 20.000.000.000.
    https://board-ro.farmerama.com/threads/festivalul-toamnei-iii.22003/page-5#post-440038

Modificat ultima dată: 20 Noi 2024 la 15:40
  3. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Vot clar pozitiv , e frumos eventul , imi place .

paulici_01, -ciocollate-, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  4. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Nu prea e grozav randul de vrej, dar pentru ca au revenit la TOP 1000,vot pozitiv.

paulici_01, -ciocollate-, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Clarificat acum: 4.000.

paulici_01, -ciocollate-, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  6. blackspace77

blackspace77 Expert forum

salutare,pentru top 1000 luati in calcul 10 mld ,parerea mea!;)

MicuNicu, paulici_01, -ciocollate- și alți 5 apreciază asta.
  7. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Anul trecut locul 500 a donat peste 18 miliarde. Probabil in zona asta va fi anul asta locul 1000.

paulici_01, -ciocollate-, -katnik- și alți 3 apreciază asta.
  8. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Cred ca ai dreptate! Sper sa raman si anul acesta in primii 1000!

MicuNicu, paulici_01, -ciocollate- și alți 7 apreciază asta.
  9. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Este pentru prima data cand ma bucur ca premiile de aur nu sunt asa de atractive, pentru ca nu am resurse anul asta.
    Am fost mai delasatoare. Imi pare rau de lada de bonusuri zilnica, dar cei 500% nu mai inseamna prea mult in dinamica actuala. Ma asteptam la ceva gen 2000% mai multe puncte, chiar ar fi facut diferenta.

Mult spor celor care veti participa si nu uitati drapelul! :inlove:Poate chiar se va mai reusi performanta cu numele tarii...
    Hai ca nu este greu, doar 7 jucatori cu acelasi scop si fara suparare ca unul este R iar altul A. Tot primii veti fi toti daca veti fi in top 1000.:D:D

Va tin pumnii, sa ajungeti cat mai sus!!!;):inlove::inlove:

giuly1969, amy46, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.