Tutorial Funcţia "Parolă uitată"

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de -pianoman-, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În această temă am să va explic pas cu pas cum se procedează în cazul în care aţi uitat datele de acces ale contului vostru de joc FARMERAMA.
  Am uitat datele de acces, ce este de facut?

  [​IMG]
  Pe pagina de pornire a jocului (farmerama.ro) faceţi click pe PAROLĂ UITATĂ?, exact cum este arătat mai sus. Se va deschide la scurt timp după aceasta o nouă pagină:  [​IMG]  Pentru a recupera parola, pur şi simplu introduceţi numele de utilizator corespunzător contului de joc. În cazul în care nu vă rețineți nici numele de cont, dați click pe „Mi-am uitat numele de utilizator” și o nouă pagină vi se va deschide, în care veți putea introduce adresa de email. Odată introdusă una dintre informațiile solicitate, completați și căsuța „Introdu codul” cu numărul care vă va apărea în imagine - codul se va schimba la fiecare accesare a ferestrei.

  După ce completați căsuțele, click pe „Înainte” și veți primi un email pe adresa de mail pe care aveți înregistrat contul de joc. În email este menționat numele de joc și este inserat un link care vă va permite să vă alegeți o nouă parolă.

  [​IMG]

  Dând click pe „Introdu parolă nouă”, o nouă fereastră vi se va deschide, în care vi se va solita o nouă parolă. Noua parolă trebuie introdusă de două ori, cu grijă, astfel încât să o scrieți la fel de ambele dăți: o dată în căsuța „Parolă nouă” și o dată în căsuța „Repetă parolă nouă”.

  [​IMG]

  După completarea căsuțelor, dați click pe „Înainte” și veți primi un nou email, pe aceeași adresă, în care va trebui să dați click pe „Confirmare parolă nouă”. După această ultimă confirmare, parola dumneavoastră va fi schimbată și vă veți putea conecta la joc!

  Atenție! Link-urile primite pe email pot fi accesate doar scurt timp de la primirea lor - aproximativ 20 de minute. Dacă nu ați apucat să le accesați, puteți relua procesul de recuperare a parolei și să primiți alte mailuri.


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.


   
  Modificat ultima dată de către moderator: 25 Oct 2014
  donnadmn apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.