Eveniment Happy Valentine's day

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de nikolae28, 14 Feb 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Astăzi sărbătorim Valentine’s day, o zi plină de iubire și romantism. Dar oricum, împreună cu voi, fiecare zi este Valentine’s day ! :)

  Fie ca această zi să fie pentru voi plină de dragoste lângă persoana iubită !

  Cu această ocazie, un cod bonus vă așteaptă: BEMYVALENTINE, ce oferă 50 Supercompost și 5 Tichete de petrecere. Acest cod este valabil începând de acum și până Duminică, 16 februarie 2020, ora serverului 23:59.

  Sa fiți iubiți !

  Echipa voastră Farmerama !
   
  cryss, paulici_01, scutica și alți 45 apreciază asta.
 2. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Astăzi sărbătorim Ziua îndrăgostiților, o zi plină de romantism și dragoste. Vă dorim ca această zi să vă fie plină de momente fericite care să devină amintiri preferate. În această perioadă, dorim să vă încurajăm din nou să aveți grijă de voi și de cei dragi.

  Dacă utilizați codul BEMYVALENTINE, veți primi 25 Super hrană și 50 Super compost. Codul este valabil de acum și până pe 16 februarie 2021 ora serverului 23:59 și poate fi revendicat o singură dată pe cont de utilizator.

  Să fiți iubiți !

  Echipa voastră Fermerama !
   
  luciabara, florinidm, Hellen2012 și alți 29 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Conform tradiției, dacă utilizați codul BEMYVALENTINE22, veți primi 5 Tichete petrecere și 50 Super compost. Codul este valabil de acum și până pe 15 februarie 2022 ora serverului 23:59 și poate fi revendicat o singură dată pe cont de utilizator.

  Să fiți iubiți!
  Echipa voastră Fermerama !
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.