Itemi

Discuție în 'Probleme generale' creată de gabi_83i, 19 Iun 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Salut , imi cer scuze , ca poate nu scriu unde trebuie .Am citit intr-un topic care e inchis acuma , despre mamudele, si se spunea acolo ca se pot obtine daca ai doi itemi ,,Vanatoare eterna de comori,, si ,, Joben Magic ,,. Eu ii am , si sunt pusi pe teren, da nu produce nicio mamudea dupa recoltare sa-i zic asa,chiar am stat foarte atent sa vad .Si de aceea eram curios sa aflu cum se procedeaza , daca tot am citit in acel topic ca se poate cu acesti doi itemi.

Mersi frumos

clauliviu apreciază asta.
  2. Archfiend_ZZ

Archfiend_ZZ Scriitor în devenire

Salutare!

Fiecare dintre cele 2 iteme are un anumit numar de utilizari in care ofera mamudele: Vanatoarea eterna de comori ofera de 10 ori cate 1MM, iar Jobenul Magic de 40 de ori cate 4MM (cand tii mouse-ul pe ele iti arata jos in dreapta cate recoltari mai sunt disponibile). Apoi devin iteme de sine statatoare care ofera doar PE/T (dupa reamplasare pe teren).
    Spor!

clauliviu și irinadimulescu apreciază asta.
  3. Fix-it

Fix-it Forum Moderator Team Farmerama RO

Se procedează in felul următor:
    Mergi la linkul ăsta, și caută acolo ceea ce dorești să afli... totul e ordonat frumos, în ordine alfabetică, cu linkuri de la titlu spre descrierea itemului care te interesează...

Lucrurile fiind lămurite, închidem subiectul!

clauliviu și MicuNicu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.