Tutorial Jungla

Discuție în 'FAQ joc' creată de Chronos, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Chronos

  Chronos Guest

  titlu.png

  Dragi fermieri,

  A sosit și ziua mult așteptată de toți fermierii: un nou teren tropical. În urma ploilor tropicale, în partea aridă a Insulei Bahamarama a apărut un nou teren: Jungla.

  Pentru a obține accesul la noul teren, va trebui să deblocați, de la Arborele Înțelepciunii, runa care vă conferă accesul în Junglă. Pentru deblocarea runei, sunt necesare 250 steluțe.


  IMPORTANT!

  Nu veți putea debloca accesul la Junglă, până nu deblocați în prealabil accesul la Insula Bahamarama.


  Accesul propriu zis în Junglă, se face ca in imaginea de mai jos. Dacă veți încerca să accesați Jungla, înainte de a debloca runa aferentă Junglei, veți fi redirecționați către Arborele Înțelepciunii pentru a debloca întâi runa.


  deblocat.gif  După deblocarea runei, veți ajunge direct in Junglă.


  Untitled.gif  Suprafața Junglei este una echivalentă a 184 parcele mici. Cum Jungla este adăpostul a multor specii de plante, vegetație și animale, Jungla noastră poate gazdui parcele cu plante tropicale, pomi tropicali, adăposturi de animale tropicale, itemi care oferă puncte de experiență tropicale și PET-uri.

  Deci nu ezitați să explorați Jungla și să vă bucurați cu toții de beneficiile ei.
  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.