Anunț Lansarea oficială a clientului Unity/WebGL

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 16 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Pe 2 decembrie, la ora României 15:00, Unity/Web GL va fi lansat permanent pe serverele live.

  Testul tehnic a furnizat informații utile care au ajutat enorm nu doar la stabilirea datei lansării, ci și la planificarea lansării soluției alternative care va fi un client downloadabil. Lansarea acestei soluții este planificată pentru săptămâna viitoare. Acest lucru îi va ajuta pe toți cei care se confruntă cu probleme cu clientul Unity/WebGL. Testele inițiale cu moderatorii noștri au mers bine până acum și, ca de obicei, vă vom informa de îndată ce vom avea știri. Rămâneți aproape!

  Vă asigurăm că dezvoltatorul face tot ce este posibil pentru a oferi o experiență bună fiecărui jucător, dar, de asemenea, rețineți că jocul în Flash nu va mai fi posibil.

  Nu sunt doar cerințele hardware importante pentru a accesa clientul Unity/WebGL, ci și alte cerințe, după cum s-a anunțat în cadrul tutorialului Open Beta.

  Vă mulțumim din nou pentru sprijin - mai ales în timpul fazei Open Beta și a testului tehnic pe care l-am făcut. Sprijinul vostru a ajutat și vă suntem recunoscători pentru participare și înțelegere!

  Clientul Unity/WebGL va fi accesibil prin intermediul cunoscutului buton „Comută la Unity”, Clientul Flash rămâne deocamdată clientul principal, ceea ce înseamnă că, dacă vă conectați la Farmerama, veți accesa Clientul Flash. Dar din nou: Clientul Flash va fi disponibil doar pentru câteva săptămâni. Și, așa cum am menționat, vom prezenta în curând un client descărcabil, care va fi următorul mare pas.

  Echipa voastră Farmerama
   
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Lansarea oficială a clientului Unity/Web GL a avut loc. Mai este mult de lucru la acesta, dar echipa tehnică o face deja.

  Avem și o mică atenție: Utilizând codul bonus RELEASE în meniul de joc veți primi 3 Tichete petrecere, 20 Super compost și 3 Chutney de morcovi și mere. Acest cod este valabil până în 4 decembrie la ora serverului 23:59.

  Mulțumim pentru sprijin,

  Echipa voastră Farmerama
   
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Am dori să vă împărtășim următorul pas legat de viitorul Farmerama. De joi, 17 decembrie 2020, în jurul orei României 15:00, clientul Unity / WebGL va deveni clientul implicit atunci când vă conectați la Farmerama.

  Oricine folosește deja clientul independent nu este, desigur, afectat de acest lucru - puteți continua să jucați Farmerama prin intermediul acestuia. Toți cei care joacă deja în Unity / WebGL Client vor experimenta un proces normal de autentificare.

  Pentru acei utilizatori care nu pot juca în Unity / WebGLor sau care nu au instalat încă clientul downloadabil (dacă nu ați făcut asta deja, vă rugăm să îl instalați) acest lucru înseamnă că Flash Player va fi disponibil numai până la 11 ianuarie 2021. Veți putea accesa clientul Flash prin intermediul butonului din colțul din dreapta din partea de jos a cadrului jocului:

  F.png
  În plus, utilizatorii MAC care întâmpină probleme cu instalarea clientului independent vor avea disponibilă o versiune funcțională înainte de dezactivarea clientul Flash.

  Din nou, dorim să subliniem că Internet Explorer este un browser neacceptat, vă rugăm să treceți de exemplu la Chrome sau Firefox!

  Vrem să mulțumim tuturor celor care au participat la Open Beta și la testele tehnice. Orice feedback constructiv și valid este mult apreciat și suntem încrezători că veți recunoaște în curând că ultimele săptămâni au meritat efortul.

  De asemenea, vrem să vă asigurăm că echipa teehnică lucrează la rezolvarea problemelor deschise, să îmbunătățească jocul în continuare și, pe deasupra, creăm conținut distractiv pentru 2021. Deși putem înțelege că unii dintre voi doresc să joace în continuare în Flash Client, acest lucru pur și simplu nu este posibil. Citiți mai multe despre flash player AICI.

  Am citit multe comentarii despre momentul ales și despre faptul că unii jucători consideră că nu am muncit din greu, că am ignorat subiectul prea mult timp și așa mai departe - acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Credeți sau nu, dar lucrăm la viitorul Farmerama de multă vreme și, așa cum ați putea să vă imaginați, am suferit multe eșecuri în această perioadă. Deci da, suntem mândri că Farmerama va avea un viitor! Am menționat-o deja de câteva ori: Farmerama înseamnă foarte mult pentru noi. De asemenea, comunitatea noastră înseamnă lumea pentru noi și acest lucru este pur și simplu adevărul.

  Vă mulțumim din nou pentru sprijinul acordat în ultimele luni și așteptăm cu nerăbdare anii următori!
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.