Lista cu toate elementele

Discuție în 'Probleme generale' creată de Adrian, 3 Oct 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Adrian

Adrian Junior Expert

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o lista sau mai multe in care sunt prezentate toate semintele din joc/copaci/adaposturi in care se prezinta detalii despre acestea si modul de obtinere?
    Am foarte multe misiuni in care trebuie sa recoltez copaci de care nu am auzit niciodata si nu reusesc sa-mi dau seama cum pot face rost de acestia tinand cont ca am revenit dupa o lunga perioada de absenta.
    Multumesc anticipat

raisa2005, jacobs_fy și Criselt apreciază asta.
  2. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Te ajut eu, dar am rugamintea sa postezi nedumeririle tale la Probleme generale sau in cadrul Rundelor de discutie aferente. Incepe cu citirea Index-ului si vei incepe sa te familiarizezi cu forumul.
    Spor la treaba!

zeepinkstar, jacobs_fy, derby54 și alți 7 apreciază asta.
  3. Adrian

Adrian Junior Expert

In regula, asta am sa fac pe viitor. Multumesc frumos pentru ajutor Cruella

jacobs_fy, Criselt, Cruella și alți 3 apreciază asta.
  4. Luckyluuc

Luckyluuc Începător forum

buna,sunt incepatoare si as dori sa stiu cum pot obtine arborii si animalele care nu se gasesc de cumparat

-katnik- și Criselt apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Poti afla urmand sfatul pe care l-a dat Cruella mai sus. In Index ai toate informatiile.

zeepinkstar, -katnik-, MicuNicu și alți 3 apreciază asta.