Magaziile - Temă oficială de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 14 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă acestui update:

1. 1

40,2%
  2. 2

7,3%
  3. 3

6,7%
  4. 4

6,7%
  5. 5

39,1%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

La produse clar,,parfumul

paulici_01, tcmxxl1975, pisitani și alți 7 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Ce te face sa crezi ca te poate lamuri altcineva? Sunt categoriile din joc. Este clar ca nu este considerat fruct ci produs. Eu nu stiu ce alt raspuns astepti. Nu putem inventa un raspuns.

paulici_01, tcmxxl1975, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  3. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Buna seara!Cerintele,chiar daca foarte mari,mi se par ok,pentru ca se vede clar ca menajeriile sunt destinate jucatorilor foarte mari.Ceea ce nu cred ca este bine,este numarul foarte mic de animale si faptul ca se egaleaza timpul cu cel a adapostului cu cel mai mare timp.Asta ne obliga sa punem adaposturi egale.Nu stiu ce nota sa dau,ma asteptam ca aceste "magazii" sa poata inmagazina un numar mai mare de adaposturi.Cam cum ne rezolva problema de spatiu posibilitatea de a pune 8 adaposturi din cateva sute de adaposturi si ateliere pe care le am in inventar?Scuze,dar o menajerie nu imi acopera nici 1.5% din toate animalele din inventar.Cred ca si la pomi va fi la fel.Dezamagitor spatiul,dupa cate vise ne-am facut cu totii.Deci va trebui sa dau 299 de mm,sau 500 de stelute,ca sa cumpar o magazie unde initial se pot pune numai 4 animale?Scump,domnule,scump!!!:D:D:D

paulici_01, Mihaela_Ariela, goldhe și alți 21 apreciază asta.
  4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Parfumul e produs de un copac, sau il primesti cadou. Deci clar e un produs.

Are dreptate elenaion49. Am luminisul plin, pasunea aproape plina si cateva adaposturi pe pajistea principala, iar in inventar alte 45 de adaposturi... Ma intreb daca merita sa dai atatea mahmudele sau stelute pe o magazie... Poate doar pentru noutate :)

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Iun 2016
    paulici_01, pisitani, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  5. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Din curiozitate am sa iau o menagerie de la arborele intelepciunii cu stelute si atat.O nota pentru acest updat nu voi da, sunt nehotarata.

paulici_01, roliana57, mariuta48 și alți 4 apreciază asta.
  6. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Am asteptat cu maree nerabdare aceste menajerii. Le percep ca pe niste 'premii' nu ca pe menajerii care sa le poata lua orice jucator de Farmerama. Utilitatea lor cel putin in acesta faza este destul de 'mica' ..numai 4 adaposturi??..cand eu am sura plina , si nu mai stiu cum sa le programez pe terenuri..cerintele sunt extrem de dure dupa parerea mea. Oare asa vad dezvoltatorii evolutiile urmatoare pe ferma?? Sunt dezamagita , cel putin dupa ceea ce am citit in FAQ...din fericire ptr mine am ceea ce se cere cel putin in acesta faza..dar nu stiu daca voi investi atat sculele cat si celelalte pana nu voi vedea ca recompensele au meritat acesta investitie.Sper sa nu deranjeze pe nimeni parerea mea, si astept cu drag oferte mai putin neprietenoase cu jucatorii Farmerama.:eek:

paulici_01, lexus200, Otilica69 și alți 16 apreciază asta.
  7. Capuccino

Capuccino Analist forum

Când am văzut magaziile, mi s-au părut ceva incredibil. Acum nu prea. Și eu am aproape toate cele 3 ferme pline cu animale și speram ca aceste magazii să fie *consistente*. Adică... 4 animale? Noi avem peste 50 de animale, doar pe terenuri. Dar ce avem și în inventar nu contează? Și chiar și făcute oranj, asta înseamnă 8. Și în plus.. cerințele sunt prea mari. 500 stelute pentru o magazie? Sper să se regleze, să putem pune mai multe animale și să aibă toată lumea acces măcar la o magazie.

paulici_01, lexus200, Otilica69 și alți 10 apreciază asta.
  8. veve47

veve47 Conte forum

Ideea nu este rea, dar nu ne ajuta prea mult pentru multitudinea de adaposturi pe care le detinem. Problema principala nu este achizitionarea lor cat oferta prea mica pentru investitie. Nu este bine ca timpul magaziei sa fie cumulat si dat de adapostul cel mai mare, ar fi fost bine ca magazia sa functioneze exact ca terenurile, ca doar a fost gandita ca o extindere de spatiu, nu? Poate era mai bine daca nivelul de baza pleca de la opt adaposturi si crestea progresiv, iar adaugarea sau eliminarea de adaposturi sa nu afecteze timpul celor ramase in magazie. Poate daca aceste magazii ar fi oferit macar mai multe animale la recoltare decat adapostul introdus ar fi fost un lucru atractiv. Sper ca ideea sa se imbunatateasca si atunci voi vedea ce nota voi acorda. Ca strategie de joc merita 5, dar ca implementare undeva la 2, parea mea.

Modificat ultima dată: 14 Iun 2016
    paulici_01, goldhe, Otilica69 și alți 11 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Timpul Menajeriei nu este dat de cumularea timpilor ci doar de timpul adapostului cu cel mai indelungat timp.

paulici_01, malagambafane și popescudana42 apreciază asta.
  10. veve47

veve47 Conte forum

Buna seara, da din graba m-am referit la timp dar era vorba de punctele de experienta ale magaziei.

11. violatimi

violatimi Novice forum

La Implementarea magaziilor apare un videoclip in limba germana cum poate fi tradus ?

paulici_01, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  12. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Imi pare rau,dar nota mea e 1.
    Am asteptat cu totii aceste menajerii.Dar 4 adaposturi intr-o menajerie obtinuta cu 500 de stelute?
    4 adaposturi sunt cu mult sub limita a ceea ce asteptam.
    Am stelutele dar nu am sa le dau pe asa ceva.

paulici_01, elrohe, -elenaion49- și alți 3 apreciază asta.
  13. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Unde?

paulici_01, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Sincer, si eu ma asteptam ca o menajerie sa fie otara mai incapatoare, macar zece adaposturi raportandu-ne la o constructie "la rosu"
    dar, totusi...... eu ma bucur.
    Fac abstractie de cerinte, pentru ca, sunt sigura ca detinem destule din resursele necesare, si chiar, daca nu le avem in posesie, suntem indemnati sa muncim mai mult , daca ne dorim aceste menajerii. Din punctul meu de vedere e o motivatie in plus si pentru cei mari, o noua provocare, ca si asa nu prea mai aveam ce obtine . Acum ,fireste, daca vor, trebuie sa traga tare sa-si "imbogateasca" ferma, sa fie posesorii unor constructii noi. Nu ni s-a oferit totul mura-n gura, in sensul ca, daca sunt vechi in joc si am cele necesare gata, hop-top, mi-am luat menajeriile si sunt fericita. Apoi....plictiseala, doar hranesc si adun roadele muncii mele. Nu, e ca si in viata, nu-mi fac vila in 3 luni.
    Ok, privind functionalitatea pana la urma, Chronos spunea ca o menajerie va ocupa 2*2 din spatiu iar la un upgrade total o menajerie poate inmagazina pana la 8 adaposturi, asta inseamna 40 de adaposturi, in varianta ca vom putea amplasa pe teren doar 5 menajerii. Totul cumulat inseamna un teren liber aproximativ in totalitate, pe care pot cultiva ce vreau eu, in timp ce menajeriile produc. Acolo pot stoca ce animale vreau eu, si sa le schimb in functie de dorinta sau necesitati. Am multe adaposturi, dar daca trebuie sa cultiv garoafe pentru drop sau planta ceruta la event,adaposturile se prafuiesc in inventar nefolosite, pe cand, daca le am amplasate pe teren in aceste menajerii, ma duc la pierderea a 90 de plante, dar castig cca. 40 de unitati de drop doar din animale, in varianta in care menajeriile vor doar detine adaposturi mov sau roz.Gandesc in mod similar si vis a vis de a magaziile pentru pomi si ateliere.
    Consider ca in final e un plus, nu ma intrereseaza sa le am maine pe toate, dar le voi avea, si sunt multumita ca s-a facut ceva in acest sens.
    Vor fi greu de obtinut, dar, cred ca se merita sa muncim pentru ele, timp avem.
    Pentru cei mici, rabdare, nimeni nu a invatat alfabetul intr-o saptamana.

paulici_01, megastar_58, Otilica69 și alți 13 apreciază asta.
  15. veve47

veve47 Conte forum

Nu cred ca vom avea posibilitatea, cel putin pentru moment asa pare ca sa avem cinci menajerii portocalii, deci loc pentru 40 de adaposturi, intrucat sarcinile de la cooperativa nu ofera decat 24 planuri de constructie care ajung numai pentru trei magazii. Sper sa nu fi gresit calculul. Doar daca sarcinile de la cooperativa sunt resetabile asa vom reusi sau sa castigam ulterior planuri de constructie...

16. Chronos

Chronos Guest

Sau poate vor mai aparea misiuni, neresetabile, care sa ofere in continuare si planuri de constructie.

17. tripleh01

tripleh01 Novice forum

salut in joc la sectiunea stiri apare o stire ca o sa fie magazii si pentru arbori , ateliere , nu doar pt adaposturi.
    pe cand va laudati cu acele magazii sau presupun ca arborii sau atelierele se pot amplasa in aceste magazii?
    o seara faina .

18. Chronos

Chronos Guest

Ne vom lauda in viitorul apropiat. Nu vom pune pomul in mijlocul cocinei de porci.;)

zeepinkstar, paulici_01, _Agathon_ și alți 6 apreciază asta.
  19. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Buna seara.
    Nu am inteles de unde provin burghiile, (drop rar din Magazii) , inseamna numai din utilizarea Menajeriei ?
    Si inca o precizare daca se pot amplasa in menajerie si adaposturi de la atelier.
    Multumesc anticipat.
    O seara placuta.

20. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Pot fi amplasate doar adaposturi. Cat priveste Burghiul, va iesi doar in urma "culegerii" Menajeriei.

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Iun 2016
    paulici_01, -elenaion49-, roliana57 și alți 2 apreciază asta.