Tutorial Magaziile

Discuție în 'FAQ joc' creată de k0, 30 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Cu ajutorul menajeriilor, se va reduce spațiul utilizat de adăposturile din fermă. Menajeriile sunt disponibile incepand cu nivelul 50 la ferma.

  Într-o Menajerie care ocupă un spațiu 2x2 se pot amplasa 4 adăposturi, iar la upgradarea acestora, 6 adăposturi într-o Menajerie I sau 8 pentru Menajerie II. În viitor vor putea fi amplasate maxim 5 menajerii pe un teren agricol din fermă.

  Toate adăposturile amplasate într-o Menajerie pot fi hrănite cu hrană sau superhrană, adăpate, culese și îngrijite simultan. Punctele de experiență obținute de la o Menajerie vor fi date de suma punctelor de experiență obținute de la adăposturile amplasate, dar timpul de producție al unei menajerii este egal cu cel al adăpostului cu perioada de producție cea mai mare dintre adăposturile amplasate. Hrana necesară, unitățile de apă necesare, dropul și îngrășământul oferite de o menajerie vor fi aceleași ca și pentru adăposturile din menajerie dacă nu ar fi amplasate în menajerie.
  De asemenea, la amplasarea unui nou adăpost se va reseta contorul timpului de producție al Menajeriei, prin urmare este recomandat ca amplasarea să se realizeze înainte de a ”hrăni” menajeria.

  Nu pot fi amplasate adăposturi uriașe în Menajerii!

  Pentru început vom avea posibilitatea de a achiziționa șase Menajerii:

  O Menajerie poate fi obținută de la Arborele înțelepciunii cu suma de 500 de steluțe:

  [​IMG]

  De la Magazinul de accesorii pot fi obținute până la cinci Menajerii cu suma de 299 MD/buc:

  [​IMG]

  Spre deosebire de adăposturile normale, la Menajerie va fi disponibil un buton special de setari care va deschide meniul in care vom putea amplasa adaposturi, upgrada adăposturile deja amplasate și/sau upgrada Menajeria:

  [​IMG]

  Amplasarea unui adăpost se realizează prin accesarea butonului +. Eliminarea unui adăpost din Menajerie se realizează cu butonul x. Amplasarea unui upgrade peste un adăpost se realizează prin click pe adăpostul respectiv. Un adăpost care nu prezintă upgrade-uri disponibile va fi reprezentat cu gri în menajerie:

  [​IMG]

  Animalul al cărui adăpost a fost amplasat pe primul slot al Menajeriei este cel care determină animația acesteia:

  [​IMG]

  Pentru upgradarea unei Menajerii, pe lângă uneltele deja existente, vor fi necesare altele două unelte nou apărute în joc:

  [​IMG]
  Plan de construcție Menajerie
  Obținut la sarcinile de la Cooperativă ale misiunii cu caracter permanent ”Menajeria” (detalii AICI)

  [​IMG]
  Burghiu electric
  Va fi obținut ca drop rar doar din Magazii

  Cerințele pentru a obține upgradarea unei Menajerii sunt următoarele:

  [​IMG]
  Menajerie I
  Necesar upgrade: 4 x Plan de construcție Menajerie, 6 x Burghiu electric, 6000 x Lemn, 4 x Ciocan de lemn

  [​IMG]

  Menajerie II
  Necesar upgrade de la Menajerie I: galbenă: 8 x Plan de construcție Menajerie, 12 x Burghiu electric, 12000 x Lemn, 8 x Ciocan de lemn

  O Menajerie cu upgrade va rămâne upgradată în inventar la demolare, putând fi apoi reamplasată direct în fermă, doar adăposturile vor trebui reamplasate.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
  malagambafane, Wing0797, inanina și alți 25 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  • Într-un Arboretum care ocupă un spațiu 2x2 se pot amplasa 6 pomi, iar la upgradarea acestuia la Arboretum I (singurul upgrade posibil), 8 pomi.
  • Toți pomii amplasați într-un Arboretum pot fi culeși sau le pot fi aplicate Compost turbo a la Suzi sau Compost special a la Suzi simultan. Punctele de experiență obținute de la un Arboretum vor fi date de suma punctelor de experiență obținute de la pomii amplasați, dar timpul de producție al unui Arboretum este egal cu cel al pomului cu perioada de producție cea mai mare dintre pomii amplasați.
  • Începând cu nivelul de joc 50, avem posibilitatea de a achiziționa cinci clădiri Arboretum:
  De la Arborele înțelepciunii cu suma de 415 steluțe:

  [​IMG]

  Altele patru de la Magazinul de accesorii cu suma de 199 MD/buc.:

  [​IMG]
  • Amplasarea unui pom se realizează prin accesarea butonului +. Amplasarea unui upgrade peste un pom se realizează prin click pe pomul respectiv. Un pom care nu prezintă upgrade-uri disponibile va fi reprezentat cu gri în Arboretum:
  [​IMG]
  • Pomul amplasat pe primul slot al Arboretumului este cel care determină animația:
  [​IMG]
  • Cerințele pentru a obține upgradarea unui Arboretum sunt următoarele:
  [​IMG]
  Arboretum I
  Necesar upgrade: 4 x Plan de construcție Arboretum, 4 x Burghiu electric, 5000 x Țiglă, 2 x Ciocan de lemn
  • Un Arboretum cu upgrade va rămâne upgradat în inventar la demolare, putând fi apoi reamplasat direct în fermă, doar pomii vor trebui reamplasați.
  • În Arboretum nu pot fi amplasați arbori ”Jumbo”.
  • Funcția de culegere automată Premium dar și bonusurile vor acționa și asupra Arboretum.
  • Tabelul misiunii de la care pot fi obținute Planurile de construcție Arboretum poate fi consultat AICI.
   
  Modificat ultima dată: 26 Iul 2018
  donnadmn, florinidm, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  • Într-o Manufactură care ocupă spațiul 2x2 se pot amplasa 4 ateliere, iar la upgradarea acestora, 6 ateliere într-o Manufactură I sau 8 pentru Manufactură II.
  • Toate atelierele amplasate într-o Manufactură pot fi hrănite cu hrană sau superhrană, adăpate, culese și îngrijite simultan. Punctele de experiență obținute de la o Manufactură vor fi date de suma punctelor de experiență obținute de la atelierele amplasate, dar timpul de producție al unei Manufacturi este egal cu cel al atelierului cu perioada de producție cea mai mare dintre atelierele amplasate.
  • Începând cu nivelul de joc 50 vom avea posibilitatea de a achiziționa patru clădiri Manufactură:
  De la Arborele înțelepciunii cu suma de 500 de steluțe:

  [​IMG]

  De la Magazinul de accesorii cu suma de 299 MD:

  [​IMG]
  • Amplasarea unui atelier se realizează prin accesarea butonului +. Amplasarea unui upgrade peste un atelier se realizează prin click pe atelierul respectiv. Un atelier care nu prezintă upgrade-uri disponibile va fi reprezentat cu gri în Manufactură:

  [​IMG]
  • Animalul al cărui atelier a fost amplasat pe primul slot al Manufacturii este cel care determină animația:
  [​IMG]
  • Cerințele pentru a obține upgradarea unei Manufacturi sunt următoarele:
  [​IMG]
  Manufactură I
  Necesar upgrade: 6 x Plan de construcție Manufactură, 8 x Burghiu electric, 8000 x Cărămidă, 4 x Ciocan de lemn

  [​IMG]

  Manufactură II
  Necesar upgrade de la I la II: 12 x Plan de construcție Manufactură, 16 x Burghiu electric, 16000 x Cărămidă, 8 x Ciocan de lemn
  • O Manufactură cu upgrade va rămâne upgradată în inventar la demolare, putând fi apoi reamplasată direct în fermă, doar atelierele vor trebui reamplasate.
  • Tabelul misiunii de la care pot fi obținute Planurile de construcție Manufactură poate fi consultat AICI.
   
  Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
  -katnik-, donnadmn, florinidm și alți 18 apreciază asta.
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  Menajeriile Baha sunt corespondente Menajeriilor din fermă, putând fi utilizate pe cele trei terenuri tropicale pentru adăposturi.

  Patru din Menajeriile Baha pot fi achiziționate cu același preț de 299 MD / buc, iar a cincea poate fi obținută de la Templul Maimuței, deblocând a doua statuie din camera 7 cu 45 banane aurii:

  [​IMG]

  Informațiile privind modul de funcționare și condițiile de upgrade rămân aceleași ca în cazul Menajeriei din fermă, iar tabelul misiunii dedicate poate fi consultat AICI.
   
  Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
  -katnik-, donnadmn, florinidm și alți 16 apreciază asta.
 5. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG] [​IMG]
  Arboretumul Baha este corespondent Arboretumului din fermă, putând fi utilizat pe cele trei terenuri tropicale pentru pomii tropicali.

  Patru Arboretum Baha pot fi achiziționați cu același preț de 199 MD, iar al cincilea poate fi obținut de la Templul Maimuței, deblocând a treia statuie din camera 7 cu 30 banane aurii.

  Informațiile privind modul de funcționare și condițiile de upgrade rămân aceleași ca în cazul Arboretumului din fermă, iar tabelul misiunii dedicate poate fi consultat AICI.
   
  Modificat ultima dată: 5 Feb 2019
  -katnik-, Wing0797, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  Manufacturile Baha sunt similare Manufacturilor din fermă, putând fi utilizate pe cele trei terenuri tropicale pentru ateliere.

  Trei Manufacturi Baha pot fi achiziționate cu același preț de 299 MD / buc., iar a patra poate fi obținută de la Templul Maimuței, deblocând a patra statuie din camera 7 cu 45 banane aurii.

  Informațiile privind modul de funcționare și condițiile de upgrade rămân aceleași ca în cazul Manufacturii din fermă iar tabelul misiunii dedicate poate fi consultat AICI.
   
  Modificat ultima dată: 26 Iul 2018
  -katnik-, Wing0797, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
 7. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG] [​IMG]
  Arboretumul sinistru este corespondent Arboretumului din fermă, putând fi utilizat pe cele două terenuri arabile din lumea Clar de Lună pentru pomii siniștri.

  Doi Arboretum siniștri pot fi achiziționați drept recompense în cadrul misiunii Arboretum sinistru 1.

  Informațiile privind modul de funcționare și condițiile de upgrade rămân aceleași ca în cazul Arboretumului din fermă, iar tabelele misiunilor dedicate pot fi consultate AICI.
   
  irinadimulescu, -katnik-, florinidm și alți 8 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.