Tutorial Mazărea perfectă

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 26 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Evenimentul se va desfășura în perioada 27.05, ora serverului 14:00, o oră mai târziu în România - 01.06, aceeași oră, sub formă de misiune la Cooperativă:

  [​IMG]

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  În cadrul acestui eveniment, vom ”simula” un experiment genetic, pornind de la 4 soiuri de mazăre ”de bază” pentru a obține un soi nou. Donând soiurile necesare la una din sarcinile evenimentului, vom obține, pe lângă recompensele sarcinii și semințe necesare sarcinilor următoare.

  Plantele de eveniment sunt următoarele (de la stânga la dreapta în fereastra de însămânțare): Mazăre galbenă mare, Mazăre galbenă, Mazăre galbenă mică, Mazăre mare, Mazăre mică, Mazăre mare roșie, Mazăre roșie mică, Mazăre roșie, Mazăre verde mare, Mazăre verde mică, Mazăre verde.
  [​IMG]

  Toate soiurile de mazăre vor oferi 52 puncte de experiență pentru o parcelă 2x2 și vor avea un timp de producție de 6 ore.

  Fiecare jucător va primi la începutul evenimentului câte 10 semințe din soiurile de bază: Mazăre verde, Mazăre roșie, Mazăre mare, Mazăre mică. Jucătorii care vor rămâne cu stoc 0 în cazul celor 4 soiuri de bază vor primi alte 5 semințe după 5 ore. Pentru celelalte 7 soiuri refacerea stocului se va putea face doar cu ajutorul distribuitoarelor obținute în cadrul sarcinilor evenimentului (detalii mai jos).

  Plantele de eveniment vor putea fi cultivate doar pe terenurile fermei (Teren arabil, Pășunea sălbatică, Luminiș), nu și cele tropicale!


  Fiecare mazăre de eveniment, indiferent de soi, rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 3 PE și 3 GG.

  ------------------------------------------------

  Itemuri de eveniment

  [​IMG]
  Distribuitoarele de mazăre vor fi necesare jucătorilor care au donat toate semințele din soiul respectiv sau pentru a mări stocul acestora. După obținerea lor drept recompense la sarcinile evenimentului, pot fi găsite în inventarul de itemuri. La amplasarea pe unul din cele 3 terenuri disponibile evenimentului, un distribuitor ocupă spațiul de 1x1 și va oferi 3 semințe din soiul căruia îi este dedicat la fiecare 2 ore.

  După finalizarea evenimentului, distribuitoarele de mazăre vor rămâne în inventar ca obiecte decorative, putând fi amplasate pe trenurile fermei sau în Insula comorii.

  ------------------------------------------------

  [​IMG]

  Conține: 15 x Mazăre verde, 15 x Mazăre roșie, 15 x Mazăre mare, 15 x Mazăre mică, 250 x Supercompost, 250 x Compost special a la Suzi, 1 x Chutney de morcovi și mere.

  ------------------------------------------------

  [​IMG]
  Total necesar finalizare eveniment:
  400 Mazăre verde
  400 Mazăre mare
  400 Mazăre roșie
  400 Mazăre mică
  450 Mazăre verde mare
  450 Mazăre roșie mare
  450 Mazăre verde mică
  450 Mazăre roșie mică
  950 Mazăre galbenă mare
  950 Mazăre galbenă mică
  3250 Mazăre galbenă

  Total general: 8550 plante de eveniment
  ------------------------------------------------

  [​IMG]
  Catalogarea
  Ocupă 1x2
  Oferă 1350 PE / PET la 11:00 ore

  [​IMG]
  Știința botanică
  Ocupă 2x2
  Oferă 2750 PE / PET la 11:00 ore

  [​IMG]
  Ecuația bobului perfect
  Ocupă 1x2
  Oferă 1350 PE / PET la 11:00 ore

  [​IMG]
  Linie de vrej: 2 nori 1x2 și un nor 2x2
  Oferă bonus: 5000 PE și 5000 PET la 12 ore


  Această linie de vrej este una tematică, doar pentru itemurile câștigate în cadrul evenimentului. În cazul în care nu aveți încă acces la Vrejul Magic, linia o veți regăsi în momentul în care veți debloca accesul la Vrej. AICI găsiți toate informațiile necesare despre Vrejul Magic.


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Papy, larisa_natasa, ovidiu1a și alți 26 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.