Mega PE Day

Discuție în 'Probleme generale' creată de marchygab, 30 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. marchygab

marchygab Novice forum

Buna seara!
    In cadrul mini eventului Mega PE Day , se obtine bonusul si la achizitionarea pachetului ajutoare sezoniere?

Multumesc anticipat!
    La multi ani!

donnadmn apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Deci da.

donnadmn și matusam apreciază asta.
  3. crivio

crivio Scriitor în devenire

Buna ziua
    Am facut ieri o achizitie de la banca si in consecinta am 24 de ore PE dublu. In acest moment mai am 4 ore valabile de PE dublu. Daca acum as vrea sa fac o noua achizitie, bonusul se contorizeaza incepand cu momentul in care se termina cel de ieri,sau ceasul se reseteaza, pierzand cele patru ore pe care le mai am?
    Avand in vedere ca mai sunt doar doua ore din mini-event, as dori sa fac achizitia acum, pentru ca dupa aceea ,oricum ,degeaba o mai fac, pentru ca nu mai primesc bonusul.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Sa aveti o zi buna!

OK. Am inteles. Multumesc mult, Agro80!

Modificat ultima dată: 8 Ian 2017
    donnadmn și Agro80 apreciază asta.
  4. Agro80

Agro80 Conte forum

Timp de 4 ore bonusurile se vor suprapune pana expira primul. Vei avea inca 4 ore bonus 200% dupa care vei ramane cu cel de azi.

stoiantudorel, matusam, donnadmn și alți 2 apreciază asta.