Tutorial Noua moară

Discuție în 'FAQ joc' creată de EllaBalerina, 23 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. EllaBalerina

  EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]
  Începând de marți, 24 martie, ora 11:00, ora serverului - o oră mai târziu în România, la moara de la fermă și la cea din insulă vor fi făcute unele schimbări de design și funcționalitate.

  [​IMG]

  Accesând moara de la fermă sau din Bahamarama, vi se va deschide următoarea fereastră:


  [​IMG]

  Atât la moara de la fermă, cât și la cea din Bahamarama, există două sloturi utilizabile: hrana pe care o veți alege pentru primul slot, va fi cea pentru care producția va începe imediat, iar din al doilea slot puteți selecta producția de hrană care doriți să înceapă imediat după ce se finalizează procesul de producție din primul slot. Va mai exista și un al treilea slot, dar acesta nu va fi momentan funcțional, vor urma informații despre modul în care acesta va putea fi deblocat.

  Fereastra din care se face selecția hranei pe care doriți să o produceți arată astfel:


  [​IMG]

  Furajele pe care le puteți produce sunt împărțite pe categorii: toate, favoritele, cele pentru adăposturile normale și cele pentru adăposturile misterioase. Pentru a pune la favorite anumite furaje, trebuie doar să dați click pe eticheta din colțul din stânga al furajului, iar acestea vor intra la favorite, astfel:

  [​IMG]

  Oricând doriți puteți scoate furaje de la favorite sau puteți adăuga altele. De asemenea, pentru a găsi rapid furajul dorit, puteți folosi căsuța de căutare sau puteți sorta furajele după preferințe:

  [​IMG]

  Din colțul din dreapta al ferestrei puteți căuta furajul dorit sau puteți să le sortați în funcție de nivel, cantitate, timp sau alfabetic.

  [​IMG]

  Atunci când vreți să puneți hrană la un adăpost de animale iar stocul este 0, puteți da click pe iconița de hrană și astfel veți fi direcționați către fereastra de la moară.

  Procesul de producție al hranei va putea fi finalizat instant plătind cu mamudele. Excepție face doar super hrana, pentru aceasta nu poate fi finalizat instant procesul de producție.
  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  zamolteana, mateut25, Wing0797 și alți 22 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.