Tutorial Ochi de șarpe

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de EllaBalerina, 26 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. EllaBalerina

  EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Evenimentul va avea loc în perioada 27.07, ora României 15:00 - 02.08, aceeași oră. Va fi accesibil din secțiunea News, de la cronometrul de event sau de la locul special amenajat în fața Cooperativei:

  [​IMG]

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Plantă de event

  [​IMG]

  Planta de event poate fi cultivată doar pe toate terenurile continentale, nu și pe cele tropicale.


  Fiecare jucător va primi câte 10 seminţe de Gloria jucătorului la începutul eventului. Jucătorii care vor rămâne cu stoc 0 în cazul plantei eventului, vor primi alte 5 semințe după 5 ore pentru a avea posibilitatea de a continua producţia.

  Fiecare plantă de event rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 4 PE şi 3 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Drop de event

  [​IMG]

  Pahar pentru zaruri

  Acesta va apărea, aleatoriu, în urma recoltării plantelor, pomilor, adăposturilor și atelierelor de pe terenurile continentale, nu și de pe cele tropicale. Îl veţi regăsi și în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Pe parcursul eventului, pe lângă cele 650 PE, Arborele fermecat va oferi și 1 drop de event!

  Dacă doriți să finalizați misiunea mai repede, aveți posibilitatea de a le achiziționa de la Complexul Comercial:

  Cantitate150100200
  Preţ2 MD 85 MD 150 MD 270 MD


  Fiecare Pahar pentru zaruri rămas în Șură după încheierea evenimentului va fi transformat în 29 PE și 20 GG.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Produs de event

  [​IMG]

  Cană de zaruri

  Se va putea produce la moara din fermă și la cea tropicală din următoarele ingrediente: 290 Gloria jucătorului și 20 Pahare pentru zaruri
  Timp de producție: 5 min

  Fiecare Cană de zaruri rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 1008 PE, 1008 PET și 1344 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]

  Coșul mic conține: 100 Gloria jucătorului, 20 Pahare pentru zaruri și 1 Cană de zaruri. Preț standard: 1,99 euro.
  Coșul mediu conține: 300 Gloria jucătorului și 50 Pahare pentru zaruri. Preț standard: 4,99 euro.
  Coșul mare conține: 600 Gloria jucătorului, 100 Pahare pentru zaruri, 2 Căni de zaruri și 1 Chutney de mere și morcovi. Preț standard: 9,99 euro.
  Coșul uriaș conține: 1000 Gloria jucătorului, 150 Pahare pentru zaruri, 3 Căni de zaruri, 1 Marele amestecător, 1 Chutney de mere și morcovi. Preț standard: 12,99 euro.


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Accesând eventul, vi se va deschide următoarea fereastră:


  [​IMG]

  De la butonul din mijlocul ferestrei se pornește jocul cu zaruri (o variantă de Yahtzee - pentru cunoscători), la care veți avea nevoie de căni de zaruri. În partea stângă veți putea vizualiza recompensele oferite pentru fiecare prag de runde jucate, împreună cu progresul făcut, iar în dreapta ferestrei se află lista de premii care se obțin prin atingerea unui anumit prag de puncte obținute în cadrul jocului de zaruri.

  Pentru a obține puncte, va trebui să faceți combinații cât mai bune de zaruri, iar pentru asta veți avea la dispoziție trei încercări la dat cu zarul în cadrul fiecărui joculeț - din fiecare încercare veți putea păstra zarurile care considerați că vă pot fi utile pentru o combinație cât mai bună, dar țineți cont că dacă ați păstrat 3 zaruri, spre exemplu, la următoarea încercare vor mai fi aruncate doar 2, numărul de zaruri implicate în joc (pe tablă și cele alese) putând fi de maxim 5. Deși este un joc de noroc, zarurile aruncate pe masă fiind aleatorii, alegerile făcute de jucător vor fi și ele importante. Combinațiile posibile care vă vor aduce puncte sunt următoarele:


  [​IMG]

  După ce jocul a fost pornit din fereastra de event, vi se va deschide fereastra de joc, precum cea din imaginea următoare, unde vor fi din start aruncate pe masă primele 5 zaruri. Veți putea alege de pe masă zarurile care vă interesează cu un click pe ele și apoi puteți da click pe butonul de play, pentru a fi aruncată următoarea tură de zaruri. Nu este însă obligatoriu să vă folosiți de toate cele trei încercări posibile, puteți să vă opriți la prima aruncare sau la a doua, dacă ați găsit deja o combinație care vă mulțumește. De asemenea, dacă ați ales un zar la care apoi vreți să renunțați, o puteți face la fel de simplu, cu un click pe el și se va duce înapoi pe masă.

  În partea dreaptă a ferestrei se va colora cu galben combinația sau chiar combinațiile posibile, atunci când sunt mai multe, la care vă încadrați cu zarurile pe care le aveți și de unde va trebui să vă ridicați recompensa cu un click.


  [​IMG]

  Recompensele exacte sunt acestea:

  Oricare 3 zaruri de același fel - 60 puncte
  Chintă mică (zaruri între 1-4, 2-5 sau 3-6) - 80 puncte
  Full (3 zaruri la fel + 2 la fel) - 150 puncte
  Oricare 4 zaruri de același fel - 180 puncte
  Chintă mare (zaruri între 1-5 sau 2-6) - 200 puncte
  Oricare 5 zaruri de același fel - 300 puncte

  Dacă nu ați reușit să obțineți decât o pereche, veți primi 40 puncte, iar dacă n-aveți nimic veți primi 20 puncte, după cum este afișat și direct în joc.

  În plus, atunci când veți realiza o combinație pentru prima oară (ex: 3 zaruri de 6 sau 4 zaruri de 2), veți primi bonus 100 puncte, pe lângă cele obișnuite. Pentru a ști care combinații le-ați făcut deja și nu vă vor mai oferi bonus, în fereastra de joc acestea vor fi bifate, precum în poza următoare:


  [​IMG]

  După cum se vede în exemplu, cea mai rară și valoroasă combinație, cea de cinci de un fel, nu este imposibil de obținut nici chiar din două ture. Nu uitați că este un joc de noroc, dar și puțin de strategie!

  Recompensele obținute în funcție de numărul de runde jucate sunt următoare:

  [​IMG]

  Recompensele obținute în funcție de numărul de puncte acumulate sunt următoarele:


  [​IMG]
  [​IMG]

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]
  Abțibild

  [​IMG]
  Încă o aruncare
  Oferă: 3100 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 2x1


  [​IMG]
  Faţă de poker
  Oferă: 3400 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 2x1


  [​IMG]
  Noroc bun
  Oferă: 7400 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 2x2


  [​IMG]
  Hoţie curată!
  Oferă: 1999 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 1x1


  [​IMG]
  Tun de jocuri fundamental
  Oferă: 1500 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 1x1


  Upgrade-urile itemului poartă numele de ”Draperie de tun”:
  [​IMG]
  În funcție de câte upgrade-uri sunt amplasate peste itemul de bază, caracteristicile și numele acestuia se vor schimba:


  [​IMG]
  Tun de jocuri extravagant
  (itemul cu un upgrade)
  Oferă: 1900 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 1x1


  [​IMG]
  Tun de jocuri auriu
  (itemul cu 2 upgrade-uri)
  Oferă: 2200 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 1x1


  [​IMG]
  Marele amestecător
  Oferă: 1700 PE/PET / 24 ore
  Ocupă: 1x1

  Pe parcursul eventului, Marele amestecător va mai oferi și 2 x Căni de zaruri.
  Se va obține exclusiv din Coșul uriaș!


  [​IMG]
  Linie de Vrej Ochi de șarpe
  Oferă: 250 PE x Nivel joc, 250 PET x Nivel joc și 1 Ladă de animale caraghioase / 24 ore

  [​IMG]
  Lada de animale caraghioase oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, unul dintre următoarele: Oaie brună, Iepure brun, Găină brună, Vacă brună, Porc maro, Liliac albino, Capră pestriță, Haflinger, Cioară grivă, Maimuță veveriță, Rață sălbatică, Emu, Pește clovn, Curcan domestic, Cămilă polară, Cuc cu bot lânos, Zen Panda, Albină lucrătoare, Măgar sălbatic, Cameleon instructor, Gârliță, Biber albinos, Dalmațian, Șoricel pătat, Broască săgeată, Pisică tigrată, Păun spectral, Urs cu bot scurt, 1 Steluță sau 1 Banană aurită.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  florinidm, adinajoka, inanina și alți 25 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.