Mini-eveniment Oferte achiziție pet

Discuție în 'Eventuri' creată de Chronos, 28 Mar 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare dragi fermieri

  Cu ocazia mult așteptatului event de Halloween din acest an, echipa Farmerama ne-a pregătit tuturor fermierilor o surpriză.

  Începând cu data de 23 octombrie, ora 15:00 ora serverului, o oră mai târziu ora României și până în data de 31 octombrie, ora 22:00 ora serverului, o oră mai târziu ora României, va fi disponibil la secțiunea Bancă a jocului pentru achiziționare cu monedă reală, pet-ul Unicorn înaripat.

  [​IMG]

  Turnul unicornului înaripat

  Oul de unicorn înaripat, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.
  Inițial, pet-ul va oferi 500 PE doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 10 ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 20% PE pentru toată ferma + Insula Bahamarama timp de 20 minute.

  Oul de unicorn înaripat va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat doar în Parc sau în Insula Comorii.​

  Important!

  Oul de unicorn înaripat achiziționat va putea fi folosit doar începând cu nivelul 25 pentru fermă, nivel la care jucătorul poate avea acces la Parc.
  Echipa voastră Farmerama!​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
  valecorina, -katnik-, yocoama și alți 21 apreciază asta.
 2. Chronos

  Chronos Guest

  Salutări dragi fermieri  Crăciunul ne bate la ușă și sosește cu ce are el mai bun: zăpadă, colindători, colinde, frenezia cumpărăturilor, cadouri, miros de bucate, amintiri, veselie. Cu ocazia Crăciunului, pe fermele noastre va sosi tocmai de departe, Veverița zburătoare.

  Pet-ul Veverița zburătoare va fi disponibil pe fermele noastre spre achiziție începând cu data de 18.12.2014 ora 10:00 ora serverului, o oră mai târziu în România, până în data de 23.12.2014, ora 11:00 ora serverului, o oră mai târziu în România.


  Veverița zburătoare

  [​IMG]


  Oul de Veveriță zburătoare va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 299 mamudele.

  Oul de Veveriță zburătoare, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.

  Inițial, pet-ul va oferi 500 PE doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 10 ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 30% PE la culegerea plantelor de event (cu excepția plantelor de event Bahamarama) timp de 20 de minute.

  Oul de Veveriță zburătoare va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat doar în Parc sau în Insula Comorii.  Important!

  Oul de Veveriță zburătoare achiziționat va putea fi folosit doar începând cu nivelul 25 pentru fermă, nivel la care jucătorul poate avea acces la Parc.​  Sărbători Fericite!
  Echipa voastră Farmerama!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 28 Mai 2018
  -katnik-, florinidm, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
 3. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare dragi fermieri  Suntem în februarie și după cum știm, o parte a mapamondului sărbătorește Ziua Îndrăgostiților. Nici fermele noastre nu vor face excepție iar fermierii de pretutindeni se vor bucura atât de iubirea celor din jur cât și de sosirea la fermele lor a unui pet nou: Tunelul dragostei.

  Pet-ul Tunelul dragostei va fi disponibil pe fermele noastre spre achiziție începând cu data de 13 februarie, ora 14:00 ora serverului, o oră mai târziu în România, până în data de 18 februarie, ora 14:00 ora serverului, o oră mai târziu în România.


  Tunelul dragostei

  [​IMG]

  Ocupă: 1x2


  Oul acestui pet va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 299 mamudele doar o singură dată / cont.


  Oul de porcupidon va avea timp inițial de creștere 168 de ore.


  Pet-ul Tunelul dragostei va putea fi amplasat doar în Parc și pe Insula Comorii.


  Inițial, Oul de porcupidon va oferi 500 PE sau 500 PET (în funcție de locul amplasării) doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 20 ore, la recoltare, pet-ul să ofere 500 PE sau PET, 1200 GG și un bonus de 10% PE sau PE tropicale la culegerea adăposturilor pe terenurile fermei sau pe Insula Bahamarama / 30 minute.  Să vă iubiți!
  Echipa voastră Farmerama!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
  irinadimulescu, florinidm, donnadmn și alți 31 apreciază asta.
 4. Chronos

  Chronos Guest

  Salutare dragi fermieri

  Munca la fermă a ținut fermierii ocupați. Însă, între un arat, un semănat, o reparație a gardului, s-a strecurat în mod plăcut și vara. Tot fermierul, cu fruntea asudată de muncă și soare, se gândește tot mai serios la vacanță. Pentru a avea o vacanță de neuitat, va sosi de departe, tocmai din Oceanul Pacific ("Din Oceanul Pacific a sărit un pește mic și pe coada lui scria...") un peștișor magnific și diafan, sub forma unui pet, numit Laguna albastră (Pește feeric).

  Pet-ul Laguna albastră va fi disponibil în iazurile fermelor noastre, spre achiziție începând cu data de 08 iunie 2015 ora 14:00 ora serverului, o oră mai târziu în România, până în data de 12 iunie 2015, ora 14:00 ora serverului, o oră mai târziu în România.


  Laguna albastră

  [​IMG]

  Oul de Pește feeric va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 299 mamudele.

  Oul de Pește feeric, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.

  Inițial, pet-ul va oferi 500 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 168 de ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 15 000 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) + 1 tichet Party.

  Oul de Pește feeric va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat în toate terenurile fermei, în Insula Bahamarama, în Insula Comorii sau în Parc.


  Important!

  Oul de Pește feeric achiziționat va putea fi folosit începând cu nivelul 2 pentru fermă.


  Vacanță plăcută vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
 5. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Sunt fermierii nostri pasionați de astronomie? Petrec fermierii nostri serile privind stelele întrebându-se dacă sunt singuri în Univers, dacă mai sunt fermieri asemeni lor undeva acolo sus? Fermierii mai vechi deja cunosc raspunsul la aceste întrebări, deoarece au avut deja întâlnire de gradul 0 cu Nublonii noștri prietenoși. Aceștia din urmă, fermecați de meleagurile Farmeramei, vor construi, cu ajutorul nostru, un cosmodrom sub forma unui pet, numit Cosmodrom de Astrobelc. Până vor sosi ei pentru inaugurare, noi îl vom achiziționa și îl vom pregăti pentru folosire.  Cosmodrom de Astrobelc

  [​IMG]


  Oul de Astrobelc va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 199 mamudele.


  [​IMG]

  Oul de Astrobelc, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.

  Inițial, pet-ul va oferi 500 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 16 ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 1000 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) + 5% eficiență a superhranei / 6 ore.

  Oul de Astrobelc va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat doar în Parc și în Insula Comorii.


  Important!

  Oul de Astrobelc achiziționat va putea fi folosit începând cu nivelul 25 pentru fermă.  Perioada de achiziție:

  07 august 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  11 august, ora serverului 14:00, 15:00 ora României


  Spor la treabă vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
  florinidm, donnadmn, ant_bety30 și alți 16 apreciază asta.
 6. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Ehe, dragii moșului fermieri, ia să depănăm noi niște amintiri. Vă mai aduceți voi aminte, copii fiind, când ați mers prin tabără la munte, în vacanță cu părinții sau la bunici? Vă mai aduceți voi aminte, când pentru prima dată, prin pădure fiind, ați auzit un ciocănit rapid, intrigant, care se auzea parcă din toată pădurea și parcă de nicaieri în același timp? Mânați de curiozitate și intrigați, ciuleați urechile, încercând să localizați sursa ciocănitului? Când nu ați reușit, ați cerut ajutorul părinților: "Mami, tati, cine ciocăne așa"? Iar ei, zâmbind, rememorând propria lor copilărie și retrăind parcă nostalgici aceeași curiozitate, de mult timp apusă, v-au spus: "Este ciocănitoarea, mami". Apoi v-au indicat cu degetul direcția îndreptându-vă chipul către un copac din apropiere. Și v-ați uitat încrezători și v-ați uitat, v-ați încruntat fruntea de copil că nu zăreați și brusc ați țipat extaziati exclamând: "Mami, tati, uite-o am văzut-ooooo".

  Dragii moșului, a sosit vremea ca și diminețile racoroase de toamna la fermă, dătătoare de energie, să fie acompaniate de sunetul atât de natural și de plin de viață al ciocănitorii.
  Așadar, la fermele noastre, sosește un nou pet: Cuibul de ciocănitoare.  Ou de ciocănitoare

  [​IMG]


  Oul de Ciocănitoare va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 299 mamudele.  Cuib de ciocănitoare

  [​IMG]

  Oul de Ciocănitoare, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.

  Inițial, pet-ul va oferi 500 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 16 ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 1000 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) + un bonus de 15% PE și PET / 20 minute.

  Oul de Ciocănitoare
  va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat pe oricare din terenurile fermei, în Parc, în Insula Bahamarama, în Insula Comorii sau în Junglă.


  Important!

  Oul de Ciocănitoare achiziționat va putea fi folosit începând cu nivelul 2 pentru fermă.​


  Perioada de achiziție:

  23 septembrie 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  27 septembrie, ora serverului 14:00, 15:00 ora României  Spor la treabă vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
  irinadimulescu, florinidm, yocoama și alți 17 apreciază asta.
 7. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Vă aducem la cunoștință faptul că prețul pet-ului Cuib de ciocănitoare, a fost redus de la 299 mamudele la 199 mamudele.
  Sperăm să vă bucure această veste.

  Echipa voastră Farmerama!
   
 8. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Timpul a trecut și ferma noastră fantastică a găzduit de-a lungul timpului diverse animăluțe de companie care zburdă libere prin terenurile fermecate ale fermei. Însă, spre deliciul copiilor și a copiilor din noi, va sosi o pisicuță poznasă care va veghea ca animăluțelor noastre să nu le lipsească nimic. Pentru acest lucru are nevoie să se deplaseze repede și peste tot, așa că posedă o mătură fermecată care l-ar face invidios și pe Harry Potter.
  Așadar, la fermele noastre, sosește un nou pet: Pătuțul pisicesc.

  Să îi urăm "Bun venit"!  Ou vrăjitoresc

  [​IMG]


  Oul vrăjitoresc va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 299 mamudele.  Pătuț pisicesc

  [​IMG]

  Oul vrăjitoresc, va avea timp inițial de creștere 168 de ore.

  Inițial, pet-ul Pătuț pisicesc va oferi 500 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) doar la prima recoltare, urmând ca ulterior, la fiecare 24 ore, la recoltare, pet-ul să ofere un bonus de 12 000 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) + un bonus de 20% PE / PET la culegerea plantelor de event / 15 minute.

  Oul vrăjitoresc
  va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat pe oricare din terenurile fermei, în Parc, în Insula Bahamarama, în Insula Comorii sau în Junglă.
  Spațiu ocupat: 1 x 2


  Important!

  Oul vrăjitoresc achiziționat va putea fi folosit începând cu nivelul 15 pentru fermă.
  Perioada de achiziție:

  26 octombrie 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  31 octombrie 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României  Spor la treabă vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2017
  florinidm, bumbaca, trancesound și alți 12 apreciază asta.
 9. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Bine ați venit la o ediție Retro a Pet-urilor. Aveți ocazia să achiziționați Pet-uri mai vechi, ce au putut fi dobândite în trecut.
  Sa vedem acum despre ce Pet-uri este vorba:

  Informații generale!

  • Pet-urile vor putea fi cumpărate doar o data/cont
  • Jucătorii care au cumparat deja unul din Pet-uri în trecut (exceptând Găina curcubeu), nu pot cumpăra acum
  • Jucătorilor care au deja doi Unicorni înaripați, nu le va apărea Unicornul Înaripat la oferta de cumpărare, pentru că pot fi folosiți doar doi
  • Jucătorii care au doar un Unicorn Înaripat, luat de la Bâlciul lui Renzo, pot cumpăra acum pe cel de al doilea. Cei care au doar un Unicorn Înaripat, cumpărat în trecut, nu îl pot cumpăra pe al doilea, însă îl pot lua de la Bâlciul lui Renzo
  • Renul zburător va apărea tuturor jucătorilor la oferta de cumpărare, fiind prima dată când este "scos" la vanzare

  Perioada de desfășurare:

  14 decembrie 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  18 decembrie 2015, ora serverului 14:00, 15:00 ora României


  Spor la cumpărături!

  Echipa voastră Farmerama!
   
  Modificat ultima dată: 15 Dec 2015
  florinidm, yocoama, rocop și alți 16 apreciază asta.
 10. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Se pare ca totuși Găina curcubeu chiar s-a dat de 3 ori peste cap și s-a transformat în Renul zburător.
  Se pare că sărbătorile au adus modificări acestei oferte, modificări pe care nu le-am observat. Așa că dragi fermieri, nu este o eroare, ci o greșeală de a mea. Renul zburător este pet-ul valabil, nu Găina curcubeu.

  Îmi pare rău pentru confuzia creată.
   
  florinidm, yocoama, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
 11. Chronos

  Chronos Guest

  Dragi fermieri,

  Sunteți cumva la terasă? Sunteți cumva pe plajă savurând cu nesaț briza serii? Sunteți cumva la o terasă pe malul mării ascultând melancolici muzica anilor `90? A sosit cumva, îmbrăcat exotic, un pirat gârbovit, ars de soare, parfumat de rom? Are cumva cu el un papagal viu colorat, mare și cu o pălăriuță pe cap? Vrea cumva să vă extragă un răvaș norocos? Atunci el este, piratul nostru norocos și nu îl refuzați. Alegeți un răvaș și sigur veți fi norocoși, sigur seara vi se va schimba.
  Așadar, la fermele noastre, sosește un nou pet: Papagalul pirat.

  Să îi urăm "Bun venit"!  Ou de Papagal pirat

  [​IMG]
  [​IMG]


  Oul de Papagal pirat va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 60 mamudele.


  Papagal pirat

  [​IMG]


  Oul de Papagal pirat, va avea timp inițial de creștere 168 de ore. Pet-ul poate fi cules instantaneu, contra sumei de 101 mamudele.

  [​IMG]  Oul de Papagal pirat
  va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat în Insula Bahamarama, în Insula Comorii sau în Junglă.
  Spațiu ocupat: 1 x 2


  Important!

  Din Oul de Papagal pirat va rezulta Corabia papagalului pirat care va oferi 300 PET și o reducere cu 10% a timpului de creștere a arborilor tropicali pentru 2 ore, o dată la 11:30 ore.

  Corabia-papagalului-pirat.png


  Perioada de achiziție:

  13 iunie 2016, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  17 iunie 2016, ora serverului 14:00, 15:00 ora României  Spor la treabă vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama​
   
  inanina, popescudana42, roliana57 și alți 22 apreciază asta.
 12. Chronos

  Chronos Guest


  [​IMG]


  Dragi fermieri,

  Sigur vă este dor de primăvară, de un picnic clasic cu nelipsitul coșuleț și sandwich-uri sau prosopelul întins pe iarbă unde punem bucatele. Sigur vă este dor să stați pe pătură în poieniță adulmecând mirosul florilor, a ierbii crude și aromate. Sigur vă este dor să priviți copii inocenți alergând după fluturi, cățeluși jucăuși alergând după fluturi dar și tineri îndrăgostiți "alergând" fluturi colorați cu privirea.

  Pentru sufletele veșnic tinere, la fermele noastre, sosește un nou pet: Cocon de fluture.

  Să vină primăvara!  Ou de fluture

  [​IMG]  Oul de fluture va putea fi achiziționat de la Complexul Comercial cu 89 mamudele.


  Cocon de fluture

  [​IMG]

  [​IMG]

  Bonus oferit de Coconul de fluture: 1402 PE / PET (în funcție de terenul unde este amplasat) + 3 x parfum + 300% PE bonus la culegerea poienițelor de reproducere / 1 oră.


  Oul de fluture, va avea timp inițial de creștere 168 de ore. Pet-ul poate fi cules instantaneu, contra sumei de 36 mamudele.

  [​IMG]  Oul de fluture
  va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat în toate terenurile tropicale, în toate terenurile fermei, în Insula Comorii și în Parc.
  Spațiu ocupat: 1 x 1


  Important!

  Oul de fluture achiziționat va putea fi folosit începând cu nivelul 20 pentru fermă.
  Perioada de achiziție:

  15 februarie 2017, ora serverului 14:00, 15:00 ora României
  -
  19 februarie 2017, ora serverului 22:00, 23:00 ora României  Spor la treabă vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama!​
   
  inanina, -katnik-, roliana57 și alți 26 apreciază asta.
 13. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Pentru a sărbători noul teren tropical anunțat AICI, sosește un nou pet dedicat: Tucanul.

  Oul de tucan va putea fi achiziționat de la Magazinul de Accesorii cu 199 mamudele.

  [​IMG]


  Oul de tucan va avea timp inițial de creștere 60 de ore. Va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat doar în Cascadele Cristaline. Spațiu ocupat: 1 x 1

  Din Oul de tucan va rezulta Bungalow tucan care va oferi 700 PET, 1 Super compost și un bonus de 20% PET pentru plantele si pomii tropicali pentru 1h, cu o perioadă de ”maturare” de 18 ore.


  Perioada de achiziție:

  24 iulie 2017, ora României 15:00
  -
  26 iulie 2017, ora României 15:00

  Spor la cumpărături vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama
   
  valecorina, matusam, Agro80 și alți 24 apreciază asta.
 14. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Jucătorii care nu au făcut-o deja vor avea din nou ocazia de a obține Oul de tucan care va putea fi achiziționat de la Magazinul de Accesorii cu 199 mamudele. Detalii privind acest pet pot fi găsite mai sus.

  Perioada de achiziție:

  29 septembrie 2017, ora României 15:00
  -
  01 octombrie 2017, ora României 15:00

  Spor la cumpărături vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama
   
  inanina, donnadmn, florinidm și alți 4 apreciază asta.
 15. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În cadrul unei noi oferte, va putea fi achiziționat un nou pet: Oul de vampir albinos va putea fi achiziționat de la Magazinul de Accesorii cu 129 mamudele.

  [​IMG]


  Oul de vampir albinos va avea timp inițial de creștere 64 de ore. Va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat doar în Parc, Insula Comorii și Conacul Bântuit. Spațiu ocupat: 1x1

  Din Oul de vampir albinos va rezulta Grota vampirului albinos care va oferi 1000 PET și un bonus de 20% PE pentru întreaga fermă pentru 20 de minute, cu o perioadă de ”maturare” de 12 ore.

  Pe perioada ofertei, cele două terenuri cultivabile din ”Lumea Clar de Lună” vor fi și ele deschise.

  Perioada de achiziție:

  25 octombrie 2017, ora României 15:00
  -
  27 octombrie 2017, ora României 15:00

  Spor la cumpărături vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 25 Oct 2017
  inanina, trancesound, florinidm și alți 20 apreciază asta.
 16. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În cadrul unei noi oferte, va putea fi achiziționat un nou pet: Oul de șoricel romantic va putea fi achiziționat de la Magazinul de Accesorii cu 109 mamudele.

  [​IMG]

  Oul de șoricel romantic va avea timp inițial de creștere 60 de ore. Va putea fi cumpărat doar o dată/cont și va putea fi amplasat pe toate terenurile fermei sau cele tropicale. Spațiu ocupat: 1x1

  Din Oul de șoricel romantic va rezulta Palatul de brânză care va oferi 25% PE de la adăposturi pentru 1 oră și 2 Lăzi de hrană pentru animale, cu o perioadă de ”maturare” de 20 ore.


  Perioada de achiziție:

  14 februarie 2018, ora României 15:00
  -
  17 februarie 2018, ora României 15:00

  Spor la cumpărături vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama
   
 17. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Jucătorii care nu au făcut-o deja vor avea din nou ocazia de a obține animale de companie care au fost disponibile în cadrul unor oferte anterioare. Ofertele nu vor fi afișate jucătorilor care au achiziționat deja animalele de companie. Pet-urile incluse în această ofertă sunt următoarele:

  Perioada de achiziție:

  16 aprilie 2018, ora României 15:00
  -
  19 aprilie 2018, ora României 15:00

  Spor la cumpărături vă dorește,
  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 13 Apr 2018
  popescudana42, -katnik-, soso2169 și alți 11 apreciază asta.
 18. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Unii jucători sunt afectați de o eroare de afișare care îi împiedică să achiziționeze Oul de dragon. Pentru că eroarea nu va putea fi corectată până la sfârșitul ofertei, jucătorii afectați, interesați de achiziționarea acestui pet, sunt rugați să contacteze serviciul suport dacă dețin mamudelele necesare.

  Echipa voastră Farmerama
   
 19. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Ca urmare a reacțiilor pozitive ale jucătorilor din întreaga lume la eventul Insecte dezlănțuite și a cererii mare de materializare într-un anumit fel a dropului acelui event - Șobolan căzător, dezvoltatorul ne oferă posibilitatea să îl obținem sub formă de Pet, de la Magazinul de accesorii / Provizii ptr. fermă / Articole de sezon:


  Oul-ceainicului-sobolan-cazator.png
  Poate fi amplasat numai pe terenurile continentale și în Parc.
  Preț: 249 MD

  După eclozare va deveni:
  Ceainic-sobolan-cazator.png


  Perioada de achiziție:

  30 mai 2018, ora României 15:00 19:00
  -

  03 iunie 2018, ora României 23:00
  04 iunie 2018, ora României 15:00

  Echipa voastră Farmerama​
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 30 Mai 2018
  florinidm, Eponge, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
 20. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Un nou pet va ateriza în fermă, putând fi achiziționat pentru o scurtă perioadă, câte 1 per cont, de la Magazinul de accesorii / Provizii ptr. fermă / Articole de sezon:

  [​IMG]
  Poate fi amplasat pe terenurile continentale, Parc, Insula Comorii sau Locul de joacă.
  Preț: 199 MD

  După eclozare va deveni:

  [​IMG]

  Perioada de achiziție:

  25 iulie 2018, ora României 15:00
  -
  30 iulie 2018, ora României 15:00

  Echipa voastră Farmerama​
   
  -katnik-, cosmar75, Criselt și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.