Anunț Open Beta Client Unity/WebGL

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 6 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În sfârșit putem anunța începutul testului Open Beta clientului Farmerama Unity / WebGL. Începe miercuri, 30 septembrie la ora României 15:00.

  Iată mesajul dezvoltatorului:

  A fost o cale lungă și stâncoasă pentru echipa Farmerama, dar acum suntem doar încântați și, într-o oarecare măsură, ușurați.

  Probabil vă puteți imagina că ultimii ani au fost o provocare uriașă pentru noi și nu vrem să menționăm toate detaliile, deoarece acest lucru s-ar încheia prin scrierea unui roman. Unii dintre voi pot înțelege cu siguranță că portarea jocului la o nouă tehnologie nu este atât de ușoară pe cât s-ar părea. Nu este doar „copierea” jocului existent în ceva nou - este o procedură mult mai complexă.

  În ultimii ani, tehnologia Unity s-a dezvoltat drastic: performanța a fost optimizată constant, așa că la un moment dat în ultimul an am decis să aducem modificări fundamentale arhitecturii noastre, ceea ce însemna: start aproape de la zero. Presupunem că majoritatea dintre voi puteți înțelege cât de dificile sunt aceste decizii, dar am făcut totul cu scopul de a vă garanta cea mai bună calitate și performanță. Cu siguranță, toate acestea au însemnat mai multă muncă, mai multe compromisuri și, în cele din urmă, mai multă presiune, dar a meritat efortul. Practic, nu numai că am reușit ca Farmerama să nu ”moară” împreună cu tehnologia Flash, dar am asigurat și un viitor lung pentru joc.

  Deci, de miercuri înainte, puteți trece cu ușurință la clientul Unity / WebGL și puteți juca Farmerama. Desigur, a mai rămas câte ceva de lucru, dar, în general, suntem mulțumiți de starea actuală. Am pregătit un tutorial care include informații relevante și, sperăm, că va răspunde la majoritatea întrebărilor dvs. Vă rugăm să îl citiți cu atenție
  AICI. Mulțumim!

  Pe o altă notă: se poate întâmpla să nu putem migra pe toată lumea către clientul Unity / WebGL, cel mai probabil din cauza hardware-ului / calculatoarelor „mai vechi” utilizate. Aceasta înseamnă că este posibil ca unii dintre voi să nu poată accesa clientul Unity / WebGL. DAR în acest caz, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că toată lumea va putea continua să joace Farmerama - în paralel cu clientul Unity / WebGL, am început deja să lucrăm la alternative. Ca întotdeauna, vă vom ține la curent la momentul potrivit.

  Am fi foarte recunoscători dacă toată lumea ar putea încerca Clientul Unity / WebGL și bineînțeles că suntem recunoscători și pentru toate erorile raportate (vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de
  AICI).
  Moderatorii în colaborare cu departamentul nostru suport vor revizui și traduce problemele raportate pentru a le transmite echipei tehnice. Înainte de a raporta o eroare, vă rugăm să verificați dacă eroarea a fost raportată deja de un alt jucător - acest lucru va reduce volumul de muncă.

  Ca de obicei, apreciem fiecare feedback; puteți schimba impresiile / opiniile și experiențele voastre
  AICI. Vă rugăm să oferiți cât mai multe detalii necesare, astfel încât să putem înțelege și aborda cu ușurință feedback-ul în mod eficient, dacă este necesar. Moderatorii ne vor ajuta să rezumăm feedback-ul în mod regulat, astfel încât să nu se piardă nimic.
  Peste câteva săptămâni vom răspândi un nou sondaj de feedback și pentru toți jucătorii. Detaliile vor fi anunțate mai târziu, ca de obicei, prin Anunț Oficial și în secțiunea News din joc.
  Unii dintre voi ar putea fi curioși ce s-a întâmplat cu Bâlciul lui Renzo. Ei bine, funcționează fără probleme în versiunea Unity / WebGL. Cu siguranță ar trebui să încercați.

  În afară de întoarcerea lui Renzo, am refăcut puțin Piața. Deci, ce s-a schimbat? Desigur: puteți încerca pur și simplu

  Si ce altceva?
  Cel mai important, vrem să vă mulțumim! Mulțumim, jucătorilor noștri, care nu și-au pierdut încrederea și au rămas loiali. Cel mai mare obiectiv al nostru a fost să vă dovedim că nu numai că credem în viitorul Farmerama, ci și că îl putem asigura. Deși unii dintre voi nu au avut încredere în declarațiile noastre din când în când, nu ne-am pierdut niciodată atenția și am știut întotdeauna că „va veni ziua”. Mulțumim tuturor celor care sunt acum la fel de entuziasmați ca și noi și care ne susțin în ultima fază până când vom începe oficial noua eră: „Farmerama în Unity”.

  Am uitat ceva?
  Poate un mică atenție?
  Toți cei care utilizează în meniul de joc codul „OPENBETA” vor primi 15 Super compost, 1 Amplificator de PE pentru plantele de event și 1 x Chutney de morcovi și mere . Codul este valabil începând de miercuri, 30 septembrie de la ora serverului 00:01 până în data de 3 octombrie la ora serverului 23:59.


  Echipa voastră Farmerama
   
  MaryOTool, valecorina, paulici_01 și alți 21 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Pentru a mai rezolva unele erori, startul testului a fost amânat pâna la ora României 17:00.

  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, giuly1969, MaryOTool și alți 10 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Dragi fermieri,
  De ieri, Open Beta pentru clientul Unity / WebGL este live.
  Nu suntem doar ușurați, ci și fericiți! Fericiți de feedback-ul vostru, de rapoartele de erori și de comentariile voastre constructive! Moderatorii noștri fac o treabă uimitoare - ca întotdeauna. Vrem să subliniem că vă rezumă feedbackul și traduc și clasifică toate rapoartele de erori, astfel încât echipa Farmerama să aibă o imagine rapidă despre experiența voastră.

  Versiunea de Unity a putut fi accesată acum mai mult de 24 de ore și am urmărit cu atenție situația și dorim să evidențiem câteva detalii:

  • Toți cei care nu pot accesa clientul Unity / WebGL: vă rugăm să nu vă faceți griji. După cum sa menționat, am început deja să lucrăm la o soluție alternativă. Vă vom ține la curent!
  • „Problema zoomului” este importantă - nu numai pentru voi, ci și pentru noi! Este principala noastră prioritate chiar acum. Deocamdată: Zoom pe pagina de joc va cauza diverse probleme, menționând 2 care au fost raportate des: mini-jocurile Renzo, în special jocul cu baloane, nu funcționează cursiv, recoltarea manuală provoacă probleme, deoarece meniul de recoltare nu apare în poziția corectă. Vă vom informa imediat ce problema este remediată!
  • Credem că dezactivarea animațiilor și limitarea ratei FPS (setări de calitate) vă vor ajuta pe mulți dintre cei care observă probleme de performanță. Putem înțelege că acest lucru nu este ideal, dar dorim să oferim o alternativă celor care sunt interesați:
  upload_2020-10-2_1-36-18.png

  Calitatea grafică în Flash controlează ”netezirea” fonturilor și accelerarea hardware, dar în Unity această setare nu setează netezirea (tehnologia fonturilor este netezită în mod implicit). Deci, setările noastre
  Normal / Bun / Super controlează de fapt rata de redare (framerate) a clientului (deci cât de greu lucrează computerul la redarea imaginilor pe secundă)

  Pe ”
  Super”, limităm GPU la 60 de cadre pe secundă, acesta este frecvența standard pe care rulează cele mai multe lcd / crt și telefoane mobile și vor face ca animațiile Unity să fie netede, DACĂ sistemul dvs. este capabil să le ruleze.

  Modificarea acestei setări este importantă pentru persoanele cu sisteme desktop și laptopuri de nivel inferior, deoarece va forța sistemul mult mai puțin, Un sistem forțat va reduce automat viteza cpu / gpu - acest lucru provoacă ”
  lag”, framerate foarte scăzute și blocaje.
  Problema cu care ne confruntăm acum este că această setare este fizic aceeași și în Unity și în Flash, deci dacă ați setat versiunea Flash la ”
  Super”, versiunea Unity rulează și ea pe ”Super”.
  Vom analiza în viitor dacă împărțim setarea în clientul Unity / WebGL pentru a avea două setări diferite pentru Flash și Unity și să setăm implicit pentru Unity fie ”
  Normal”, fie ”Bun” în viitor, dar deocamdată vă rugăm să încercați și voi aceste variante.

  Știm că avem o avalanșă de informații acum, dar considerăm că acest lucru vă poate ajuta pe mulți dintre voi.

  Vrem să mulțumim tuturor celor care testează activ în acest moment. Înseamnă mult pentru noi și ne vom asigura că problemele raportate confirmate vor fi remediate cât mai curând posibil.

  Astăzi am decis, de asemenea, să încheiem Open Beta pe 4 noiembrie în jurul orei serverului 14:00. Avem mai multe motive, dar principalul este că suntem încrezători că 5 săptămâni în total vor fi suficiente pentru a primi o imagine generală. Ca întotdeauna, vă vom informa prin anunț oficial dacă există informații noi și interesante.

  Continuați să raportați problemele și să scrieți feedback - apreciem foarte mult.
  Ca un mic cadou, am creat două coduri bonus pentru voi:

  RENZOISBACK vă oferă 5 Bilete Renzo,
  HPYTSTNG vă oferă 1 Bonus de PE/PET pentru articole dătătoare.

  Ambele coduri bonus sunt valabile din acest moment până în 4 octombrie, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  -katnik-, ellamogo6655, florinidm și alți 16 apreciază asta.
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Din motive tehnice, eventul Cursa de la miezul nopții nu va fi disponibil în clientul Unity, cel puțin pentru început.
   
  florinidm, trancesound, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
 5. EllaBalerina

  EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În urmă cu două săptămâni a fost lansată versiunea Beta clientului Unity și am primit feedback de la o mulțime de jucători, lucru pentru care vă mulțumim.

  Pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai bună pentru această versiune încurajăm toți jucătorii să folosească versiunea Unity, atât cât e posibil. Dacă avem mai mulți jucători care folosesc această versiune și ne împărtășesc opinia lor, avem și mai multe păreri de transmis echipei tehnice pentru a optimiza și îmbunătăți această variantă.

  Am aprecia dacă veți aloca puțin timp și pentru a răspunde la sondaj, al cărui scop e de asemenea de a îmbunătăți experiența de joc.

  Vă mulțumim pentru ajutor!
  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, Criselt, davidsiirina08 și alți 7 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Testul Open Beta Client Unity/WebGL a luat sfârșit acum (cu o zi mai devreme decât era programat pentru a coincide cu finalul eventurilor) și vă mulțumim pentru participare.

  De mâine în jurul orei 15:00 va fi disponibil prin secțiunea News din joc un nou sondaj prin intermediul căruia vă puteți exprima opinia în legătură cu acest test.

  Spre sfârșitul săptămânii va fi anunțat un nou cod bonus.

  Când vom avea noutăți în legătură cu lansarea oficială a clientului Unity și în legătură cu soluția alternativă, vi le vom pune la dispoziție.

  Mulțumim din nou,
  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, -katnik-, davidsiirina08 și alți 21 apreciază asta.
 7. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Din cauza numărului mare de participanți în același timp la sondaj, acesta s-a blocat. Ca urmare, a fost dezactivat pentru moment. Vom reveni cu detalii.

  Echipa voastră Farmerama.
   
  florinidm, Papy, amy46 și alți 9 apreciază asta.
 8. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Jucătorii care utilizează în meniul de joc codul „STYSFE” vor primi 20 Super compost, 3 Tichete petrecere și 3 Chutney de morcovi și mere . Codul este valabil începând de acum până în data de 8 noiembrie la ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  adriane45, florinidm, ellamogo6655 și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.