Tutorial Paște 2017 - Factorul ouălor

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de Adelina40, 11 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Adelina40

  Adelina40 Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Evenimentul se va desfășura în perioada 12 aprilie, ora României 15:00 - 18 aprilie, aceeași ora și va putea fi accesat în locul special amenajat în fața Cooperativei:

  [​IMG]

  --------------------------------------------------

  Plantă de event

  [​IMG]

  Fiecare jucător va primi câte 10 semințe din planta de event la începutul evenimentului. Jucătorii care vor rămâne cu mai puțin de 5 semințe în cazul acesteia, vor primi alte 5 semințe după 5 ore pentru a avea posibilitatea de a continua producția.

  O veți putea cultiva pe Terenul arabil, Pășunea sălbatică și Luminiș, nu și pe terenurile tropicale.

  Fiecare plantă de event rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 5 PE și 5 GG.

  --------------------------------------------------
  Drop de event

  [​IMG]
  Pandantiv pascal


  Acesta va apărea aleatoriu în urma recoltării din plante, pomi, adăposturi și ateliere din fermă și de pe insulă și va putea fi oferit și cadou. Îl veți regăsi în secțiunea „Articole de sezon” din lista de cadouri.

  Pe parcursul evenimentului, Arborele fermecat va oferi, pe lângă cele 650 PE, și un Pandantiv pascal.

  Aveți, de asemenea, posibilitatea de a-l achiziționa de la Complexul Comercial:

  Cantitate150100200
  Preţ2 MD90 MD150 MD270 MD


  Fiecare unitate de drop de event rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 8 PE, 8 PET și 10 GG.


  --------------------------------------------------
  [​IMG]

  Coș mic conține: 50 x Indigo sălbatic, 40 x Pandantiv pascal, 10 x Super compost

  Coș mediu conține: 150 x Indigo sălbatic, 90 x Pandantiv pascal, 30 x Super compost, 15 x Compost special a la Suzi
  Coș mare conține: 300 x Indigo sălbatic, 180 x Pandantiv pascal, 100 x Super compost, 50 x Compost special a la Suzi, 1 x Chutney de morcovi și mere
  Coș uriaș conține: 500 x Indigo sălbatic, 225 x Pandantiv pascal, 150 x Super compost, 100 Compost special a la Suzi, 1 x Chutney de morcovi și mere, 2 x Cupon combină 24 h

  Toate coșurile pot fi achiziționate de câte ori doriți.
  --------------------------------------------------

  Accesând locul special amenajat în fața Cooperativei, vi se va deschide fereastra evenimentului:

  [​IMG]

  Misiunile sunt împărțite în 3 seturi:
  Primul și al doilea set de misiuni (barele verticale) necesită resurse obișnuite din fermă și rol de amplificator pentru recompensele misiunilor din al 3-lea set: pentru fiecare misiune încheiată din primul set de misiuni, pe lângă recompensa menționată, veți primi și 50 PE x nivelul de joc ca recompensă la încheierea misiunilor din al 3-lea set, iar pentru misiunile din setul al doilea, 50 GG x nivelul de joc.

  Astfel, este recomandat să încheiați întăi primele 2 seturi de misiuni, pentru a primi cât mai multe PE și GG ca recompensă la al 3-lea set de misiuni, dar nu este obligatoriu.


  Setul numărul 1

  Fiecare misiune încheiată adaugă 50 PE ca recompensă la încheierea misiunilor din setul 3 - puteți ajunge la maxim 250 PE x nivelul de joc.

  [​IMG]
  Lada de bunătăți oferă la deschiderea sa din inventarul de consumabile, aleatoriu, unul din premiile: 3 Rotații gratuite, 1 Rotație de petrecere, 1 Chutney de morcovi și mere, 1 Steluță, 1 Banană aurie.

  Setul numărul 2

  Fiecare misiune încheiată adaugă 50 GG ca recompensă la încheierea misiunilor din setul 3 - puteți ajunge la maxim 250 GG x nivelul de joc.

  [​IMG]

  Setul numărul 3

  Pe lângă recompensele menționate mai jos, în funcție de câte misiuni din seturile 1 și 2 ați încheiat, veți primi și PE și GG: 50 PE pentru fiecare misiune încheiată din setul 1 și 50 GG pentru fiecare misiune încheiată din setul 2 - maxim 250 PE și 250 GG.

  [​IMG]

  Pe lângă fructele și plantele necesare pentru cele două seturi verticale, sunt necesare pentru a finaliza toate sarcinile eventului:
  12.000 Indigo sălbatic,
  2.200 Pandantive pascale

  --------------------------------------------------

  [​IMG]
  Abțibild

  [​IMG]
  Surpriza oului de ciocolată
  Oferă: 1000 PE / 48 ore
  Ocupă: 1x1
  Acesta poate fi amplasat pe Linia de Vrej „Surpriză dulce”, despre care puteți citi mai multe AICI.


  [​IMG]
  Artă pascală cu greutate
  Oferă: 500 PE / 10 ore
  Ocupă: 1x1

  [​IMG]
  Aprovizionare performantă
  Oferă: 1050 PE / 10 ore
  Ocupă: 1x2

  [​IMG]
  Cot la cot
  Oferă: 2200 PE / 10 ore
  Ocupă: 2x2

  [​IMG]
  Linie de vrej „Factorul ouălor”
  Pot fi amplasate pe aceasta cele 3 itemuri câștigate la event
  Oferă: 200 PE x Nivelul de joc, 200 PET x Nivelul de joc, 1 x Ladă de lucruri drăguțe
  Poate fi activată la fiecare 12 ore

  Lada de lucruri drăguțe oferă la deschiderea sa din inventarul de consumabile, aleatoriu, unul din recompensele: 1 Supercompost, 2 Supercompost, 1 Compost special a la Suzi, 1 Parfum, 1 Orhidee, 1 Floarea soarelui, 1 Viorea, 1 Porumb, 1 Bujor, 1 Crin, 1 Lăcrămioară, 1 Trandafir, 1 Gerbera, 1 Liliac (plantă), 1 Crin alb, 1 Lalea, 1 Bulb ocular, 1 Spirit, 1 Arbust de oase, 1 Piatră funerară, 1 Plantă terifiantă, 1 Bromelia, 1 Tichet de petrecere, 3h Meșter, 3h Recoltator Vrej, 1 Cupon combină 1h, Cupon combina 3h, 12h Semănătoare, 12h Grăjdar, 1 Butonieră primăvăratică, 1 Ghiveci flori Valentin, 1 Vas funerar, 1 Buchet Rosalia, 1 Buchet estival, 1 Buchet oribil, 1 Aranjament "Puritate", 1 Cunună de primăvară, 1 Cunună iernatică, 1 Elixir de viață, 1 Floare Sakura, 1 Mănunchi de bougainvillea, 1 Floare de wisteria, 1 Trompetele îngerului.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 13 Apr 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.