Tutorial Piața de fructe

Discuție în 'FAQ event' creată de k0, 8 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Eventul va putea fi accesat din cronometrul de event:

  [​IMG]
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Drop de event
  [​IMG]
  Fruct - minune


  Acesta va apărea în urma recoltării pomilor din terenurile fermei, inclusiv cele tropicale și îl veţi putea trimite şi cadou. Îl veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Aveți, de asemenea, posibilitatea de a-l achiziționa de la Complexul Comercial:

  Cantitate150100150
  Preţ2 MD85 MD150 MD200 MD
  • Valoarea Fructului - minune în cadrul eventului va fi de 1250 GG!
  • Fiecare Fruct - minune rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 50 PE și 50 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Accesând eventul, vi se va deschide următoarea fereastră:

  [​IMG]

  Aici veți găsi cele 3 tipuri de coșuri de fructe - mic, mediu și mare. În funcție de coșul pe care alegeți să îl umpleți, va trebui să livrați fructe de o anumită valoare, iar în urma livrării veți obține un anumit număr de Creițari.

  Indiferent de coșul ales, veți putea livra atât fructele pomilor normali din fermă cât și fructe tropicale. Fructul-minune se va regăsi în ambele categorii.

  Puteți utiliza oricare dintre cele 3 tipuri de coșuri, selectându-l de fiecare dată pe cel dorit.

  Fiecare coș poate fi utilizat de câte ori doriți!

  Pentru fiecare coș există o valoare de bază (valabilă doar pentru prima livrare cu fiecare tip de coș) a livrării și o anumită recompensă, astfel:
  • Coșul mic necesită, la prima livrare, fructe în valoare de 20.000 GG (valoare de bază) și oferă o recompensă de 1 Creițar;
  • Coșul mediu necesită, la prima livrare, fructe în valoare de 72.000 GG (valoare de bază) și oferă o recompensă de 3 Creițari;
  • Coșul mare necesită, la prima livrare, fructe în valoare de 224.000 GG (valoare de bază) și oferă o recompensă de 8 Creițari.
  Spre deosebire de edițiile precedente (din considerente de echilibrare a eventului) după fiecare livrare, valoarea livrării nu va crește cu o sumă fixă, ci după o formulă - diferența dintre două livrări crescând și ea.

  Atenție! Recompensa rămâne aceeași la fiecare livrare.

  Creițarii obținuți în urma realizării livrărilor îi veți putea utiliza pentru a achiziționa articolele din Shop-O-Rama, ce poate fi accesat din fereastra eventului.

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată: 1 Noi 2017
  bobmic50, clauliviu, SidTheKid și alți 27 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.