Tutorial Piața dinamică

Discuție în 'FAQ joc' creată de Cat, 28 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]
  Deşi are un design nou, piaţa păstrează cele 3 secţiuni: prezentare produs, tarabă proprie şi vinde un produs.

  La piaţă produsele sunt împărţite pe categorii de produse: PLANTE, FRUCTE, ANIMALE ŞI PĂSĂRI, ŞEPTEL, FURAJE, PRODUSE, MEŞTESUG.

  Piata.gif

  Pentru a cumpăra produse oferite spre vânzare de alţi fermieri, este necesar să consultaţi secţiunea "Prezentare produs".

  Selectaţi produsul pe care doriţi să-l cumpăraţi apasând butonul Selecteză, dacă acesta are culoarea verde. În cazul în care acest buton este gri, produsul respectiv nu are oferte la piaţă. În fereastra de prezentare a fiecărui produs la secțiunea Cantitate, apare numărul ofertelor pentru produsul respectiv.

  Pentru a trece de la un produs la altul în cadrul aceleiaşi categorii puteţi folosi săgeţile aflate lângă imaginea care reprezintă produsul.
  Când doriţi să vindeţi produse din şura voastră, verificaţi preţul de vânzare și nu uitaţi: piaţa este liberă şi preţurile sunt reglate de cerere şi ofertă.

  Folosiți butonul selectează pentru a alege produsul pe care doriţi să-l vindeţi şi se va deschide o fereastră. Aici veţi primi informaţii utile pentru vinderea produsului respectiv. Preţ standard, preţ maxim şi cantitatea de care dispuneţi. Cu ajutorul cursorului aveţi posibilitatea de a selecta preţul la care doriţi să vindeţi produsul selectat. Tot aici veţi trece şi cantitatea pe care doriţi s-o vindeţi.​
  Fiecare jucător are posibilitatea de a avea 10 oferte la piaţă, iar produsele din ofertele care nu au fost achiziționate în termen de 7 zile vor fi returnate în Șură.
  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.

  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 28 Mai 2017
  Puski96 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.