Piața Farmerama - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 9 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Tags:
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

l
    Scuze, acum am aflat ca l-am transformat pe Carol din el in ea. Noroc cu Claudia si inca cineva. Nu aveam ochelarii.:)
    Dar Chronos m-a lasat sa persist in greseala....:p

ioanagirl94, roliana57, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Dar nu te-am lasat sa persisti. Am pus semnul intrebarii. Dar este bine ca te-ai lamurit.;)

ioanagirl94, roliana57, -ciocollate- și alți 4 apreciază asta.
  3. H3ra

H3ra De-al casei

Buna ziua !am si eu o intrebara...am 2 buc gasca salbatica.. pot sa le vand maxim cu 4.000.000 gg,si o gasca migratoare se vinde cu 9 mil gg. nu inteleg de ce nu pot vinde cu un pret mai mare

ioanagirl94, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Nu a fost cerere mare pentru ea.

5. H3ra

H3ra De-al casei

dar sunt unii fermieri care din start pot vinde cu un pret mult mai mare...am si un strut patinator..pot sa-l vand doar cu 37 mil gg...si pe alte piete se vinde cu 45 mil gg ,nu cred ca nu sunt cereri pentru strut patinator atat timp cat imi platesc taxa de taraba..care nu este mica...ar trebui sa avem voie sa vindem la ce pret dorim

Modificat ultima dată: 16 Noi 2016
    ioanagirl94, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Tot nu ai inteles. Cand spui "alte piete" deja vorbim de alte piete, alti jucatori, alte cereri, alte oferte. Comisionul de la taraba il platesti in functie de pretul cu care vinzi. Consider ca nu ai argumente valabile.;) Stii prea bine ca nu poti vinde cu ce pret vrei, cand este vorba de impins limita de sus a pretului.

ioanagirl94, blackspace77, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  7. H3ra

H3ra De-al casei

:( multumesc pentru ...raspuns..astept sa creasca pretul..

ioanagirl94, donnadmn, Chronos și alți 2 apreciază asta.
  8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ai activata runa Zana pietei de la arborele intelepciunii?

ioanagirl94, malagambafane și H3ra apreciază asta.
  9. H3ra

H3ra De-al casei

:)) am toate runele deblocate..9525 (*) date la pom

ioanagirl94, donnadmn, marcela_f69 și alți 2 apreciază asta.
  10. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Nu au fost oferte suficiente...
    Cerere este

ioanagirl94, malagambafane și H3ra apreciază asta.
  11. roliana57

roliana57 Legendă vie

cand ofertele sunt multe...scade pretulxD

ioanagirl94 și malagambafane apreciază asta.
  12. Chronos

Chronos Guest

Bineinteles ca ma refeream la cereri onorate prin oferte. Ca doar nu stie jocul cati jucatori si-ar dori in sinea lor acel septel, ca sa ajusteze pretul. Ca degeaba sunt oferte daca nu le cumpara nimeni. Se deducea logic ca la aceste conditii ma refer.

ioanagirl94, matusam, Agro80 și alți 2 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu am constatat ca atunci cand ofertele sunt multe scade pretul....si atunci cand sunt putine ai cat de cat garantia ca poti vinde...si nu te alegi doar cu TVA-ul platit aiurea:oops:

ioanagirl94, malagambafane și dydyana97 apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Normal, daca nu se inghesuie lumea sa le cumpere. Si pretul il cam fac tot jucatorii. Daca sunt oferte mai multe, jucatorii care vin din urma cu oferte, pun pret mai mic decat jucatorul precedent, ca sa i se vanda lui primul oferta si tot asa mai departe. Si atunci si pragul maxim al pretului stabilit de sistem, incepe sa scada.

ioanagirl94, matusam, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  15. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Exprimarea -Nu a fost cerere mare pentru ea.- nu e cea mai fericita, eu sunt convins ca exista cel putin cateva zeci de jucatori care "si-ar dori in sinea lor acel septel", chiar sa cumpere cu mult mai mult de 2 mil. gg - cat costa in piata mea - sau 4 mil. gg sau poate chiar peste 10 mil. gg. Poate jocul sa stie la cate gaste salbatice sa dea drumul la pascut la BB sau la reproduceri normale?

Modificat ultima dată: 16 Noi 2016
  16. Chronos

Chronos Guest

Eu aici sesizez altceva din partea ta dar cred ca am ceva standarde mai ridicate de atat. Cat priveste ultima ta intrebare, tu stii ce ai vrut sa spui. O dupa amiaza placuta iti doresc.;)

ioanagirl94, Cruella, yocoama şi o altă persoană apreciază asta.
  17. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Multumesc asemenea!
    Intrebarea mea de mai sus a fost retorica.

18. tweety`

tweety` Baron forum

Numai eu am prolema asta la piata? Imi arata 16 pagini de ingrasamant, dar sunt goale, si doar pe la pagina 6-7 am oferte, la valoarea de 650-700 gg bucata in sus.[​IMG]

19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Incearca o relogare, la mine e ok, functioneaza, si se vad toate ofertele.

20. tweety`

tweety` Baron forum

I-am facut de toate dar degeaba...

ioanagirl94, malagambafane și Ambra. apreciază asta.