Piața Farmerama - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 9 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Tags:
  1. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu avem informatii clare in acest sens, dar din ce deduc eu, nu cred ca vor fi disponibili la Piata sub forma de Septel, cel putin pana nu vor deveni permanenti, daca vor deveni.

ioanagirl94 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mersi, dar, daca gandesc se apropie Craciunul , Mosul, vine incarcat intr-o sanie trasa de reni, poate, cine stie, in eventul dedicat Craciunului, vor fi utilizabli, si la mare pret.

3. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag! Eu cred ca Mos Craciun va veni cu un sac mare, plin de....ardei gras.:D O seara linistita!

ioanagirl94 și Beaumarchais73 apreciază asta.
  4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mersi la fel, noroc ca la ardei grasi , acum ca e sazonul, avem carne de porc proaspata sa facem niste ardei umpluti gustosi, schimbam traditia, sarmalelor. Fireste, doar la ferma.

5. afirut99

afirut99 De-al casei

Poate cineva sa-mi spuna cine produce pudra sclipitoare?
    Multumesc mult!

ioanagirl94 și donnadmn apreciază asta.
  6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Parfumeria (un atelier obtinut in cadrul eventului San Gigantica Express) produce pudra sclipitoare.

ioanagirl94, roliana57, matusam și alți 3 apreciază asta.
  7. afirut99

afirut99 De-al casei

Multumesc mult!

ioanagirl94, donnadmn și _Agathon_ apreciază asta.
  8. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Stie cineva daca sunt probleme cu piata?Nu imi afiseaza nimic atnci cand vreau sa vand ceva la plante,animale si hrana.Miltumasc anticipat!

9. _Agathon_

Nu sunt probleme.
    Iti recomand o stergere de cache/cookies.

10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am incercat, la mine functioneaza, am cumparat ceva produse si am si pus la vanzare. Incearca tasta F5 sau relogheaza-te.

Modificat ultima dată: 2 Feb 2016
    ioanagirl94 și roliana57 apreciază asta.
  11. _Agathon_

Dupa o stergere de cache/cookies :p

ioanagirl94, donnadmn, EVE.violetta și alți 2 apreciază asta.
  12. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Multumesc,a fost problema la mine.Dupa stergere merge perfect.Multumesc inca o data!!!

ioanagirl94, donnadmn, SOSYGMA și alți 2 apreciază asta.
  13. oanna0709

oanna0709 Novice forum

Buna seara
    La piata, primul pret la compost este 135 GG, dar cand vreau sa vand nu imi accepta decat un pret mult mai mic de 58,83 GG.
    De ce nu pot vinde produsul la pretul pietei ?

14. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Care compost? Ai vrut sa spui ingrasamant?

15. oanna0709

oanna0709 Novice forum

Da, de ingrasamant este vorba.
    Am incercat din nou, si afiseaza la pret piata 35 GG, deci max. actual 61,25 GG, iar primul produs la vanzare este la 150 GG.

16. crivio

crivio Scriitor în devenire

Probabil este un produs pus in vanzare in zilele de event, cand pretul la ingrasamant creste foarte mult, si care a ramas pe piata(nu a fost vandut). Dinamica actuala a pietei a reglementat momentan pretul maxim la cel pe care ti-l afiseaza tie.

Am intrat acum si pe piata mea, si ultimele preturi sunt 53, 54 repectiv 63 GG, iar dupa aceea sunt produse la 162 GG. Deci s-a vandut ce s-a pus pe piata dupa event, si s-a ajuns la produsele puse in vanzare la finalul eventului trecut.

Modificat ultima dată: 18 Feb 2016
  17. Chronos

Chronos Guest

Pai hai sa verificam niste lucruri. Ai activata runa Zana pietei?(Era sa scriu Zana maseluta). Sigur acea oferta este pe prima pagina, adica pe pagina primelor oferte? Ai incercat sa dai de cursor in dreapta ca sa poti creste pretul? Daca este oferta mult prea mare la Piata, este posbil sa nu vezi toate ofertele. Sincer, mi se pare cam mare pretul, avand in vedere ca a trecut deja evenimentul.

18. oanna0709

oanna0709 Novice forum

Raspunsul este afirmativ la cele 3 intrebari.
    Pe pag 1, este la primele 3 oferte pretul de 66,29 GG/ buc (corespunzator pretului afisat de 37,88 GG obtinut prin modificarea pozitiei cursorului), iar de la oferta 4, pretul de vanzare este 231,10 GG. (probabil se cumpara ingrasamantul pt. plante nocturne)

Crivio, dupa cate stiu eu pretul care se afiseaza este ponderea medie a ofertelor, si fiecare jucator poate oferi la vanzare cu un plus de 50% (75 % cei ce au runa activata).
    Acum, sunt 7 oferte la 68,97 GG (probabil facute de useri care nu pot vinde la pretul normal al pietii) iar de la oferta 8 pretul este de 250,50 GG , ceea ce denota ca se cumpara in continuare.
    Dupa cate stiu, nu exista "inainte" sau "dupa" eveniment

Modificat ultima dată: 18 Feb 2016
  19. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Si eu am aceeasi problema. Pretul la piata, la ingrasamant este in jur de 300 si eu pot vine maxim 93. Am tot ce se poate activat referitor la piata.

20. Chronos

Chronos Guest

Dragi jucatori, aceste discordante apar atunci cand un jucator sau mai multi cumpara foarte multe oferte in scurt timp iar cererile si ofertele nu apuca sa se alinieze cererea cu oferta.

ioanagirl94, ambra2226 și matusam apreciază asta.