Tutorial Portal Bigpoint - Configurare cont

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de EllaBalerina, 25 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. EllaBalerina

    EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

    [​IMG]


    I. Procesul de verificare a adresei de e-mail
    II. Procesul de schimbare a datelor de utilizator
    III. Abonarea la Newsletter
    IV. Deconectarea de la Facebook


    I. Verificarea adresei de e-mail

    La fel ca în toate jocurile Bigpoint, adresa de e-mail pe care este înregistrat contul de portal trebuie să fie confirmată, înainte de a putea face orice fel de modificare a datelor de utilizator. Pentru a confirma adresa de e-mail, intrați la "Contul meu" -> "Setări cont".

    1. Pentru a începe procesul de verificare a adresei de e-mail, intrați la "Configurare cont", apoi dați click pe butonul "Continuă".

    [​IMG]

    2. Vi se va deschide fereastra de verificare a adresei de e-mail, adresa de e-mail pe care este înregistrat contul fiind deja trecută în câmpul aferent.

    [​IMG]

    Introduceți parola actuală apoi dați click pe butonul "Continuă".

    [​IMG]


    3. Introduceți codul de securitate afișat.

    [​IMG]

    4. După ce introduceți corect codul de securitate, veți primi un e-mail automat din partea sistemului care va conține un link, pe care va trebui să-l confirmați.


    II. Schimbarea datelor de utilizator

    După ce confirmarea adresei de e-mail a fost făcută cu succes, schimbarea datelor va fi activată. Pentru a schimba datele de acces, intrați la "Contul meu" -> "Setări cont".

    1. Pentru a începe procesul de schimbare a datelor de acces, intrați la "Configurare cont", apoi dați click pe butonul "Continuă".

    [​IMG]


    2. Vi se va deschide fereastra de schimbare a datelor:

    [​IMG]


    3. Procesul de schimbare a datelor este asemănător cu cel al tuturor jocurilor BP:
    • Schimbarea numelui de utilizator - introduceți "Nume de utilizator nou" și "Parola actuală", apoi dați click pe butonul "Continuă".
    [​IMG]
    • Schimbarea parolei - Introduceți "Parolă nouă", "Parolă nouă (repetă)" și "Parola actuală", apoi dați click pe butonul "Continuă".
    [​IMG]
    • Schimbarea adresei de e-mail - Introduceți "Noua adresă de e-mail" și "Parola actuală", apoi dați click pe butonul "Continuă".
    [​IMG]


    4. După ce veți dați click pe butonul "Schimbă", vi se va deschide fereastra în care va trebui să introduceți codul de securitate afișat.


    5. După ce introduceți corect codul de securitate, veți primi un e-mail automat din partea sistemului care va conține un link, pe care va trebui să-l confirmați.

    * În cazul schimbări adresei de e-mail, veți primi mai întâi un mail pe adresa de e-mail pe care este contul înregistrat, pe care va trebui să-l confirmați, iar după confirmarea primului mail primit, veți primi un al doilea mail pe noua adresă de e-mail, pe care va trebui de asemenea să-l confirmați.


    III. Abonarea la Newslette

    Aveți posibilitatea de a vă abona/dezabona la Newsletter-ul Bigpoint, doar dacă aveți adresa de e-mail pe care este contul înregistrat confirmată. Această funcție este disponibilă în ferastra de schimbare a datelor.

    [​IMG]

    Pentru abonare: marcați căsuța de control, dați click pe butonul "Schimbă" și introduceți codul de securitate.

    Pentru dezabonare: demarcați căsuța de control, dați click pe butonul "Schimbă" și introduceți codul de securitate.


    IV. Deconectarea de la Facebook

    Aveți posibilitatea de a deconecta contul de Portal Bigpoint de la contul de Facebook, în cazul în care îl aveți conectat la acesta. Pentru a-l deconecta, deschideți fereastra de schimbare a datelor și dați click pe butonul "Schimbă" din dreptul mesajului "Deconectare Facebook".

    După ce dați click pe butonul "Schimbă", legătura dintre contul de Portal și cel de Facebook este ștearsă. Acest lucru funcționează chiar și în cazul în care contul de Portal a fost creat prin intermediul contului de Facebook.
     
    inanina și -steaua2009- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.